הפתרון אולי לסגור את השול השמאלי לרכיבת דו"ג בלבד, כמו שסגרו נתיבים עברו תחבורה ציבורית במקומת אחרים בארץ על חשבון השול.
בכתבה הם מדברים על להשתחל בעוד שצריך להבהיר שהסיכון הוא בעצם חוסר השליטה על הנעשה מאחורינו ובמידה רבה מצדדינו והסיכוי הגבוהה להמחץ בין הרכב שמלפנים וזה שמאחורינו.
המוטיב של ה"השתחלות" נשמע רע וגם החוקיות שלו מוטלת בספק.
השול מספק לנו ביטחון שבו יש לנו שליטה רבה יותר על הנעשה מסביבנו ופחות חיכוך עם כלי הרכב.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הפתרון אולי לסגור את השול השמאלי לרכיבת דו"ג בלבד, כמו שסגרו נתיבים עברו תחבורה ציבורית במקומת אחרים בארץ על חשבון השול.
אני קיבלתי כבר מכמה מקורות (ברמות מהימנות משתנות, אבל מקורות שונים) שכל הבלאגן נובע מאי הבנה של ההוראות.
כשמראש דובר על אכיפה בררנית.
אין לי מושג אם זה באמת כך מלכתחילה או בעקבות הרעש, וגם לא אם זה מידע אמין (חלק ממנו הגיע עוד לפני הדיבור על רכיבת מחאה), אז עשו עם זה כרצונכם.
המסר שצרכים להעביר לכולם שהאופנועים הם לא הבעיה הם הפתרון,
שיקול דעתו של השוטר הייתה שם תמיד, גם בהבנות האחרונות מה שאומר שמעכשיו כל רוכב אחראי לעצמו!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני רוכב בשול עד 35-40 קמ"ש. אם התנועה מעל למהירות הזו אני חוזר לנתיב.
לדעתי, מעל למהירות של 35-40 קמ"ש זה כבר לא נחשב פקק שמצדיק נסיעה בשול, ואני מעדיף להיות בנתיב.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
It's not about the speed. It's about the ride!
הי,
שמעתי שמדברים על רכיבות מחאה, האם תוכנן או מתוכנן משהו ?
תודה
ארז
אני היום על הבוקר כביש 4 השעה 8:30 עמוס עד הביצים.
תפסתי רוכב על הארלי עם אגזוזים מינימום של אף 16 פשוט נסעתי אחריו כל הפקק ...
נהגים רק מלשמוע אותו היו זזים לצדדים ומפנים את הדרך...
אבל עד היום בשעות האלה רק בשוליים.
פשוט זה עניין של זמן במיוחד למי שרוכב על 125 עד שיתחילו האסונות...
Отправлено с моего SM-N950F через Tapatalk
אם מדובר על אכיפה בררנית אז אני
מברך על כך.
מי שנוסע מעל 60 קמ"ש בשול
הוא כפוי טובה.
כל מי שעיניים בראשו ומבין ורואה את מצב
הפקקים ואומללות הנהגים מבין שקיבלנו מתנה מדהימה.
אמרתי זאת לא מעט פעמים, בפעמים בהן הרגשתי
שממש מסכנים אותי בכביש זה הגיע מצד רוכבי דו"ג אחרים, גם בשוליים.
אין לי בעיה שמי שרוכב בפראות בשול שיקבל
שטרונגול כחול.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
הרהורים:
אני שונא לרכוב על השוליים, שונא בגלל שכל הג'אנק שעף מהכביש מצטבר שם, זבל שהושאר ע"י אלה שנתקעו שם, כתמי שמן שלא נספגו,
מסמרים וחלקי מתכת, אלה הסיבות העיקריות סיבה נוספת זה הגורם האנושי, כשאני שם אני לא צפוי אני מפתיע מי שנלחץ בכביש וזקוק לעזרת
השוליים מתרכז בבעיה שלו הוא לא מחפש אותי מימין הוא נכנס פנימה בלי חשבון ואני מפסיד, תמיד אני מפסיד למסה הגדולה ממני.
התמזל מזלי ואני גר בירושלים, האיילון בכלל ות"א בפרט הם הסיוט הכי גדול שלי, האוטוסטרדה לגיהינום, נמנע ככל האפשר למשהות שם, במושב
לצים לא אשב. בירושלים יש פחות מקומות שיש בהם פקק עומד וכשאין ברירה אני מדליק 4 מהבהבים יורד לשול הימני ורוכב לאט וזהיר בצד עד
להזדמנות הראשונה לחזור לכביש. ככה גם בכל מקום שהנסיבות מחייבות אותי, למזלי אין כמעט אכיפה במקומות האלה כמו באיילון.
אלה שמשתמשים בשול כנתיב המראה מסלול מירוץ או כביש של האבא החורג שלהם, מרגיזים אותי, מצידי שמשטרת התנועה תיירט אותם וירדו
מהכביש, זה היה ויהיה תמיד, בעוד חודש כשהכל ישכח המצב יחזור לקדמותו.
אני אמשיך להתנהג כמו שעשיתי עד עכשיו, לא מהפחד ממשטרת התנועה, לא בגלל הקנס אלה רק בגלל שככה יותר בטוח ואני מקווה שאשרוד
עוד קצת את הכביש והתנועה.
כשאני מבצע עבירת תנועה אני יודע שיש סיכוי שאתפס, שאשלם ביוקר, אבל אני לא אפנה אצבע מאשימה לאף אחד חוץ מעצמי, אם הייתי מספיק
טיפש/גבר לעשות עבירה אדע לקבל בהבנה את הקנס הנלווה אליה נקודה.
ההישג היחידי של המחאה האחרונה הוא שהעברנו סוג של מסר לכלל אוכלוסיה, מסר שאנחנו פה ויש לנו צרכים מיוחדים, אנחנו הפתרון לפקקים
אנחנו לא הסיבה להם. פרסום כזה מחלחל ואולי יביא לסוג של הבנה ודו קיום. זה הכל.
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 25-11-2019 בשעה 10:38.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
סינדרום שטוקהולם במיטבו.כשאני מבצע עבירת תנועה אני יודע שיש סיכוי שאתפס, שאשלם ביוקר, אבל אני לא אפנה אצבע מאשימה לאף אחד חוץ מעצמי, אם הייתי מספיק
טיפש/גבר לעשות עבירה אדע לקבל בהבנה את הקנס הנלווה אליה נקודה.
אתה מגדיר את עצמך רוכב מנוסה, אחראי ושקול.
אם אתה מבצע עבירת תנועה - כנראה שיש בה היגיון והיא אינה מסכנת איש. אז למה זאת עבירה? רק כי יש איזה חוק יבש שנכתב בחדר ישיבות של כנסת ישראל ע"י אנשים שמעולם לא עלו אופנוע?
למה אתה בסדר עם זה, שאתה תצטרך לתרום את חלקיך בסגירת הגירעון התקציבי, במידה ושוטר יראה אותך מבצע את אותה פעולה הגיונית ולא מסוכנת לשאר שמתמשי הדרך?
למה לא מפריע לך, שאותו שוטר (שמשכורתו וציודו משולמת מהמיסים שלי ושלך) מבלה את המשמרת בסגירת החור בתקציב, ולא בטיפול נקודתי באותם נהגים/רוכבים שעקב התנהגותם האלימה והמזלזלת, הכביש נראה כמו שדה קרב?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שושנים,
אל תמהר להתיימר להבין את לב הציבור.
נכון, היו כמה מקומות בהם הוזכר שהאופנועים חוסכים מקום על הכביש,
אבל גם היו הרבה רינונים (גם במדיה, וגם מהרבה אנשים סביבי), שבעיניהם "הרוכבים הם חוצפנים חסרי סבלנות ותרבות, ושיעמדו בסבלנות בפקק כמו כולם".
ואת נושא הסכנה בין המכוניות קשה להסביר למי שמשוכנע אחרת ושבכלל "כל האופנוענים האלה הם מתאבדים שמסכנים את עצמם ואת סביבתם".