הבדיקה הזאת נערכה במאי 2017, כלומר לפני יותר משנתיים.
בכללי,אני אישית חושב שבשוק (יד שנייה) יש מספיק כלים טובים בלי להתעסק עם כלים עם עיוות בשלדה.
אהלן, רציתי להתייעץ איתכם לגביי אופנוע מאוד שמור שראיתי, הבעיה היחידה שהוא עבר תאונה וקיבל מכה קטנה בשלדה.
בהתחלה התייעצתי עם חברים ואמרו לי לא להתעסק כמובן, אבל בגלל שאני כבר תקופה מחפש אופנועים בקטגורייה וכולם כלים שבורים החלטתי להתייעץ איתכם.
האופנוע עבר בדיקה אצל סטפן ולא מדובר במשהו רציני, על הנייר כמובן שהוא כתב לא תקין אבל הוא אמר שזה עיוותים מאוד מינוריים ואין בעיה לנסוע עם האופנוע משום בחינה, רק שמתוקף תפקידו כמובן הוא חייב לציין שהאופנוע לא תקין(מצרף את הטופס למי שמבין בזה).
חוץ מזה שכמובן יש הורדה משמעותית במחיר, ממחירון של 22K ל 14K(עלות מתיחת השלדה היא 2900), וחשוב לציין שהמחיר האטרקטיבי זה לא מה שמושך אותי לקנות אותו אלא הקטע שאני כבר תקופה ביד 2 פשוט לא מוצא כלום(הכל שבור או מוכרים שלא מוכנים להתחייב על בדיקה).
חוץ מהקטע הזה האופנוע באמת שמור הוא 2017, יד 1, ק"מ נמוך.
אז רציתי להתייעץ איתכם לראות מה אתם אומרים ועד כמה זה נראה לכם חמור, צירפתי כאן את טופס הבדיקה למי שמבין בעניין ויכול לייעץ.
IMG-20190807-WA0002.jpg
הבדיקה הזאת נערכה במאי 2017, כלומר לפני יותר משנתיים.
בכללי,אני אישית חושב שבשוק (יד שנייה) יש מספיק כלים טובים בלי להתעסק עם כלים עם עיוות בשלדה.
זה עיוות קל?
ממש לא ניראה טוב
הייתי מוותר , תהיה עוד קצת סבלני ותמצא כלי תקין
יכול מאוד להיות שהאופנוע יסע ישר. יכול גם להיות שלא. לפני 8 שנים, הייתי כנראה מעלים עין מהעיקום, כל עוד המחיר טוב לי והאופנוע נוסע ישר. היום - לא הייתי נוגע באופנוע הזה עם מקל, לא כי הוא בהכרח מסוכן - אלא כי אני לא מתכוון לרכוש לעצמי דברים פגומים.
השאלה היא אחרת - איזה אופנוע אתה מחפש, שכ"כ קשה למצוא ואתה נאלץ לבדוק כלים עם שלדה עקומה? ומה התקציב שלך?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
פשוט לא.
לכל אחד יש את הגבולות שלו ואני בחיים לא אקנה אופנוע עם פגיעת שילדה.
גם ככה לרכב על אופנוע זה לשחק עם המוות על בסיס יומיומי, לא צריך להגזים.
לא רשמת איזה אופנוע\סגמנט\נפח, אני בטוח שאפשר למצוא עוד אופנועים בלי פגיעות שלדה.
זה מאוד תלוי איזה אופנוע זה. וזה הפרט היחיד שלא כתבת.
באופנוע שטח או דו"ש הייתי שוקל.
באופנוע כביש לא.
מדובר באופנוע כביש z300, ועוד פעם- המטרה של האשכול הייתה להבין עד כמה זה גרוע הפגיעה הנוכחית בשלדה.
קיבלתי את הכל בהבנה וירדתי מהעניין, תודה לכולם!
אם אני מבין נכון את הבדיקה זווית ההגוי השתנת ולא בקצת.
אחי אני בדיוק בשלבים לרכישת z300 עם קילומטראז נמוך ויד ראשונה הכל כמו שתיארת ומפחד שזה הכלי שאתה מדבר עליו.. אתה יכול להגיד כמה ק"מ היה הכלי?
רשום לך 5,116.
זה אגב דוג' קלסית למה כדאי לקחת כל אופנוע לבדיקה לפני קנייה.
נייקד עם 5,000 ק"מ. בטח נראה חדש לגמרי בלי שריטה עליו וכבר עם פגיעת שלדה.
אתם טועים. בכלל בכלל לא מחייב שכל האופנוע נראה שבור.
יש לי חבר (שהיה כאן גם בפורום) שקנה קטנוע גם עם ק"מ אפסי ופגיעת שלדה והקטנוע היה בלי שריטה.
אני עברתי לא מעט תאונות שהכלי אח"כ היה נראה כמעט בלי שום שינוי למעט אולי שריטות קטנות שאפשר לסדר בחצי שעה עבודה ובכל התאונות האלה הייתי יכול לעקם שלדה.
פלסטיקה סינית היום אפשר לקנות באיביי לכלי פול פיריינג קומפלט באזור ה2000 שקל. אז נייקד זה כנראה בכלל גרושים.