בעוד שנתיים, ה-TT יהיה מציאה כמשומש...
מי שקנה יקבל נזילה מהדרייבשאפט.
האופנוע יבלה במוסכים.
רקורד האמינות שלו ירד לפח רק בגלל זה, ואופנועים כמעט חדשים ימכרו בחצי ממחירם כחדשים.
ואז בעוד שנתיים, גוצי יוציאו סוף סוף לפועל ריקול (שכנראה יכלול החלפת דרייבשאפט - אם הבנתי נכון, הבעיה מתחילה מזה שהדרייבשאפט קורע מחז"ש). ואז עושים ריקול ונהנים מאופנוע מעולה בכלום כסף.
אני חושב שזאת האופציה מצויינת בשבילי, בהנחה והתקציב יאפשר לי להמשיך לרכב על אופנוע נורמאלי ולא על קורקינט 300 סמ"ק.
אגב, שאלה לכרובי - נמכרו V85TT בצביעת טריקולור, כמו שהיה לדרזדנר? כי אני רוצה בדיוק כזה.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 08-01-2020 בשעה 13:27.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הריקול כבר בדרך, השילטונות בגרמניה לא משחקים עם בטיחות ולחצו על מוטו גוצי, מוטו גוצי כבר הודיעו על הריקול שבדרך, נראה על פניו שהמחז"ש אומנם נקרע אבל הוא לא הבעיה, מוטו גוצי אומרת שזה קצוות חדים של היציקה אבל מצד שני יש דיבורים על תוספת של חלק (כמו מייסב החלקה) שימנע עומס על המחז"ש, בכל מקרה אני איתם גמרתי, מי שרוצה לקנות אחד אני שומר את הזכות להגיד לו "אמרתי לך"
חוץ מהנ"ל יש עוד 5 ריקולים בדרך אם כי לא רציניים כמו הנזילה.
http://www.rideapart.com/articles/38...lleak-footpeg/
ממש לא עיוותים.
כלים שנמכרו למדינה ולכוחות הביטחון הם כלים לכל דבר ועניין, ובתום השירות אלו שישרדו ימשיכו לשוק הפרטי כמשומשים.
לגבי הפסקה האחרונה שלך, סליחה על הבוטות אבל מדובר בקשקוש. היבואנים מזמינים כלים על-פי הערכות. לרוב הם קולעים בהערכות ומוכרים פחות או יותר את מה שהזמינו. לפעמים טועים - כלפי מעלה או מטה. בסוף זה מתאזן. מי כמוך יודע את זה.
אבל למה לכתוב שטויות בר' גלי תחת השם שלך? מישהו יכול עוד לקרוא את שכתבת ולחשוב שאתה באמת מאמין במה שכתבת. כאילו "כל" הכלים כאלו. לא חבל?
היו תקלות לחלק מהכלים באירופה ובארה"ב, כמו שדרזנר סבל ממנה, אבל מפה ועד לדבר ולהתנסח כאילו מדובר על "מחלה של הדגם" שמופיעה "בכל" היחידות שנמכרו, הדרך מאוד (מאוד) ארוכה.
אתה מוזמן להכנס לקבוצת ה-V85TT בפייסבוק שכוללת בעלי אופנועים מכל העולם. רובם המוחלט של החבר'ה שם צברו אלפי ק"מ ויותר, מבלי לראות שבריר מהתקלה הזו.
היו ריקולים קטנים, אחרים, שבוצעו בכלים טרום המסירה ללקוחות בישראל. אלו שכבר הספיקו לקבל, הוזמנו למוסך לתיקון - עניין של 10 דקות והופ! הם המשיכו בדרכם.
נכון להיום יש כ-8 כלים בישראל, חלקם בצביעת ה-Evocative (טרי-קולור כדברייך) ובאף אחד מהם, טפו טפו טפו, עוד לא צצה התקלה המדוברת.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
השוק בישראל מתנהג אחרת, נכון שהיום יש כבר שינוי בהתנהגות הקונים ונפתחו נישות חדשות אבל עדיין השוק מתחלק לכמה קטגוריות ותתי קטגוריות
1. שוק הקונים מהחברה: שמתחלק לקוני פרימיום אלה שמשלמים מעל 150 אש"ח שוק בפני עצמו עם כללים משלו. וכאלה שקונים אופנועים עממיים חדשים.
2. שוק הקונים יד 2: שמתחלק לאוהדי היפניים שמאמינים באמינות שלהם ושוק מחפשי המציאות שקונים אופנוע לפי מחיר.
זה לא סוד שהמוטוגוצי וחלק גדול מהאיטלקיים מפיל מחיר כמשומש והוא לא בין הכלים המאד מבוקשים וכן המחירים שלם נמוכים ונוחים. יש להם קהל אוהדים
אבל קשה למצוא קונה בזמן נתון שיבוא עם כסף ביד.
השוק של המחירים הנוחים מושך את כלל השוק למטה, כי המבחר גדול וההעדפות רבות, השוק בישראל הוא שוק של תרבות העדר, וכן יחיד סגולה ידעו לברור
את הפריטים הטובים בחבורה במחיר מציאה. אבל גם הם יאלצו לשלם מחיר מבחירה (אין מתנות חינם).
אני מסכים שהגוצי יפיל מחיר בדיוק עד לנק' הזהב בה ישתלם לקונה מבין לקנות ולבעל הכלי למכור כי אין הרבה דרישה מסביב. זה טיבעו של השוק.
נפילת מחיר לכלי מחברה בשנים הראשונות היא גבוהה מאד, הורסיס שלי הפיל מחיר והוא נחשב לאופנוע מבוקש יחסית ואמין כמו פטיש 5 קילו, אז בשוק
הישראלי כלי שסיפור האמינות שלו מככב יפיל מחיר עמוק יותר. ומי שלא מפחד או יישב טוב על השוק ימצא מציאות.
המציאה תתחלק מהמחיר הראשוני:
שוק חלש עד אפסי.
נפילת ערך של כלי חדש
כושר מו"מ של הצדדים.
זה בסדר. ככה מתנהג שוק פתוח באמת.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
טוב לדעת - כי הרושם שהתקבל אצלי שזאת תקלה נפוצה מאוד.
שמח לשמוע שרק כלים בודדים סובלים ממנה (אגב - באיזה ק"מ היא נוטה לצוץ? אולי עוד מוקדם מדי והכלים צריכים לצבור 10-12 אלף ק"מ?).
שוב, מהתיאור של דרזדנר - לא נוצר רושם שזאת בעיה נדירה. כמו כן, לא נוצר רושם שליצרן אכפת ממי שכן חטף את הבעיה.
אני באמת מאחל להצלחתו של ה-V85TT... גם אם זה אומר שלא אוכל לרכוש אחד במחיר שחיטה. הייתי רוצה לראות יותר אופנועים כאלה על הכביש.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
העניין הוא שזה לא קורה לכולם אבל זה סוג של פצצה מתקתקת, זה שם וזה יכול לקרות בסבירות נמוכה אבל יכול לקרות, עוד נקודה למחשבה, ריקול לא עושים לבעיות נקודתיות.
הכדור במגרש של כרובי, אני מכרתי כי פשוט נמאס לי להתעסק עם מוטו גוצי איטליה ומוטו גוצי גרמניה, לא הביאו חלקים בזמן ולא הביאו אופנוע חלופי, בוודאות אפשר היה לשמר אותי כלקוח אם היו עושים את המינימום המצופה.
אם כרובי ועופר אבניר ישכילו מהסיפור שלי הV85TT יכול להיקלט טוב בארץ כי בבסיסו הוא אופנוע מעולה.
אביעד כמה שיבר 900 נמכרו אם בכלל?
תודה
Tracer 900