תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: סכמה חשמלית Z650 / התקנת אזעקה/ החלפת הילוכים

Junior Member

סכמה חשמלית Z650 / התקנת אזעקה/ החלפת הילוכים

קניתי Z650 (A) 2019 חדש והופתעתי לגלות שלא מספקים owner manual או סכמה חשמלית.
    האם יש קישור ברשת למסמכים האלה ממקור מוסמך. אני מניח שעשויים להיו שינויים קלים לכל אזור בעולם.

חדש בפורום ולא הצלחתי למצוא מידע בחיפוש בו.

אני רוצה להתקין אזעקה (רכשתי כבר) ולשדרג את הצופר. אשמח להמלצה למתקין שיבצע זאת באמינות ומחיר סביר [אזור השרון או תל אביב].

ובהזדמנות זו, שאלה לבעלי הדגם ויודעי דבר: הכניסה להילוך ראשון מלווה כמעט תמיד במכה למרות שהקלאץ' מופרד. גם העלאת ההילוכים די מורגשת למרות שהיא שקטה יותר כאשר אני מפעיל מעט לחץ על הרגלית לפני ההחלפה. החלפת ההילוכים עצמה חדה ואין כל בעיה ב- upshifting/downshifting.
    לא יודע אם זו בעיה ספציפית של האופנוע שלי או שזו תופעה רגילה בדגם הזה. לדברי היבואן - תקין.

Member
    תתחדש...סע בדרכים בטוחות.

לא מכיר שב- Owner Manual בכלל מציגים את הסכמה החשמלית, זה משהו שיופיע ב- Shop Service Manual.

בנוגע לנקישה - תקין, קיים בכל אופנוע.

Senior Member
    סכמה חשמלית אתה כנראה לא תמצא אבל ספר משתמש הם חייבים לספק לך. תבדוק אם הוא לא נמצא מתחת למושב ואם לא אז תפנה למטרו.
    בכל מקרה, הוא קיים אונליין (https://ownersmanuals2.com/kawasaki/...s-manual-72921) וסביר שמטרו מאפשרים להוריד אותו/תרגום שלו מהאתר שלהם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    תתחדש...סע בדרכים בטוחות.

לא מכיר שב- Owner Manual בכלל מציגים את הסכמה החשמלית, זה משהו שיופיע ב- Shop Service Manual.

בנוגע לנקישה - תקין, קיים בכל אופנוע.
    נסעתי על אופנועים שונים בעבר ולא זכורה לי נקישה כל כך קשה בכניסה להילוך ראשון, כולל ב-KLE 500.
    הנקישה לא קיימת כלל ברויאל אנפילד 650 Interceptor והתרשמתי שהגיר שלו שקט ונעים יותר מזה של הקאוואסקי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    סכמה חשמלית אתה כנראה לא תמצא אבל ספר משתמש הם חייבים לספק לך. תבדוק אם הוא לא נמצא מתחת למושב ואם לא אז תפנה למטרו.
    בכל מקרה, הוא קיים אונליין (https://ownersmanuals2.com/kawasaki/...s-manual-72921) וסביר שמטרו מאפשרים להוריד אותו/תרגום שלו מהאתר שלהם.
    תודה. אמשיך לחפש סכמה חשמלית

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אני יכול לשלוח לך את הסכמה של הנינג'ה 650 זה בגדול אותו אופנוע.
    לא רואה כל כך מה הצורך בשביל התקנה של צופר ואזעקה, בשביל אזעקה אתה יכול או להתעלק על החוטים של המצבר או באזור של התיבת פיוזים.
    צופרים פשוט תחליף (כל עוד זה אותו הספק ולא צריך ריליי).

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אחרי שסבלתי רבות מהתקנות מקומיות א י יכול לעוץ שאם מתקינים משהו, אז או שסוללים קו עם פיוז ישירות מהמצבר, או שמתחברים לקו צרכנים ייעודי (שיש היום בלא מעט אופנועים חדשים).

באופנוע מודרני עם מערכות, הזרקה, abs, בקרת החלקה, מצערות אלקטרוניות, קאן באס, ועוד ועוד.... היטפלות לכבל הלא נכון יכולה לשגע את כל האופנוע.
    כבל שהתחברו אליו, יפתח הרבה פעמים בעתיד הרחוק חלודה שגם תפגע במוליכות/התנגדות, דבר שבעיתו יחולל בעיות חשמל שגם חשמלאי מחונן יתקשה לאתר.

Junior Member
    מבקש המלצות למתקין אזעקות באזור השרון/גוש דן.

Member
    לגבי ה׳בום׳ בהורדה לראשון - גם אצלי יש את זה, ושמעתי עוד אנשים עם האופנוע הנ״ל שיש להם את זה, הכל בסדר.