שלום לכולם,
יש לי שתי תופעות אחרי שהאופנוע מתחמם, אולי מישהו נתקל באחת מהבעיות ויתן לי כיוון.
מדובר ב600RR 2003
האופנוע חדש אצלי, גיליתי טעינה חלשה והסלילים נשלחו לליפוף אצל אלון, בנוסף הוחלף מצבר חדש כי היה מורכב מצבר עם אמפראז נמוך יותר.
יש טעינה, האופנוע נוסע טוב ומניע בנגיע כשהוא קר אבל אחרי נסיעה של כחצי שעה אם לכבות אותו ולנסות להניע הסטרטר עייף,
נשמע כאילו המצבר גמור ואין כוח לסטרטר לסובב את המנוע, אם האופנוע מתקרר בעמידה 20 דקות +- מניע בנגיע.
בנוסף יש עוד תופעה בפעמיים שהייתי בנס הרים, אחרי העליות ועצירה האופנוע לא עומד על טורים בסרק ונכבה, כאן אותו סיפור המתנה של 20 דקות
וכאילו לא קרה כלום.

חשוב לציין שהאופנוע אפילו לא מתקרב לסלד האדום, רוכב רגוע ומעביר הילוכים הרבה יותר מוקדם מהצפוי.
חשבתי אולי הבעיה היא בקירור, הרדיאטור ניראה עייף כ30 אחוז מהצלעות קירור מקופלות ואם מנסים ליאשר אותם הן פשוט מתפוררות,
רוב הנסיעות שעשיתי עד עכשיו היו באמצע יום, קיץ גם ככה חם ואולי הבעיה בקירור? לפי השעון רוב הזמן החום מראה 100
ב104 נדלק המאורר אבל היה מצב שראיתי גם 108 כשרכבתי אחרי רכב איטי בעליה של נס הרים, בנוסף גם ברכיבה איטית בכביש פתוח בערב
הטמפרטורה נשארת באזור ה100 ורק כשאני מתחיל לרכב יותר מהר הטמפרטורה יורדת לאזור ה95.
פשוט זוכר מהאופנוע הקודם שאמנם היה יותר חדש, מאוד נדיר שהייתי רואה ספרה 100 בשעון חום ואולי אין קשר בכלל לקירור, אני בכל מקרה רוצה לחליף את הרדיאטור.
אם מישהו נתקל בעיה דומה אשמח לעזרה, תודה ורכיבות בטוחות.