פנטזיות.
החלק עבר לבידוק המכס.
החלטתי לשלם את הכופר ולא לעשות עניינים.
יצרתי קשר עם דואר ישראל שכמובן אחרי 40 דקות המתנה הואיל לענות ולשלוח אותי למספר אחר.
מחייג שוב מעל 40 דקות המתנה לשירות EMS.
מעבר הקו עונה לי עלמת חן העונה לשם אורלי שנשמעה ככבת 30 רווקה ומחחפשת ( אל תשאלו איך אני יודע סוג של האנצ' שמתפתח עם השנים).
שיחה נעימה קצת בדיחות לו היינו אחד מול השנייה עם בקבוק יין כדי לבלבל לה את החושים מן הסתם היינו עם המראות במיטה מקפצים בכיף כשהאטמים מתעופפים להם מסביבנו.
חיש קל מגיע המייל מאורלי והמון לבבות המבקש את הקבלה תעודת זהות והגדלתי ראש שלחתי גם רשיון רכב.
ואז היא נעלמה לי לאבדון ( באנגלית נשמע יותר טוב OBLIVION)
שלחתי מייל אוהב נוסף ואין קול ואין עונה.
יום עבר ועוד יום וליבי איתה ועם החבילה הקטנה וקולה הענוג לא נשמע.
מתקשר לEMS עונה לי אורנה עצבנית ולא סובלנית שככל הנראה מקנא באורלי שחיה את החלום ונתנה לי באי חשק את המספר של אורלי היקרה שמסתמן שהולכת להשחיל לי את המראות באוראלי או אנאלי לך תדע.
מחייג 076.... וברקע התקליט המעצבן שזמן ההמתנה ארוך מהרגיל ואני שואל את עצמי למה הדואר משקר.
זמן ההמתנה ארוך כרגיל אז למה שסוף סוף אתם אומרים את האמת אתם צריכים לעוות את המציאות.
אגב מקומי בתור 9 נכון לתחילת ההמתנה בכל מקרה ממתינים לקולה הענוג של אורלי.
המקום בתור ירד ל1 ופתאום מקום שלישי ושוב ראשון כנראה שגם המחשב מתבלבל בכתובת או שעם המוזיקה המעצבנת אנו מתחילים לשמוע קולות.
המוזיקה פסקה והלב התחיל לדפוק איפה אורלי ענה לי גבר מסוקס שציין שאורלי בשיחה אחרת.
סיפרתי לו על אהבתנו והוא ענה שהיא לא הרגישה טוב אבל הנאות להשחיל לי את החשבון בדמות 181 שקל לEMS מע"מ ומס קנייה על סך 10 אחוז מחשבון.
את ההברגה למראה הוא דחף לי ללא סיכוך והמון לוק טייט כדי שישאר דבוק.
וכך נפרדנו כשגבר זר עם פרטיי השראי אורלי נשארה בגדר פנטזייה והחלקים.... ובכן החלקים עדיין פנטזיה זוג מראות כמה אטמים פלאג ומסננים.
המחיר אתם שואלים אותו ארשום ואשווה מול המחירים בארץ ברגע שהפנטזיה תתממש.
LOKI
![]()