עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 19 מ 19

אשכול: התייעצות לפני קניה 1090R (-adventureכסוס עבודה יומיומי

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    דרזנר, קצת מרגיש לי שאתה יצאת למסע צלב נגד KTM בעקבות המקרה שלך שטופל לא כמו שצריך לטענתך ע"י דילר במדינה זרה.
    "שאריות" , "האיכות והאמינות נופלת מיצרנים אחרים", ולסיכום, אפילו לא רכבת עליו.
    על איזה בעיות בדיוק שמעת? אשמח להחכים, בתור אחד שעבר תחתיו 1090R בתנאים הרבה יותר קשים ממה שרוכב ממוצע יכול לעשות לו, והוא לא צייץ.

אגב אם כבר בשמועות, פורומים, ואופנועים שלא רכבתי, אז להבנתי ל09 יש בעיות עם סלסלת קלאץ' שנוטה להתפרק ולקחת איתה עוד כמה רכיבים פנימיים יקרים על הדרך. תענוג.
    בטוח שאצליח לחפור את האינטרנט ולמצוא לכך אזכור. אפילו לא אצטרך לחפש בשפה זרה.

לענייננו, גרסאת הR של ה1090 היא קרבית ומוכוונת שטח, ג'נטים במידות 21 18 שנעולים בקוביות (אפשר להרכיב צמיגי כביש ולעשות עוול לאופנוע) מושב קשיח (אפשר להחליף למושבי ג'ל למען שלום בית) משקף קצוץ לרכיבת שטח (אפשר להחליף לגבוה) מהלך מתלה גדול שמיועד לעבודת שטח, ולסיכום, מדובר על אופנוע גבוה, קרבי, עם יכולת שטח לא מבוטלת ומנוע שייקח אותך במהירות לא חוקית לאורך מאות אלפי ק"מ (רק תשתדל לא ברצף כי הוא לא ספה ממונעת)

לייעוד שלך, גרסאת הR לא מתאימה.
    חפש לך 1090 בגרסאת הכביש, הוא יותר זול (כחדש מתומחר ב6K פחות מגרסאת הR), הוא נועל ג'נטים יצוקים וצמיגי כביש במידות 17 19, עם מהלך מתלה קצר יותר מהR, יש לו משקף גבוה, ובקיצור הוא נמוך יותר, נוח יותר, זול יותר, והרבה יותר מתאים ליעוד שלך.

אגב, שלדה ומנוע זהים לדגם הR. עם 125 כ"ס סוס ממנוע וי טווין.
    מרווח הטיפולים גדול משל הmt שלך היום ועומד על 15 אלף בין טיפול לטיפול.

אם תצליח להשים יד על 1190, תקבל גם מתלים אלקטרוניים, מישבים כפולים, מאותתי לד, ג'ק אמצע, 25 כ"ס אקסטרה ועוד. כבר לא מייצרים אותם מאז 2017 (הוחלפו על ידי ה1090 היחסית בסיסי וה1290 הסופר מאובזר וטכנולוגי)
    דניאל,
    תודה רבה על התשובה המפורטת.
    אני יודע שגרסאת ה S מתאימה לי יותר. שאלתי לגבי הR כי יש לי הזדמנות לרכישת אקזמפלר מסוים במחיר מאד מאד משתלם.

קילומטרז נמוך מאד, לא ראה שטח, שלל תוספות, יישור קו.
    וכל זה במחיר נמוך משמעותית ממחירון.

Member הסמל האישי של danielk
    ציטוט נכתב במקור על ידי etz301 צפיה בהודעה
    דניאל,
    אני יודע שגרסאת ה S מתאימה לי יותר. שאלתי לגבי הR כי יש לי הזדמנות לרכישת אקזמפלר מסוים במחיר מאד מאד משתלם.

הזדמנויות תמיד יש, לא הייתי רוכש שאופנוע שלא מתאים לי רק בגלל המחיר הקורץ.
    אבל זה אני.
    מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
    שוקן 16 תל אביב

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי etz301 צפיה בהודעה
    דניאל,

אני מאד מתחבר לקטע הזה של "וואלה זה דיל אדיר ואין מצב שאמצא עוד אחד כזה" אבל אם האופנוע לא מתאים לך
    אתה תסבול, אי אפשר לאנוס אופנוע להיות מה שהוא לא, ניסיתי להפוך וי מקס לאופנוע תיור...זה לא זה, היום במרחק
    הזמן אני יכול להגיד לך שלמרות כל רגעי האושר הרבים, זה לא זה, קח אופנוע לפי היעוד שלו וכזה שמתאים לך בול כמו
    כפפה ליד. אחרת משלמים מחיר רב.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    טוב חברים השכלתי!

תודה רבה, כן כמו שכתבתי, אני רוכב על האופנוע הרבה וזה בהחלט צריך להתאים כמו כפפה ליד (כן כמה שהטרייסר מתחיל להיות משעמם לפעמים והמתלים בהחלט יכולים להיות מעצבנים, ככלי רכב ליום יום הוא עושה ב$%#נה של עבודה וכל זה עם משקף מוגבה וארגז ענק כדי להרוג לגמרי כל זכר למראה מושך) , החדשות הטובות הן שיש לי הזדמנות לרכב על האופנוע לא מעט לפני שאני מחליט האם לרכוש אותו.
    אז רץ לסיים את ה-A ולהתחיל לרכב.

תודה ונתעדכן.