ציטוט נכתב במקור על ידי liora צפיה בהודעה
אני ממליץ להתאים את התאריכים לטיול לטיסות שיוצאות מת"א לסביו (יש 2 טיסות בשבוע) במידה ולא יש לנסוע מבוקרשט קרוב ל4 שעות.
אני ממליץ רק על טיול (אפשר לקרוא לזה גיבוש לסיירות)מאורגן, אתה לא רוצה ללכת לאיבוד ביער ולפגוש דוב.
אני יצאתי עם חבר ולקחתי 5 ימים כאשר 3 ימי רכיבה.
לקחתי חבילה של מלון כולל ארוחת בוקר העברות משדה התעופה בסיביו (10 דקות נסיעה) ,מדריך, אופנוע ודלק.
האופנועים הם מסוג קטמ 300 2 פעימות מוזרקים וממוגנים לקרב.
מחיר לחבילה 1000 יורו לא כולל טיסות.
את המסלול אתה קובע מול המדריך, כאשר מומלץ שהחבורה תהיה באותו רמה של רכיבה.
ביומיים הראשונים לרכיבה רק אני והשותף שלי רכבנו, כך שיכולנו לרכב ברמה שלנו והמדריך זרם איתנו.
ביום השלישי הצטרפו עוד 4 חברה מניו זילנד כול אחד מעל מטר 90 והמדריך התחלף לאחד שמשתתף ברד בול רומניה, כמובן שרמת הרכיבה זינקה לרמה שהחבר בשלב מסויים ביקש לפרוש, כך שרמת הרכיבה צריכה להיות אחידה.
נושא חשוב מאוד זה הביטוח לכלי, בחברה שבו יצאתי לא היה אפשרות לבטח את הכלי, כך שכול שבר אתה צריך לשלם (החבר באחד הירידות חיבק עץ ושבר את המסך של LCD וגם את הזנב על התענוג שילם קרוב 300 יורו גם עוד 2 מהחברה האחרים שברו את הזנב כאשר האופנוע זינק בעליה ללא בעליו).
כמובן שיש חברות שכן אפשר לבטח בעלות של 99 יורו לא כולל נזק למנוע או לקלצ.
אין ספק שאני יחזור שוב לסיביו ,מדובר על גן עדן לרכיבת שטח יש עלייות של מאות מטרים וירידות שללא מגפים עד עכשיו איתי צריך לחפש את הביצים שלי ביער.
במידה ויש עוד שאלות אשמח לשתף
מעולה! תודה רבה!
מי היתה החברה ששכרתם ממנה?