תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: סקירת מנעול Grip-Lock לאחר 4 שנות שימוש

Member

סקירת מנעול Grip-Lock לאחר 4 שנות שימוש

הנה סקירה קצרה שלי על מנעול לאופנוע שלא מאוד מוכר בארץ, ולדעתי מעניין ומוצלח. החלטתי לעשות אותה בעיקר כי אני מאוד מרוצה מהשירות לקוחות שלהם וגם מהמוצר, והם לא מוכרים בארץ יותר מידי. לפחות מהניסיון שלי.

למוצר קוראים Grip-Lock , מיוצר בניו-זילנד - מנעול שיושב על הידית מצערת וידית הבלם ונועל את שניהם.

81Jnb89RvEL._SX355_.jpg

כמה עובדות:

-קל משקל
    -נעילה מהירה בלחיצה בלבד ללא צורך במפתח.
    -10 שנות אחריות יצרן
    -מחיר בארץ נכון לכתיבת הסקירה 249 ₪ (יש יבואן רשמי בארץ)
    -מגיע עם שני מפתחות
    -מגיע עם 3 מתאמי גומי להתאמה לקטרים שונים של ידיות
    -מבנה פלסטיק מבחוץ, מבפנים פלדה מוקשחת
    -זמין במגוון צבעים

*אהבתי:

-החלק שנועל את הידית בלם יושב על מסילה וניתן להזזה, ככה שניתן להפעיל כמה לחץ שרוצים על הידית בלם בעת נעילה

-שירות לקוחות מעולה עם יחס אישי ומהיר. היו לי איתם שתי אינטראקציות שהיו מעולות:

-נאבד לי מפתח אז שלחתי להם מייל לבדוק אם אפשר לשלוח מפתח ספייר, חזרו אלי מאוד מהר והציעו לי לשלוח סט חדש של מפתחות ב80 שקלים כולל משלוח מניו זילנד. שילמתי דרך PayPal.

-אחרי קצת יותר מ3 שנים המנעול נדפק, שלחתי להם מייל לברר אם מגיעה לי אחריות (כי באתר הישראלי לא רשום 10 שנות אחריות, באתר היצרן כן). תוך שבוע הגיע אלי שליח מFedEx הביתה עם מנעול חדש. לא דרשו ממני שקל על משלוח. לא דרשו את המוצר הישן בחזרה, לא ביקשו חשבונית אפילו למען האמת. (ביקשו תמונות)

-המנעול מאוד לא מוכר בארץ מהנסיון שלי, אני מקבל עליו המון שאלות ומבטים בכל מקום, כל הזמן. מה שמוסיף לדעתי לאפקט ההרתעה נגד גניבה.

-השימוש בו כל כך מהיר וקל שזה, עבורי לפחות, מבטל כל תירוץ לא לשים אותו. אפילו אם אני עוצר באיזה מקום ל5 דקות. לא צריך להתכופף, לא צריך להוציא מפתח בשביל לנעול, לא צריך לדאוג שבטעות אני אשכח לשחרר אותו ואתחיל לנסוע.

*פחות אהבתי

-בהחלט מוסיף ביטחון, אבל לא מספיק, עבורי לפחות, כדי להשאיר את הכלי נעול איתו בלבד(ברוב המקומות). בדר"כ אני משלב את זה עם מנעול דיסק או שרשרת.

-ממה שהבנתי מהם, המפתחות הם לא ספציפים לכל מנעול. אבל יש איזה 5000 וריאציות שונות, שנשלחות באופן רנדומלי כמובן. והמפתחות הם באיזה שהוא חיתוך לייזר במפעל מיוחד שלטענתם לא ניתן לשכפול.

בגדול, אני ממש מבסוט מהמוצר. לגמרי ממליץ

Senior Member
    היה דיבור פעם על המוצר הזה או אחד בסגנון.
    האם העובדה שהידית בלם נמצאת בלחץ תמידי לא גורמת נזק?

Member
    שאלה טובה, לא יודע. לא נראה לי שאצלי זה גרם לנזק ואני משתמש בזה כבר שנים באופן אינטנסיבי.

מה שכן, יש לך שליטה לגמרי על הלחץ על הידית ברקס. מ0% עד 100%. אפשר להרחיק ממנה את המסילה ככה שזה רק יתפוס את הידית אבל לא ילחץ

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    הא. הייתי מתייחס לזה כnice to have, לא יותר מזה. בטח ובטח שזה לא מחליף שום מנעול אחר.
    מעבר לעניין הברקס הלחוץ, אני מנחש שאפשר עם ברנר או דיסק או שילוב שלהם לפרק את זה בכמה שניות.
    חוץ מזה נראה שזה מגיע בלי מנשא ככה שיהיה צריך לפרק את הכסא כל פעם להוציא אותו וכו'..
    חבל אם היה בא ככה היה הרבה יותר רלוונטי כעוד תוספת על שאר המנעולים:
    HTB1wrh0XJfvK1RjSspoq6zfNpXaN.jpg

Member
    כל מנעול אפשר לפרוץ עם רצון ויכולת, בשבילי זה תוספת נחמדה להגנות הקיימות.
    לגבי המנשא אני מניח שאתה מדבר על אופנוע (?), האמת שלא ציינתי שאני עם קטנוע אז האחסון בשבילי זה בכלל לא בעיה. צודק, מניח שזה באמת חסרון לחברה עם אופנועים.

גם אני הייתי מגדיר אותו כnice to have,

מה שכן, מרוב שהתהליך של להוציא אותו ולנעול מהיר - 3 שניות בלי הגזמה - אני מוצא את עצמי הרבה פעמים משתמש רק בו. כל מיני מקרים שאני עוצר לאיזה דקה-שתיים-חמש באיזה מקום ואין לי כח לקשור.

Senior Member
    58 שניות לפרוץ עם פטיש ומברג.
    https://www.youtube.com/watch?v=JefXEgZygKE
    אפשר פשוט לשחרר את הידית מהבורג ואז הכל לא רלוונטי. לחתוך את הידית ברקס.
    נחמד אם אתה מרגיש בטוח אבל בטוח לא הייתי משאיר לבד (-:
    עדיף מכלום

Member
    דקה לפרוץ? האמת שלא מאכזב אותי, זה פחות או יותר מה שהייתי מצפה

אני חושב שזה יופי של תוספת בעיקר מבחינת הרתעה, אם מישהו כבר החליט לגנוב כנראה שיגנוב - אבל הדבר הזה בהחלט מוסיף כאב ראש לגנב
    מה גם שהמנעול הזה זה דבר שלא מוכר ולא נפוץ בארץ - שזה לדעתי עוד יותר משחק מבחינת הרתעה