באינטואיציה שלי, הנוכחות של תיבת הילוכים דווקא מרמזת על מנוע חלש יחסית (למנועים חשמליים); כזה שמצריך תגבור מומנט.
קימקו זורקת פצצה במילאנו: מציגה את ה-RevoNEX - אופנוע חשמלי בעל ביצועים מרשימים מאוד שיגיע לייצור סדרתי כבר בשנה הבאה. להערכתנו יוצגו בקרוב דגמים חשמליים נוספים מקימקו- עממיים יותר; הפרטים והתמונות - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7%d7%99%d7...8-%d7%91-2021/
![]()
באינטואיציה שלי, הנוכחות של תיבת הילוכים דווקא מרמזת על מנוע חלש יחסית (למנועים חשמליים); כזה שמצריך תגבור מומנט.
אני לא אנטי הילוכים אם זה אומר שהאופנוע יהיה חסכוני יותר ויציע טווח ארוך. יש לזה גם צד חצי חיובי של תחושת "אופנועות" שלמה יותר.
אני גם לא אנטי רדיאטור אם יש צורך לקרר את המנוע או הסוללה. זו עדיין מערכת פשוטה בהרבה מכל מנוע בנזין.
זה גם לא מאבד את היתרון המהותי של מנוע עם פעולה חלקה ושקטה שמסוגל לספק מומנט בסל"ד אפס, מה שאומר שאין צורך לגעת בקלאץ' בזמן עצירה או התחלת נסיעה ושהמנוע אף פעם לא כבה.
הזירו מסתדר בלי קירור אבל לפי דיווחים ברשת ברגע שהוא מתחמם הוא מוריד לך במהירות בלי לשאול אותך, לאחרונה התחילו לצוץ אופנועים חשמליים עם רדיאטור שכנראה שם תוכל לפתוח מצערת עד שתיגמר הסוללה.
שהאופנוע מתפקד כטוסטוס אז אפשר לחיות אם זה אבל אם הוא אמור לתפקד כאופנוע לסוף שבוע אז או שימצאו פיתרון אחר או רדיאטור
מוזר לי שלאופנועים שבהם טווח הנסיעה הוא משהו כ"כ קריטי, אין פרינג.
עם כל התוספות הללו סביר להניח שהוא ישקול סביב ה270 קילו. (פחות מenergica אבל יותר מהזירו)
בהחלט נראה מעניין... סקרן לגבי המחיר.