תוצאות 1 עד 15 מ 46

אשכול: עלות כניסה לתחום (יוקר המחיה)

צפייה משולבת

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    סלח לי, אלה שטויות במיץ.
    MV AUGUSTA זה כל מה שאתה אומר, נכון.
    CRF250, ורסיס 300 או הונדה CB500 שנרכבים רגוע בית-עבודה אלה כלי תחבורה לגיטימיים ולא יקרים בצורה יוצאת דופן (בהשוואה לרכב פרטי).

אופנוע הוא לא בהכרח תחביב יקר שמחליפים לו צמיג אחורי כל 6 אלף וכל טיפול עולה אלפי שקלים.
    סבבה שזאת האופנוענות שלך, אבל אל תעוות את המציאות כשאתה אומר שזאת האופציה היחידה.
    תראה לי במה שרשמתי, איפה היחסתי לירידת ערך, עלויות מיגון הם אותם עלויות ולא משנה על מה אתה רוכב, כנ"ל לגבי ביטוח חובה וצד ג', אין שום פונקציה של מחיר האופנוע, לא כל אחד מתקן ומטפל בבית וגם אם הייתי מחליף צמיגים כל 5K-6K ק"מ עדיין האופנוע ממש לא שימש אותי ככלי יום יומי ו 6K זאת הנסועה השנתית שלי, ברור לי שאנחנו לא חושבים אותו הדבר ואני לא אעז לרכב עם קסדה ב 400 ש"ח או מעיל מעליאקספרס שיתפורר בהחלקה במהירות 0, אז כן, לשיטתך אופנוע יכול להיות לא יקר לאחזקה אם אתה מכונאי או אחד שחושב שהוא כזה, אחד שמוכן לרכב עם ציוד בטיחותי בשקל וללא ביטוח.
    ואני אמשיך לקנות ציוד איכותי שאולי יוכל להציל את החיים שלי, אמשיך ללכת למוסך ולא לשחק בחוסר אחריות בברקסים שלי בחצר הבית וכמובן ארכב עם ביטוח על מנת לא להיות חסר אחריות כלפי משפחתי והסביבה, אז מה לעשות, האופנוענות שלי עולה כסף והרבה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    אז מה לעשות, האופנוענות שלי עולה כסף והרבה.
    כל דבר שתעשה ממנו הובי "עולה כסף והרבה". זה ה-פוינטה של הובי. רוצה כלי תחבורה? קנה קטנוע. באמת. הרבה יותר זול, פשוט בתפעול, חסכוני בדלק.

לשם השוואה - אוטו צעצוע עם מנוע על דלק עולה כמה אלפים.