עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 56 מ 56

אשכול: לאור המצב הביטחוני הקשה

Junior Member
    אברי, אני לא מבין את הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שהגבת. הדעה הפוליטית שלי לא עולה פה לדיון, מה גם שלא אכפת לי מה אתם חושבים עליה, ולמען האמת גם לא מעניינת אותי הדעה שלך. אני אענה לך כי השקעת ואני מעריך את זה.

"אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים. " - הנ"ל שמאלני בזוגיות הטרוסקסואלית מאושרת. אם אני מבין מה שכתבת נכון אתה גם מצליח לפלוט הומופוביה לתוך הדיון אז טוב שבכישרון רב הצלחת לדחוף את האוכלוסיה הנ"ל למגוון שמותר לפגוע בו בפורום הזה.

ההמשך המכליל והגזעני שלך לא יקבל תגובה כי אין לי מה לכתוב עליו אבל אומר לך שהטרור והמלחמות לא פוסחות על אנשי שמאל. גם לי יש קרובים שנפגעו בפעולות כאלו אז אל תתייחס אליי כאילו אני איזה טמבל שחי בבועה ואל תזמין אותי "להתעורר".

שאלה לסיום, איזו דעה שלי "פוגעת בך כבנאדם"? לא כתבתי את דעתי לגבי דבר.

"אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך." - צדק הוא לא סוגיה כמותית.

Ktm, למה אתה מתכוון כשאתה כותב "גבר"?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי marzi צפיה בהודעה
    "אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך." - צדק הוא לא סוגיה כמותית.
    צדק הוא עניין חברתי, והוא מאוד סובייקטיבי, ולפיכך כמותי. אני אדגים. בארץ אם ישלח גנב לכלא, תוכל לאמור שמוצה עמו הצדק.
    בערב הסעודית, אם הוא ישלח לכלא כשעדיין יש לו שתי ידיים - יוכלו לאמור שלא מוצה עמו הצדק.
    בישראל קורבן אונס תקבל תמיכה חברתית ומשפטית, ובמצב אופטימלי התוקף ישלח לכלא - והכל יהיה צודק. בטהרן יוציאו אותה ואותו להורג. בהודו יחייבו אותה להתחתן איתו.
    בכל המקרים הצדק, או למעשה " הדבר הנכון " ( מה זה נכון, אגב?) קרה.
    אז מה זה צדק אם לא דבר כמותי / חברתי?
    אני יכול להבטיח לך שרעיון הצדק שלי ורעיון הצדק שלך - אלפי קילומטרים יש ביניהם.

"אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים. " - הנ"ל שמאלני בזוגיות הטרוסקסואלית מאושרת. אם אני מבין מה שכתבת נכון אתה גם מצליח לפלוט הומופוביה לתוך הדיון אז טוב שבכישרון רב הצלחת לדחוף את האוכלוסיה הנ"ל למגוון שמותר לפגוע בו בפורום הזה.
    ההמשך המכליל והגזעני שלך לא יקבל תגובה כי אין לי מה לכתוב עליו אבל אומר לך שהטרור והמלחמות לא פוסחות על אנשי שמאל. גם לי יש קרובים שנפגעו בפעולות כאלו אז אל תתייחס אליי כאילו אני איזה טמבל שחי בבועה ואל תזמין אותי "להתעורר".
    נתחיל בהתחלה? הצלף בצוות שלי היה גיי מוצהר, ימני קיצוני מוצהר שלא יבייש את כהנה בדעותיו.
    אין לי שום דבר חוץ מאהבה לקהילה הזאת, כל אלו שאני מכיר מהם הם אנשים נפלאים.
    ולמעשה הדעה שלי על שמלאנים היא לא שהם גייז,לא כל ההומואים שמלאנים, ואין פה שום כוונה להשחיר את פני הקהילה הלהט"בית.
    חלילה, ובגדול השתמשתי במטאפורה ההיא כי זה נכנס כחרוז. במיטב מסורת שירי האוהדים.

לא אמרתי שאתה טמבל שחי בבועה, אבל אם זה מה שאתה חושב.. אני לא הפסיכולוג של אף אחד, אבל אם הייתי אחד הייתי שואל אותך מה אתה חושב על זה.
    לי אין קרובים שנפגעו בפעולות טרור, אבל למזלי אני לא טמבל שחי בבועה, אין לי שום קורה בין שום עיניים ואני רואה את התמונה כמו שהיא.
    איך דונאלד טראמפ אמר על המסתננים ממקסיקו? " כולם רוצחים, אנסים, ומבריחים וגנבים, ויש ביניהם כמה אנשים טובים".
    העניין הוא שהכלל משקף את הפרט. לא להיפך. הלך הרוח ברחוב המוסלמי הוא כזה של שנאה. מה מביא מישהו לדקור מישהו? לדרוס מישהו בטרקטור? תראה לי תרבות אחרת שבה זה מקובל חברתית לירות בתינוקות מטווח אפס מלבד התרבות המוסלמית ( בבקשה תחסוך ממני את סיפורי הצלבנים, זה היה לפני 1000 שנים וכולנו סלחנו להם.).
    החברה שלהם מקדשת רוצחי תינוקות. יש להם מיקי מאוס שמלמד ילדים לרצוח יהודים. שישראלים זה השטן.
    אני לא רואה את דורה ההרפתקנית מוציאה להורג את 'חטבני' בשם הכיבוש ( חטפני בלי הפ')

בתור אחד שמבלה בכפרים מוסלמים יותר בשבוע ממה שאתה בשנה ( כולל העלייה הדו שנתית שלך בכיפור ובפסח לטובת פיתות וחומוס ) אני יכול להגיד שאנשים כמוך מדברים שטויות.
    יאפים. היפים שרוצים לשבת במעגל ולשיר קומבאיה בזמן שהם לובשים אפודים ממוגני ירי, למקרה שהאינדיאנים הילידים יתהפכו עליהם, כי ככה הם לפעמים.

אמא שלי היתה גננת בזמנו, ותמיד, בכל מחזור היתה אמא לילד אלים עם אותו הנאום הקבוע " יואבי שלי לא אלים, הוא רק אוהב לשחק בידיים והוא קצת שובב. יואבי בחיים לא ינשך את דני בלחי כי יואבי ילד שאוהב לשחק עם כל החברי...יואבי תעזוב את דני לא לנשוך אותו בלחי".
    אי אפשר לקבל התנהגות כאלה, ואתה , כפטרון המגן של המוסלמים השובבים, אתה אמא של יואבי, ואתה אשם לא פחות מהם..

ומה פוגע בי בדעה שלך? שמיליוני שנים של אבולוציה ועדיין יש אנשים שלא מסוגלים להגיע לחשיבה רציונלית. לעשות אחד ועוד אחד.
    מסתבר שיש גם בבונים קירחים וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא.

אז אני גזען? לא ידידי, אני ריאליסט.
    אתה הגזען אם אתה חושב שצריך להכיל את התרבות הזאת.
    צריך להוקיע אותה.
    צריך לבער אותה מקרבנו.

נ.ב
    יכלתי להעליב גם נשים בפוסט הזה.
    אז קצת קרדיט, לא הכללתי את כל הקבוצות שאפשר.
    למרות שאם היית קורא לי שוביניסט... היה משפר את הפוסט הזה בלאים

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    מודה שלא הבנתי.

הכרית מתחת לאקדח...כאילו ישן על האקדח ומתחתיו כרית ולא להפך....
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    ואני אומר לא מזלגות בתיק אוכל ולא ונעליים.
    תהיו אדיבים לנותן השירות שלכם (למשל טכנאי בזק שבא להתקין לכם ftth בשביל שתוכלו להגיב בפורום במהירות) אחרת הוא יאבד שליטה ואז לא יהיה טוב.
    (מה ירו בג'מוס הזה כדורי מלח? ג'יסוס!)

Member
    אברי, אני לא מבין את הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שהגבת. הדעה הפוליטית שלי לא עולה פה לדיון, מה גם שלא אכפת לי מה אתם חושבים עליה, ולמען האמת גם לא מעניינת אותי הדעה שלך. אני אענה לך כי השקעת ואני מעריך את זה.

שאלה לסיום, איזו דעה שלי "פוגעת בך כבנאדם"? לא כתבתי את דעתי לגבי דבר.

Ktm, למה אתה מתכוון כשאתה כותב "גבר"?
    הגרשיים היו אמורות לבוא במקום אחר. כנראה התבלבלתי ואני מצטער אם נפגעת.
    בכל מקרה, עיין בתגובתו של אברי. אומר בכנות שאני מצר על זה שאתה מנסה לגונן על האוכלוסייה המוסלמית ככללותה וזה לא משנה מי ה0.1 אחוז שמבצע את הפיגועים. יש מאחוריו 99.9 אחוז שתומכים ומהללים את זה. אני עמדתי במחסומים, נחשפתי לתרבות, לאופי, לדעה ולהוויה שלהם. עד היום, גם אחרי 60 שנה הם חיים במחנות פליטים שנראים יותר גרוע מהמאורה של מאסטר ספלינטר לא כי יש "כיבוש" ולא בטיח. אלא כי זו הקידמה והמודרניות הערבית-מוסלמית. אפשר לראות את זה בכפרים שלהם וגם במזרח ירושלים. הם יכלו לחיות היום בארמונות וערים משגשגות עם או בלי קשר אלינו או לא. אבל איך אגיד את זה "בלי לפגוע"..
    ברברים נשארים ברברים. מזל שהצרפתים האנטישמים (פיכסה) מתחילים עכשיו להבין את זה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    ואני אומר לא מזלגות בתיק אוכל ולא ונעליים.
    תהיו אדיבים לנותן השירות שלכם (למשל טכנאי בזק שבא להתקין לכם ftth בשביל שתוכלו להגיב בפורום במהירות) אחרת הוא יאבד שליטה ואז לא יהיה טוב.
    (מה ירו בג'מוס הזה כדורי מלח? ג'יסוס!)
    0.22

Banned
    0.22 זה הקליבר הכי טוב להגנה עצמית.
    פשוט יורים באדם שלידך ברגל ובורחים.

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Member

אני רק אניח את זה פה

Junior Member
    אני אחזור, אין לי שום כוונה לפתוח פה דיון על דעות פוליטיות כאלו.

אברי, אל תעשה מעצמך צחוק. אתה לא מכיר אותי בכלל. נראה לך שאני איזה תל אביבי שיושב בבתי קפה ובחיים לא פגש ערבי אבל אתה רחוק כל כך מהאמת. אני עובד עם ערבים, יש לי לקוחות ערבים ולמדתי עם ערבים בבית הספר. היפי? Lol. בחיים אמרו עליי הרבה דברים אבל היפי ממש לא היה אחד מהם. אני לא גדלתי ואני לא חי בבועה, לא פציפיסט והייתי במספיק מקרים בעייתיים בחיים כדי לדעת שהעולם לא מצופה בצמר גפן מתוק.

התייחסות לגופו של אדם ולא גופו של עניין היא דבר עלוב ולא מכבד. אם כבר החלטת לעשות את זה כדאי שלא תניח הנחות שגויות לגבי האדם שאתה מדבר איתו ועליו.

Banned
    הכל היה ספקולציות

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    ...הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
    אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים..
    כאן אתה טועה. הפורום הוא לא פוליטי בזה שלא נכתבות בו דעות פוליטיות. לא של ההנהלה ולא של המשתמשים. כנ"ל גזענות, פרמטיביות, פרופגנדה זולה, אטימות, לקות ראייה, תעמולה וכל שאר הדברים בהם הפוסט שלך נגוע.

קבל אזהרה + הפעם על באמת: ננעל.