מכסה מנוע משייפים וצובעים, רגליות ווינקרים ומראות מחליפים הכל ביחד אולי ב500 שקל, לא חייב להיות מקורי.
אגזוז זה יותר בעייתי. אבל כמו שאמרתי מי אמר שכל זה נשרט ונדפק? ממש לא מחייב.
אני דווקא מסכים עם xlib (מי היה מאמין שנסכים על משהו).
"משייפים וצובעים" ממש לא הולך להיראות כמו המקור.
אוסף פריטים זולים מסין על האופנוע (ידיות, מראות, איתותים) למישהו כמוני מדליק את כל הנורות האדומות במבט ראשון.
ומנסיוני, החאפרים שמנסים להסתיר תאונות תמיד מעגלים איזה פינה, ואתה מוצא את הסימנים - שריטות על האגזוז, תושבת רגלית קצת מעוקמת, שפשופון בקצה רגלית ההילוכים ועוד כל מני סימנים מעידים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
+1 וגם ראיתי תוצאות של בדיקות שמאששות את זה.
בפועל, הטופס בדיקה מראה סטיה קטנה יחסית במימד אחד מבין 4 הנמדדים.
לא בלתי סביר לאופנוע תקציב שמיוצר, למיטב זכרוני, בהודו.
השאלה היותר מעניינת היא איזו תאונה הוא עבר והאם בהכרח יש קשר בינה לבין הבעיה במדידה של השלדה. אני לא לגברי בטוח. זה שיש מכה (קוסמטית אני מניח) לא אומר שהדברים קשורים.
קו תחתון, אני מבחינתי לא הייתי פוסל. מדובר באופנוע ראשון שככל הנראה הולך להיות מוחלף תוך שנה-שנתיים.
המחיר טוב. ואם תוך כמה חודשים האופנוע יסתבר להיות טוב ונוסע ישר, וסטפן לא מצא סדקים או משהו בעייתי באופן מהותי - זה סוגר את הפינה מבחינת המשמעויות של הסטיה הזו.
אם בשאר הפרמטרים האופנוע עונה על הדרישות שלך - הייתי שוקל.
להפך ידידי היקר!
אתה יכול להרשות לעצמך לקנות ללא בדיקה כי אתה מבין מספיק וזה אחלה ובסדר גמור.
הצד השני של המטבע:
יש את המשפט הזה שחוזר על עצמו על עצמו כאן בפורום בכל מיני הזדמנויות שרוח דבריו אומרת, אם החלטת במודע לעבור על החוק, קבל את זה כמו גבר ששוטר תפס אותך.
בהקשר הזה לגבי אלו שלא מבינים או חושבים שהם מבינים ומחליטים בכל זאת לא לקחת לבדיקה לפני - אם החלטתם את זה ובסוף יצא שקניתם נבלה... אתם יודעים את ההמשך.
נכון, אבל - הוא מתכנן לקנות במחיר נמוך משמעותית מלכתחילה.
יש מחיר שמתחתיו אופנוע תקין ונוסע כבר כמעט ולא יורד. המחיר הזה הוא סביבות ה8-10 אלף.
אחרי שנתיים שהוא ירכב עליו, ויבוא למכור הוא יגיד לקונה - תשמע, אמרו לי בקנייה שהייתה מכה בשלדה אבל אני נוסע שנתיים והאופנוע ישר ותקין, וזהו.
יש לא מעט קונים שאם המחיר טוב, זה לא כזה מעניין אותם.
רוב מוחלט של האנשים לא נוגעים בכלים עם פגיעות שלדה ובצדק.
אני זוכר איזה ninja 600 שהיה מפורסם יותר משנה עם מעיכה קלה באזור המיכל דלק במחיר אטרקטיבי מאוד ולא נמכר.
וזה סופרספורטים שעפים בשנייה עם ביקוש מטורף.