מעניין שלדוג' z900 נמכרו 195 כלים לעומת nc750x שנמכרו רק 78 כלים - את הnc רואים בכל חור ואת הz900 אני בכלל לא זוכר מתי ראיתי פעם אחרונה.
יש לי הרגשה שבמצטבר ה78 ncים עושים כנראה פי 10 ק"מ מ200 zדים.
האופנועים, הקטנועים והמותגים הנמכרים ביותר ב-2019 - נתוני המכירות המלאים; מי הם האופנועים והקטנועים הנמכרים ביותר בישראל? ואיפה נמצא האופנוע או הקטנוע שלכם? כל הנתונים - בכתבה.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%90%d7...9c-%d7%91-2-2/
מעניין שלדוג' z900 נמכרו 195 כלים לעומת nc750x שנמכרו רק 78 כלים - את הnc רואים בכל חור ואת הz900 אני בכלל לא זוכר מתי ראיתי פעם אחרונה.
יש לי הרגשה שבמצטבר ה78 ncים עושים כנראה פי 10 ק"מ מ200 zדים.
הי אביעד, אם יש לכם את הנתונים המלאים של המכירות אשמח אם תעדכן בפורום או בכתבה.
השאלה היא (לאביעד שמנתח את הדוחו"ת) האם יש סינון בין כלים שנמסרו בפועל לבין כלים שקיבלו רישוי (רשומי יד שנשארו במחסני החברה)
ובנוסף, האם יש סינון בין השוק הממשלתי(כלים שנמכרו למשטרה וכדו') סינון בין השוק העסקי (כלים שנמכרים למשל לחברות שליחויות / אבטחת בנקים) לבין השוק הפרטי.
זה יכול להיות הבדל משמעותי.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
מעל 400 טימקסים בשנה! וואו
איזה בעסה עם אפרילה/מוטוגוצי/SWM.
בקושי מוכרים... מאיפה יבואו לנו המשומשים? אבניר כהרגלם, לא מצליחים להרים מותג.
אביעד - ברשותך, אני כהרגלי אשאל על דגמים ספציפיים.
תוכל בבקשה לפרט כמה נמכרו:
מוטו-גוצי V85TT.
אפריליה קאפונורד.
SWM סופרדואל.
רויאל אנפילד אינטרספטור (650 טווין).
קאוואסאקי Z900RS?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אין סינון כזה.
כל כלי שקיבל רישיון רכב - בין אם נרשם על יד יבואן ובין אם למדינה ולכוחות הביטחון - מופיע בדו"ח.
כשמדובר על כלים רשומים יד יבואן, לרוב רואים אותם בדו"ח, מפני שבחודש אחד יש סטייה משמעותית בגרף המכירות של כלי ספציפי. לפעמים מדובר בכמות קטנה שנטמעת בתוך הדו"ח.
כך או כך זה פחות משנה מפני שבסוף כל הכלים האלה נמכרים ללקוחות - גם אם זה לוקח קצת זמן.
כמה gsxs750 נמכרו ?
אז בגדול הדו"ח נחמד אבל מלא בעיוותים. עדיין נחמד ומראה על כל מיני מגמות מעניינות בשוק, תודה על הסיקור השנתי שמקל לקרוא מבין הקודים המשונים בדו"ח תוצרים![]()
לגבי הפסקה האחרונה.. זה פחות נכון. כי אם כך הקו מחשבה, אז אפשר פשוט לשאול את היבואן כמה כלים הוא הזמין למלאי, בסוף גם ככה כולם יימכרו , אז אפשר לפרסם כבר היום כמה כלים יימכרו בסוף 2020.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב