תודה שוב!
הרגע קיבלתי מחבר שמבין גם המלצה על ה CRF250L אז כנראה זה הכיוון.
אחלה תגובה והסברים, וה tw200 נראה אש![]()
Crf250 (הדוש. לא השטח) יהיה נחמד. לא יודע מה המחירון שלו. כלל אצבע שלי אומר שלא קונים אופנוע בן יותר מעשר.
אל כל הנבלות שהצעת משנות ה90, אל תתקרב אלא אם מכונאות זה חלק מהתחביב (כשאני התחלתי, זה בהחלט היה חלק מהעניין).
לגבי אופנוע שטח טהור על כביש בינעירוני באופן קבוע- ותר. יש לא להיות מפונק, ויש ללכת עם הראש בקיר.
מה גם שהאופנועים האלה לא בנוים לזה (וגם לא המרווח טיפולים שלהם).
אני גם חושב שהתקציב קצת מאתגר,
אבל היי,
האופנוע הראשון שלי היה tw200 שחוט וישן ב8,000 ש"ח, ותפרתי איתו את כל הארץ, כולל טיולי שטח, וכולל עבודה בשטח (בקר) כמעט באופן יומיומי.
כשאתה צעיר ופרוע הכל יותר קל, כי כל תקלה היא גם חוויה.
תודה שוב!
הרגע קיבלתי מחבר שמבין גם המלצה על ה CRF250L אז כנראה זה הכיוון.
אחלה תגובה והסברים, וה tw200 נראה אש![]()
אם אתה 100% כביש לא רואה סיבה להביא דו"ש, בטח לא 250 ובטח לא את ההונדה
אל תתפזר סתם
אני דווקא רוצה אופנוע שיכול להחזיק בשטח, לא מוטוקורס, אבל כן שיאפשר לי לחתוך לשטח מתי שבא
מה עם להגדיל את הרשיון ל A? זה לא עולה הרבה ויעלה את המבחר פלאים.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
המון ורסיס ו SVים 650 מוצעים למכירה בתקציב הזה או טיפה מעל, רוב הסיכויים שלפחות חלקם גמישים במחיר.
אני יודע שגם הויסטרום הישן שלי נמכר לא מזמן מאוד קרוב לתקציב אחרי שהבעלים שאחרי שיפץ אותו.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
היי כולם, אחרי הרבה חפירות ביומיים האחרונים
כמה עדכונים -
דבר ראשון העליתי את התקציב משמעותית, לסביבות ה- 20K
דבר שני - אני מחפש אם יש כלי בתקציב הזה שיהיה 'כמעט אנדורו', ועדיין יאפשר נסיעות בינעירוניות לעתים רחוקות!
כמעט נסגרתי על ה- wr250R, נראה כלי מדהים. רק מתייעץ שוב לראות שאין איזה אופציה אחרת,
כי נראה לי שאחרי שנה עם wr250r או drz400 בכל מקרה ארצה להשתדרג למשהו יותר אנדורו..
אופציות שראיתי, אבל לא יודע אם אפשרי לבינעירוני בכלל:
te-250 או te300 של האסקוורנה?
Wr250F?
מה דעתכם?
תודה
תודה minorscale
מה דעתכם על ה- KTM 690 Enduro? יש הבדל בין 690 ל-690R?
ראיתי עכשיו שזה דגם אחד רק![]()
תבדוק את הסוזוקי DR650. תמצא כלים שנכנסים בתקציב שלך, אופנוע רב שימושי אמין ופשוט עם שפע חלקי חילוף ותוספות. תוכל לבצע נסיעות בינעירוניות ולטייל בשבילים. תרכיב סבל ותיקי אוכף מ aliexpress, תקע חכה מאחור עם שק"ש ואתה אדוונצ'ר בגרושים.