עוד כמה חודשים מגיע הויסטרום 1000 החדש, נראה לי השדרוג הכי טבעי, ביקורות ראשוניות חיוביות (חפש ברשת)
ראיתי מספיק רוכבים בגילאי 50 ו60+ שרוכבים על הטרייסר, כנראה שאין בעיית נוחות כ"כ, אז גם "זקנים" יכולים...
Tracer 900
אני מתחזק לבד כמה כלי תחבורה בבית.
על דלק אני מוכן לשלם, בתחזוקה רב החלקים יגיעו כרגיל מחול.
בלתמים לעומת זאת פחות מתקבלים, אם זה דברים קטנים נגיד, אבל זה כלי תחבורה עיקרי ולכן צריך להיות שמיש.
אם אראה אחד במצב טוב אולי אקח את הסיכון, כרגע זה ורסיס מול טרייסר - מתחיל לשבת על השוק
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
אני חייב להוסיף את ה2 סנט וכמו Gucci להמליץ על הKTM. בעבר היו לי MT07, Z1000 ו- CBR1000RR וכשחיפשתי אופנוע "אחר" ה1290 Super adventure עלה כאופציה הכי מפתה. מבחינת מחיר הוא היה זול יותר במשהו כמו 30 אלף מהבימר 1000XR אבל הביא לשולחן מכלולים מהשורה הראשונה, ביצועים מעולים ובעיקר אופי אחר.
קל מאוד למצוא KTMים 1090 או 1190 מלוקקים במחירים מאוד אטרקטיביים עם מכלולים והרגשה הרבה יותר מעניינת מהיפנים. בגזרת אמינות אני יכול להעיד שזה אופנוע שצריך להקדיש לו תשומת לב - לגרז, לנקות ולוודא, אבל - וזה חשוב מאוד - יש להם קהילה נרחבת ברשת וכמעט כל וידאו של תחזוקה או תיקונים אפשר למצוא ביוטיוב. מעבר לכך, הפלטפורמה המשותפת בין הAdventureים שלהם אומרת שאפשר למצוא הרבה חלפים ומידע די בפשטות. והיריעה עוד יותר נרחבת אם מדברים על מנוע הLC8 הותיק שעבר המון מקצי שיפור ותיקונים לאורך השנים. מעבר לכך, יש לי חברים בעלי מוסך ולטענתם הבלתי משוחדת (הם לא מוסך רשמי של KTM, או של אף אחד) מחירי החלפים של KTM ממש לא יקרים יותר ובהרבה מקרים הפתיעו אותם בעלות נמוכה למה שהם רגילים מהיפנים.
אבל בסופו של דבר, הכל עניין של הרגשה. האופנוע הזה מעלה לי חיוך על הפנים ואני נהנה לראות אותו בבוקר. ולפעמים זה כל מה שחשוב.