מטרו משיקה בישראל את אפוד כרית האוויר החדש של דיינזה - ה-Smart Jacket; קל משקל, מאוורר, אוטונומי בעל אלגוריתם מתוחכם, וניתן ללבישה מעל או מתחת למעיל הרכיבה; הפרטים והמחירים - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%93%d7%99%d7...-%d7%94%d7%97/
![]()
אני לא יודע כמה מוצר כזה באמת מגן סטטיסטית- במיוחד במפגשים עם כלי רכב אחרים.
לאנשים שמבקרים הרבה במסלול זה נראה לי חובה. אשמח אם מישהו ישתף תובנות בנושא.
לגבי פערי המחיר מול חו"ל:
פעם היו בישראל המון חנויות דיג. כמעט בכל עיר בגוש דן והשפלה היתה אחת.
ההכנסות התפלגו ממוצרים מתכלים-וקניות חוזרות (פתיונות, משקולות חוטים) וחלק קטן ממכירת ציוד (רולרים, חכות, פנסים, מעמדים וכו').
כיום בקושי נשארו חנויות דיג ורובם במצב כלכלי לא מזהיר בלשון המעטה.
את הציוד הקל הרוב קונים באינטרנט וגם הזקנים נעזרים בילדים ובנכדים. אלמלא היו מספקים פתיונות חיים כנראה שהיו קורסות מזמן.
אני לא יודע אם אפשר להאשים את חנויות הציוד לאופנועים בחזירות כי כל עסק שואף לשרוד ולשגשג ואני לא מכיר את העלויות אבל זה נראה קצת דומה.
יכול להיות שהיצרנים עושים שרירים וזה מוזר כי ישראל היא כבר לא שוק קטן וזניח- 9 מיליון עם כוח קניה אירופאי. לאלוהים הפתרונים.
אני לגמרי בעד העתיד ללא מיגון קשיח. האם כרגע זה תחליף למגן גב או תוספת נחמדה?
הווסט נראה מעולה, נותן מענה הולם לחסרונות של שאר הווסטים. לא מחייב מעילים תואמים (ובכך גם החלפת מעילים) כמו אצל אלפיינסטארס, עובד בטכנולוגיה דומה (הפעלה ממוחשבת ולא מכאנית) וניתן ללבישה מתחת למעיל קיים (כל מעיל). נראה כמו המועמד המוביל כרגע בתואר ''המתנפח הראשון שלי''. הכל בתנאי שמטרו יסכימו לתת שירות לווסט שנקנה בחו''ל.
לגבי המחיר, פשוט חזירות לשמה. מוצר שעולה סביב ה 700$ (2400 ₪) עולה בארץ 3883₪. אין מה לומר, metro being metro. קיזודו, אני לא מסכים איתך בעניין 'ההקלה' מנטלית בנושא, כי יש חנויות אחרות שמצליחות לתת מחירים הוגנים ולהישאר בסביבה מספיק זמן. אם לשפוט מניסיוני הדל ומניסיונם של אחרים מנוסים יותר, מטרו כנראה יתנו את השירות הגרוע ביותר בנושא, יגבו מחיר חזירי גם על בדיקה תקופתית וחידוש הווסט (במקרה ו...), וכתשובה לתקווה שלי מלמעלה, לא יכבדו מושג בסיסי של 'אחריות בינלאומית' ויטפלו רק במה שנקנה דרכם (שלא כמו אביזריון והווסט של אלפיינסטארס לדוגמא).
בקיצור, במחיר הגיוני יותר, כולל רווח נאה לחנות, הייתי קונה מחר.
נערך לאחרונה על ידי moonshield; 26-12-2019 בשעה 19:42.
לא מבין איך אפשר לרכוב עם זה בקיץ.
וכן קראתי שכתוב שזה מאוורר. זה לא.
האמת שהפער במחירים בכלל לא כזה נורא. הכי זול באיביי זה 2300 + 200 משלוח = 2500.
תוסיף מינימום של מע"מ 18% (וזה מינימום) = 2950.
אם תקח בחשבון שבהתמקחות קלה כנראה המחיר ירד בכמה מאות יוצא שההבדל יהיה באזור ה500+-.
לא נורא בכלל. אפילו נחשב לתמחור טוב יחסית לארץ.
יש לי אפס נסיון מלקנות דברים אצל מטרו אבל מהנסיון שלי עם חנויות אחרות, המחירים הרשמיים כוללים מרכיב "ניפוח" של לפחות 30% שמיועד לצורך מתן הנחה אוטומאטית ללקוחות (כ15-20% לפחות).
אם זה המצב גם כאן אז המחיר יוצא "סביר" במונחים מקומיים (שזה אומר סתם יקר ב10-15% מהמקובל בעולם). ללא הנחה כזו, המחיר מופרך.
מוכר וידוע, ההשוואה כאן מול איביי שם לא יורד מע"מ.
הנה באתר שכן מוריד מע"מ:
https://www.motocard.com/de/protekto..._fluo_620.aspx
ולאחר ההורדה זה 2150 כולל משלוח.
על זה תוסיף את המע"מ והגעת ל2600.
ולכן אתה צודק. 1300 זה הבדל גדול מדי אפילו אם תהיה עוד הנחה של איזה 500 שקל בארץ.
אני דווקא רואה את היחס והמחירים של מטרו באור חיובי.
ככה אין שום רגשי מצפון/אשמה כשבאים למדוד לפני הזמנה מחו"ל.
אני ממש נמנע מלעשות זאת כי נראה לי לא מוסרי, ובפעמים שאכן נכנסתי לחנויות כדי למדוד דאגתי לבקש רשות והבהרתי שאני לא מתכוון לקנות.
יש כאלה שאכן מסכימים ולפעמים אפילו עם חיוך.
ואז אני גם תמיד דואג לקנות משהו בסיסי שאני ממש צריך, כמו שמן כזה או אחר או משהו בסגנון כי זה לא מובן מאליו.
במקרה של מטרו זאת פשוט מצווה להתנהג כמוהם להחזיר להם באותו מטבע, להשתמש בהם ולנצל אותם.
יישר כוח ענק מטרו!
תמשיכו להיות כמו שאתם, אתם עושים מצווה ענקית.
נערך לאחרונה על ידי שעיר בגב"ב; 27-12-2019 בשעה 09:17.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא