תתחדש...סע בדרכים בטוחות.
לא מכיר שב- Owner Manual בכלל מציגים את הסכמה החשמלית, זה משהו שיופיע ב- Shop Service Manual.
בנוגע לנקישה - תקין, קיים בכל אופנוע.
קניתי Z650 (A) 2019 חדש והופתעתי לגלות שלא מספקים owner manual או סכמה חשמלית.
האם יש קישור ברשת למסמכים האלה ממקור מוסמך. אני מניח שעשויים להיו שינויים קלים לכל אזור בעולם.
חדש בפורום ולא הצלחתי למצוא מידע בחיפוש בו.
אני רוצה להתקין אזעקה (רכשתי כבר) ולשדרג את הצופר. אשמח להמלצה למתקין שיבצע זאת באמינות ומחיר סביר [אזור השרון או תל אביב].
ובהזדמנות זו, שאלה לבעלי הדגם ויודעי דבר: הכניסה להילוך ראשון מלווה כמעט תמיד במכה למרות שהקלאץ' מופרד. גם העלאת ההילוכים די מורגשת למרות שהיא שקטה יותר כאשר אני מפעיל מעט לחץ על הרגלית לפני ההחלפה. החלפת ההילוכים עצמה חדה ואין כל בעיה ב- upshifting/downshifting.
לא יודע אם זו בעיה ספציפית של האופנוע שלי או שזו תופעה רגילה בדגם הזה. לדברי היבואן - תקין.
תתחדש...סע בדרכים בטוחות.
לא מכיר שב- Owner Manual בכלל מציגים את הסכמה החשמלית, זה משהו שיופיע ב- Shop Service Manual.
בנוגע לנקישה - תקין, קיים בכל אופנוע.
סכמה חשמלית אתה כנראה לא תמצא אבל ספר משתמש הם חייבים לספק לך. תבדוק אם הוא לא נמצא מתחת למושב ואם לא אז תפנה למטרו.
בכל מקרה, הוא קיים אונליין (https://ownersmanuals2.com/kawasaki/...s-manual-72921) וסביר שמטרו מאפשרים להוריד אותו/תרגום שלו מהאתר שלהם.
אני יכול לשלוח לך את הסכמה של הנינג'ה 650 זה בגדול אותו אופנוע.
לא רואה כל כך מה הצורך בשביל התקנה של צופר ואזעקה, בשביל אזעקה אתה יכול או להתעלק על החוטים של המצבר או באזור של התיבת פיוזים.
צופרים פשוט תחליף (כל עוד זה אותו הספק ולא צריך ריליי).
אחרי שסבלתי רבות מהתקנות מקומיות א י יכול לעוץ שאם מתקינים משהו, אז או שסוללים קו עם פיוז ישירות מהמצבר, או שמתחברים לקו צרכנים ייעודי (שיש היום בלא מעט אופנועים חדשים).
באופנוע מודרני עם מערכות, הזרקה, abs, בקרת החלקה, מצערות אלקטרוניות, קאן באס, ועוד ועוד.... היטפלות לכבל הלא נכון יכולה לשגע את כל האופנוע.
כבל שהתחברו אליו, יפתח הרבה פעמים בעתיד הרחוק חלודה שגם תפגע במוליכות/התנגדות, דבר שבעיתו יחולל בעיות חשמל שגם חשמלאי מחונן יתקשה לאתר.
מבקש המלצות למתקין אזעקות באזור השרון/גוש דן.
לגבי ה׳בום׳ בהורדה לראשון - גם אצלי יש את זה, ושמעתי עוד אנשים עם האופנוע הנ״ל שיש להם את זה, הכל בסדר.