כל יום כמה דקירות, נסיונות ,דריסה, זריקות אבנים ופיגועים בכל חלקי הארץ.
אין לי זכאות לרישיון על כלי נשק חם (לא קצין, והעבודה ומקום המגורים ולא מצדיקים).
אני חזק ומתורגל בצורה סבירה באומנות לחימה, עם זאת זקוק להמלצה שלכם לנשק קר חוקי ואפקטיבי.
שוקר חשמלי,נבוט,גז חרדל.
אין משהו יותר הרסני?
בחר גודל,
גם נוח גם חוקי גם חזק וגם כואב.
הכי אפקטיבי חוקי ויעיל גז פלפל... בדגש שהmc יהיה גבוה, oc גם בונוס. בדגש על פלפל ולא גז מדמיע. זה היחיד שאפקטיבי יחסית גם מטווח רחוק של לפחות מטר, מטר וחצי, ואפשר לקחת את זה בכל כיס בקלות (ואפשר לקנות בכל גודל).
זה לתגובה ראשונית הכי טוב. בכל מקרה לא תרצה להתקרב אליו כשהוא עדיין חמוש וחד.
מעבר לזה לתגובה שנייה, אם אתה רציני ולא משחק משחקים, קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום וזה יהיה באמת יעיל במצב אמת בניגוד לכל שאר השטויות כמו שוקרים ואגרופנים ושאר הקשקושים.
אם אתה באמת נחוש, כמה ריסוסים לנטרול ראשוני ואח"כ תוך כמה שניות אתה הורג אותו עם הסכין.
ככלל אין צורך במשהו הרסני, אלא במשהו יעיל נגיש (ורצוי גם מידתי וחוקי, אם כי זה בעייתי), ושהנזק בגינו יהיה (יחסית) מינימאלי במידה והצד שכנגד ישים עליו יד.
היינו, כיסוי סלולר שהוא גם אגרופן (או משהו אלגנטי יותר בכיוון של Gild design שהוא שמיש אך לא אובייס), חגורה מהמכנסיים, סכין מתקפלת ל״כרטיס אשראי״ (כגון סינקלר... סוגיית חוקיות כבר אמרנו?...) וכל דבר אחר שניתן לסחוב כדרך שגרה מבלי להכביד ושניתן להוציאו ברגע.
אבל בתכלס ואחרי כל הדיבורים, להתגונן באמצעות משהו כשמישהו קרוב אליך (אפילו לשלוף ולדרוך אקדח ברגע) זה דבר בעייתי. כך שבמציאות רוב מה שיומלץ יהווה תוסף לביטחון האישי מאשר לביטחון המעשי.
יש פתרון פשוט וקל למצב הזה, שנוסה אגב במקומות אחרים כגון אפגניסטן, לאוס, ויאטנם בעורף האויב.
רק פה אף אחד לא חשב עליו.
צ'אק נוריס.
ותחשבו על זה....
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תפקידו 180k דולר לחשבון של הבת שלי ואני פותר את הבעיה אחת ולתמיד.
נכנס עם חגורת נפץ למסגד המקולל ומוריד אותו על יושביו.
אם תרצו, אין, זו אגדה!
אלה טלסקופית מפוליקרבונט, תוצרת הארץ, 200ש"ח מת"א, ראש פלדה
וכמובן גז מדמיע/פלפל
האבסורד הוא שהמחבלים עצמם מרססים גז פלפל על הקורבנות שלהם.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
לדעתי האישית, כמו שכבר אמרו:
לא תספיק להוציא כלום אם באמת יתקפו אותך.
אם יתקפו מישהו אחר ותרצה לעזור, גם כן ספק אם תספיק.
או שאתה נושא נשק זמין ומתורגל בו, או שאתה מאומן להתשמש בגוף שלך. כל מה שרחוק ממרחק של שליפה בפחות משניה, כשאתה ממש מתורגל לשליפה הזאת ומסוגל לבצע אותה בכל מצב - לא יעזור לך בכלום חוץ מהרגשת בטחון שתתפוגג בשניה אם באמת יווצר מצב בעייתי.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 08-10-2015 בשעה 22:52.
אפשר גם גז צחוק במקום גז פלפל.