שלום לכולם חג חנוכה שמח קוראים לי שמואל בן 40 צריך את עצתכם המקצועית .אז ככה יש לי רישיון על 500 מלפני 20 שנה והיה לי אופנוע dt 50 של ימאהה והיה סבבה .חייב לציין שמאז לא נסעתי באופנוע עם הילוכים . לאחר מכן היו לי כל מיני קטנועים עד לפני 10 שנים עברתי לרכב . אני גר בחולון והעבודה שלי בחולון<br>קרוב לבית שאני נוסע עם אופניים חשמליים .<br>לצערי הרב מקום העבודה שלי עובר לאזור נתניה ואין מצב שאני נוסע ברכב כל יום פעמיים בפקקים .<br>הבעיה שלי היא כזאת הלכתי לראות אופנועים בכל מיני חנויות וכל הביטחון שלי ירד לריצפה למשל ראיתי cbr 500 אופנוע פצצה אבל נראה לי כבד וגדול ומפחד שלא אשתלט עליו .למדתי על dr 350 והייתה לי שליטה מצויינת עליו .ראיתי גם נינגה 400 וגם הוא מפחיד לי מדי כנל גם לגבי r3 .<br>ראיתי תוך כדי גם את הדו שימושיים כמו שלמדתי וגם הם נראים לי פתאום מפחידים אני בשיגעון לא מאמין שהלכתי ולא קניתי .<br>הגובה שלי 170 שוקל 74 אוהב אופנועי ספורט פול פיירינג לא מחפש הרפתקאות רק עיצוב ויופי ונסיעה ספורטיבית .<br>מה לעשות לקחת שיעורי נהיגה ? לקנות את האופנוע וללכת למגרש לבד ולהתאמן ? יש לי שכן עם אופנו קיווי rkf 125 אולי קצת להתאמן עליו בחנייה ?<br>חייב לציין אני לא שואל איזה אופנוע לקנות אני יודע מה אני רוצה .<br>שואל רק האם ההרגשה הזאת טבעית .<br><br>