היי,
אני מתעניין בקניית אופנוע חדש ממטרו, כשקיבלתי את ההצעת מחיר הם דרשו די הרבה על אגזוז פול סיסטם, כשאמרתי שאני אקנה משהו ואחר הסוכן טען שכדי לכבד את אחרות היצרן חייב לשים רק אגזוז של אקרופוביץ ולהתקין אצלם.
מישהו יודע אם הדבר נכון?
תןדה
היי,
אני מתעניין בקניית אופנוע חדש ממטרו, כשקיבלתי את ההצעת מחיר הם דרשו די הרבה על אגזוז פול סיסטם, כשאמרתי שאני אקנה משהו ואחר הסוכן טען שכדי לכבד את אחרות היצרן חייב לשים רק אגזוז של אקרופוביץ ולהתקין אצלם.
מישהו יודע אם הדבר נכון?
תןדה
כשלקוח מבקש להפעיל אחריות היבואן רק מחפש את הסעיף הקטן ביותר בכדי להתנער מהאחריות ולסחוט מהלקוח המסכן עוד כמה אלפים.
לא שמעתי על מקרה כזה, לא חוויתי כזה מקרה בעצמי, אבל ב99.9% אני סבור שלא תקבל אחריות אם תתקין אגזוז שונה במקום שהוא לא מטרו.
Sent from my S60 using Tapatalk
דווקא מכיר מספר מקרים בהם יבואן שאינו מטרו העניק אחריות לאגזוז "לא מקורי" כל זמן כמובן שהאגזוז אינו הגורם.
מכיר יבואן שאף הגדיל לעשות וסיפק אחריות מלאה למרות שהיה כמעט ברור שהאגזוז גרם לבעיה במנוע.
לגבי השאלה של פותח השרשור, מן הנסיון שלי, אם אחריות חשובה לך קנה אופנוע מיבואן אחר.
מאוד רוצה את האופנוע הספציפי הזה (MT10), סתם נראה לי מוזר שאגזוז ( כמובן שלא איזה חיקוי סיני) פוגע באחריות.
תנסה את הגיקסס 1000 בעופר אבניר יש סיכוי שתידלק עליו.
מבחינת אמינות ושירות לי יש נסיון מעולה איתם.
ואם אתה קונה את האגזוז לא במטרו, ונותן למוסך מורשה שלהם להתקין... מה גזר הדין במקרה כזה?
הרי בשביל האחריות אתה תצטרך מוסך מורשה, אז תיגש לאותו אחד שהולך לטפל בך בשלוש שנים הקרובות ותברר אצלו כמה יעלה לך להתקין את האגזוז שרכשת בעצמך.
רק אני חושב שבמקום לזרוק כסף על אגזוז שלא תורם כלום (אלא אם לעצבן את השכנים שבתורם עלולים גם להתנכל לאופנוע, זאת תרומה),
כדאי לזרוק אותם על (עוד) קורס רכיבה, או ציוד מיגון?
(לא מעביר ביקורת, רק דיעה אישית)