הגנה עצמית היא דבר ראשון בראש ולא באמצעים.
ודבר שני באימונים
מי שמעניין אותו הנושא מוזמן לקרוא the principles of personal defense by jeff cooper
http://www.twistedwiretactical.com/T...lf_Defense.pdf
אני נושא אקדח ברשיון יום יום ומתאמן פיזית כל יום. כל יום גמישות, יום ריצה, יום כח, יום שק איגרוף וחוזר חלילה. נח בשישי ורוכב בשבת.
התאמנתי בעבר בקרטה וקפואירה והולך למטווח לפחות פעם בחודשיים.
your responsibility to be ready for the fight never ends - "James Yeager
מה אני עושה למעני?...
אני קורא מספיק בזמן בפורום הזה על גלגוליו השונים כדי לדעת שיש כאן קבוצה לא קטנה של אנשים שמרשים לעצמם לטנף על אוכלוסיות שלא מוצאות בעיניהם, בעיקר על ערבים, שמאלנים, חרדים וגם סקסיזם לא חסר פה.
בדרך כלל אני מנסה להבליג אבל יש גבול לכל דבר. דע לך, יש רוכבים שמאלנים, ערבים, חרדים, רוכבות (שכמובן גם בחלקן עונות על אחת מההגדרות הנ"ל) ועוד שאר אוכלוסיות שיכול להיות שלא באות לך או לאחרים "טוב בעין". מה לעשות, אופנוע זה כולה אופנוע ובטסט לא בודקים אם הצבעתי ל"בית היהודי" או ל"רשימה המשותפת".
נראה לי שמן הראוי שבפורום שמתיימר להיות א-פוליטי אנשים ילמדו לשמור את הדעות שלהם לעצמם וינסו לגלות רגישות לאחרים וימנעו מפגיעה ברגשות של אחרים. הרי שיוויון אמיתי אין פה. אם משתמש היה כותב שכל הציוניים חרא אנשים היו חוסמים אותו וכולם פה היו עפים עליו אבל יש קבוצות ש"דמן מותר" פה.
אוריער להיכנס לפרטי פרטים של החוק היבש גם אני יכול אבל זה מאוד משעמם ופשוט לא רלוונטי.
סכינים מוכרים בסופרים ואנשים צריכים לקחת אותם לבית איכשהוא. סטודנטים לוקחים קופסאות של אוכל אתם כל יום ללימודים וגם הרבה אנשים שלא סטודנטים.
האנשים האלה צריכים לחתוך את האוכל שלהם איכשהוא. לא היה ולא יהיה שוטר שיאשים מישהו בהחזקת סכין כשהוא ימצא אצלו בתיק קופסאת אוכל עם סכין ומזלג.
פעם אחרונה שמחבל זינק לעברי זה עבד מצויין.
אם אני זוכר נכון,זה הלך בערך ככה:
מחבל: "אללה עכבר!!!"
אני:
מחבל: "אללה עכבר!!!"
אני:
מחבל: "מה יש לך יהוד? תברח!"
אני:
מחבל: "למה אתה לא בורח? מה קרה? אתה לא יהוד?"
אני: מוציא בשלווה מהתיק קופסת אוכל איכותית מפלסטיק. פותח אותה קליפס אחרי קליפס(חשוב לשמור על וואקום כדי שהסכין לא תחליד) ושולף בשלווה של מאסטר מיאגי סכין וויקטורינוקס חדשה (שנרכשה בריקושט במחיר מופרז), מטבחית, אך מאיימת.
פילטתי את המחבל ובזקתי על ראשו ספריי פלפל גרוס גס.
כן אחי אתה צודק, המחבלים הם הקורבן פה.
אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים.
הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים.
אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך.
אני סטודנט למזרח תיכון וקרימינולוגיה. כל יום פוגש ערבים, הלקוחות שלי בעסק בו אני עובד, חלקם ערבים, אני לקוח אצל ערבים על בסיס יומי.
הכל טוב ויפה ואהלן וסהלן.
אבל האם אני סומך עליהם? אפילו לא מעט.
הדעה שלך פוגעת בי כבנאדם.
במבחן התוצאה - רובם תומכים, או לא מונעים, ועבורי נחשבים לגיס חמישי. יותר מזה - אני מתכוון רק לערבים מוסלמים, והגיע הזמן שמישהו יקרא לילד בשמו.
הרצח ההמוני שדאע"ש עושים - גם אשמתנו? גם הכיבוש שהשחית? ובוקו חראם גם אשמתי כיהודי?
לא חבר.
ילד בן 13 שקם בבוקר ודוקר ילד מחוץ לחנות ממתקים הוא לא ילד.
עכשיו תגיד שהוא מסכן, קל להשפעה, שהוא עבר אינדוקטרינציה על ידי השלטונות אצלהם, וזה בסדר גמור.
הוא הפסיק להיות ילד ברגע שהוא הרים את הסכין. ברגע שהוא העיף את האבן או הדליק את הבקת"ב.
כמובן שאפשר לנסות לדאוג לטיפול רגיש יותר במחבלים, ובפעם הבאה שאראה מחבל רודף אחרי ילדים ונשים כדי לדקור אותם, אעצור אותו ואציע לו עיסוי ברגליים, כי בטח קשה לרוץ בנעליים המרופטות שלו.
אם רוב האנשים חושב שזה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, ודוקר כמו ברווז ( אגב, תבקש מאחד להגיד ברווז, זה היסטרי ), אז זה כנראה ברווז.
האם זה בהכרח ברווז? לא, אבל זו הגדרה נזילה, והרוב קובע.
אז לא כל המוסלמים מחבלים. לא כל המוסלמים זורקי אבנים ודוקרי ילדים.
אבל רובם לא מתנגדים לזה, היום בבוקר ראש עיריית נצרת אמר שהוא מתנגד לאינטיפדה החדשה, אבל הוא בעד המאבק.
ביום שיצאו המוני ערבים מוסלמים לרחובות, ויגנו את הטרור, אז, אולי, מה שאתה אומר יהיה אמיתי, כרגע זה חלום, מה חלום? חלום באספמיה.
אז תתעורר חבר,בוקר טוב,להכין לך טורקי חזק? כי אנשים מתים פה.
חברה, להירגע, אני כבר חודש ישן עם כרית מתחת לאקדח!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יופי של תגובה. תן ל"גבר" פה לחלום בהקיץ.. ולחשוב שאפשר לסמוך או לעשות איתם שלום. כמו שאמרתי - אין צדק אצל מוסלמים. לא משנה במה.
עידכון-
כרגע בתכנית של אליקו ברדיו לב המדינה הוא העלה את "טארק" מבאקה אל גרבייה ואיזושהי גברת נפגעת חרדה שהייתה עדה לפיגוע בימים האחרונים
להתכסחות. אתקצר -
אליקו: "טארק אני פה עכשיו נותן לך במה ברדיו לפנות לעם שלך ולמאזינים ערביי ישראל דבר אליהם בערבית הנה יש לך פה במה"
טארק: שתיקה
הבחורה: "זה היה כזה ברור שהוא יירד מהקו"
אליקו: "טארק"?
טארק שחזר מביקור אצל הבתולות: "כן אני פה"
אליקו: הנה אתה בשידור חי ברדיו ואני יודע שיש המון ערבים ישראלים שמאזינים ואוהבים את המוסיקה הים תיכונית,
דבר אליהם, בבקשה פנה אליהם בערבית כאן בשידור ותסביר להם כמה זה לא בסדר וכמה צריך להפסיק את המעשים הללו
ולהרגיע את הרוחות"
טארק: "אחשלי אליקו אל תבוא לי ככה ולמאזינים אני אגיד שצריכים כולם להירגע ולהרגיע וזה לא בסדר ככה" (ועוד כמה בולשיטים אופיינים)
טארק מיד לאחר מכן: "אני מצטער אני חייב לנתק את השיחה"
אליקו: (אחרי שהשיחה נותקה): "יפית את מאמינה לו?"
הבחורה: בפירוש לא בפירוש לא! שקרנים כולם צריך להעיף אותם מפה לא ייתכן הם חיים במדינה הזאת (הייתה בסערת רגשות ועוד שנייה קיללה בשידור).
א-י-ן ב-ה-ם א-מ-ו-נ-ה.
מודה שלא הבנתי.![]()