תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: ייבוא אישי חד פעמי - פרוצדורה?

Junior Member הסמל האישי של dwnetanel

Question ייבוא אישי חד פעמי - פרוצדורה?

היי מה קורה?

אני מעוניין לבצע ייבוא אישי של אחד מהדברים הבאים
    את הראשון יש לי (קניתי בארץ ממישהו) את השני ראיתי שמוכרים בארץ בוודאות אבל המחיר הזוי..

----------

את השאר לא ראיתי עדיין אבל אני מאוד רוצה לקנות.
    בסופו של דבר אם אקנה כנראה שזה יהיה רק אחד מתוך מה שאציג באשכול הזה
    השאלה אם זה אפשרי לעשות ייבוא אישי בדבר כזה (של אחד בלבד, לא מדובר ברכישה לשם מסחר) ומבלי להסתבך עם מיליון ואחד טפסים ופרוצדורה מעייפת.

אשמח לדעת אם זה אפשרי לייבא ואם כן האם זה מורכב, ומה התהליך?

----------

1. את זה יש לי (בצבע לבן)
    https://www.alibaba.com/product-detail/2020-Wholesale-Factory-Price-Fat-Tire_62168338035.html?spm=a2700.pcdrm.2017115.81.7 ca33ab0wlQRtT

2. את זה ראיתי שמוכרים בארץ (שוקל לקנות את הירוק)
    https://www.alibaba.com/product-detail/New-Powerul-Electric-Racing-Moto-With_60748137923.html?spm=a2700.pcdrm.2017115.1.7c a33ab0wlQRtT

3. זה פשוט דומה לקוואסקי בקטע הזוי.. (דומה מאוד ל- Z1000)
    https://www.alibaba.com/product-detail/2018-the-most-fashionable-2-wheel_60808662209.html?spm=a2700.pcdrm.2017115.168 .7ca33ab0wlQRtT

4. זה פשוט ממש יפה!!! (אני מדבר על הסגול)
    https://www.alibaba.com/product-detail/5000W-Electric-Motorcycle_60821394238.html?spm=a2700.details.mayl ikehoz.7.6c26447cRB7VWq

5. זה דומה לרביעי אבל טיפ טיפה פחות התחברתי אליו..
    https://www.alibaba.com/product-detail/2019-super-power-8000w-racing-electric_62088115479.html?spm=a2700.wholesale.mayl ikehoz.1.6958f59db3fVFU

כל מה שפרסמתי כאן זה כלים חשמליים לגמרי!
    הראשון והשני לא צריכים רישיון בוודאות, נמכרים בארץ כמו קורקינטים, השאלה אם האחרים גם כי הם באותה קטגוריה בעיקרון אבל הצורה שלהם הרבה יותר של אופנוע.

למען הסר ספק, קראתי המון באינטרנט וראיתי סרטונים ועדיין לא הצלחתי להבין כמו שצריך איך זה עובד בנוגע לייבוא אישי במידה ואני קונה רק יחידה אחת מאחד הדברים שמופיעים בקישורים.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אתה לא יכול לייבא לארץ אף אחד מהכלים שפרסמת.
    הם כולם מעל 250W ומעל 48V ככה שהם לא נחשבים אופניים חשמליים (גם אין להם תקן של אופנים חשמליים).
    לכן הם נחשבים כלי רכב לכל דבר ועניין וצריכים לעשות תקנון של כלי רכב (שהם לא יכולים כי הם לא עומדים בשום תקן של כלי רכב).
    בקיצור. לא אפשרי.

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    אתה לא יכול לייבא לארץ אף אחד מהכלים שפרסמת.
    הם כולם מעל 250W ומעל 48V ככה שהם לא נחשבים אופניים חשמליים (גם אין להם תקן של אופנים חשמליים).
    לכן הם נחשבים כלי רכב לכל דבר ועניין וצריכים לעשות תקנון של כלי רכב (שהם לא יכולים כי הם לא עומדים בשום תקן של כלי רכב).
    בקיצור. לא אפשרי.
    אז איך לעזאזל הצליחו לייבא את הכלי שיש לי? זה ממש מוזר.. איך אנשים מצליחים לייבא בכלל דברים כאלו..
    למיטב ידיעתי הכלים האלו כן עומדים בתקן האירופאי אז זה מוזר עוד יותר.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    איפה ראית שמוכרים בארץ ואיפה ראית שהם עומדים בתקינה אירופאית?
    או שמישהו עשה להם תקינה כרכב ואז צריך רישיון וכו' או שמישהו ייבא גרסא מוחלשת שלהם של 250W ואז העביר אותם תקינה כאופניים.
    או ש... הבריחו\קומבינות וכו'.. יש לא מעט אופנועי מוטוקרוס שנכנסו לארץ בחלקים ואז הורכבו כאן.
    אם יש מספיק רצון הכל אפשרי.
    גם פעם לא היה ממש חוקים שקשורים לחשמליים ואז היית יכול להכניס מה שאתה רוצה כמעט.
    בכל מקרה אם לא קנית אף פעם בעליבבא אז תדע שזה משהו אחר. זה נועד לסוחרים, זה ממש לא מתנהל בפשטות כמו איביי או עליאקספרס.

להכניס ראש בריא למיטה חולה

ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    איפה ראית שמוכרים בארץ ואיפה ראית שהם עומדים בתקינה אירופאית?
    או שמישהו עשה להם תקינה כרכב ואז צריך רישיון וכו' או שמישהו ייבא גרסא מוחלשת שלהם של 250W ואז העביר אותם תקינה כאופניים.
    או ש... הבריחו\קומבינות וכו'.. יש לא מעט אופנועי מוטוקרוס שנכנסו לארץ בחלקים ואז הורכבו כאן.
    אם יש מספיק רצון הכל אפשרי.
    גם פעם לא היה ממש חוקים שקשורים לחשמליים ואז היית יכול להכניס מה שאתה רוצה כמעט.
    בכל מקרה אם לא קנית אף פעם בעליבבא אז תדע שזה משהו אחר. זה נועד לסוחרים, זה ממש לא מתנהל בפשטות כמו איביי או עליאקספרס.
    במקרה יצא לי לפתוח את האופנוע שלי כי הוספתי לו איתותים יותר טובים משהיה לו וראיתי שהבקר שלו הוא 2000w וגם המנוע שלו 2000w ככה שזה סביר מינוס לאופנוע (בין 50 סמ"ק ל- 125 סמ"ק) שזה מוזר.. יכול להיות באמת שאולי עשו קומבינה כלשהי או שמי שמייבא אותם מתעסק בזה.. מקווה למצוא עוד פרטים בנושא על מנת להיות בטוח לפני שאני עושה טעות ומזמין.

ציטוט נכתב במקור על ידי MinorScale צפיה בהודעה
    להכניס ראש בריא למיטה חולה
    יש בזה משהו, אבל כרגע בכל אופן רק בודק את העניין ככה שלא מתכוון להסתבך עם זה סתם ככה.. עד שאני לא בטוח לגבי זה אין מצב שאזמין.. אין לי כסף מיותר

Junior Member
    לך תעבוד במקום לבזבז את הזמן שלך על שטויות
    אתה לא בתאילנד,לא הגיוני להביא את זה לפה וגם אם הגיוני אני רואה איך מחרימים לך את זה די מהר.

ציטוט נכתב במקור על ידי RISEROLL צפיה בהודעה
    לך תעבוד במקום לבזבז את הזמן שלך על שטויות
    אתה לא בתאילנד,לא הגיוני להביא את זה לפה וגם אם הגיוני אני רואה איך מחרימים לך את זה די מהר.
    אני ב"ה עובד (במקרה בשליחויות עם האופנוע שיש לי כרגע) ככה שזו לא הבעיה שלי..
    אפרופו.. אני נוסע איתו בלי בעיה גם ליד שוטרים ואף אחד לא עוצר אותי.
    מאמין שאם הכלי יראה אחרת אז אולי יש מצב.. בינתיים לא מייבא שום דבר, אחכה עוד קצת ואקנה כבר אופנוע נורמלי (מאמין שזה יהיה קוואסקי כלשהו כי אני אוהב את הכלים שלהם)