עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 57

אשכול: עזרה בבחירת כלי הבא - תורר ליטר

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי weref צפיה בהודעה
    מה זה פה, מחלקה גריאטרית?
    חזרה לפורום פולגז.

מולטיסטרדה1200 2010 מול ורסיס 1000 2013-4
    בעד נגד?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
    תבדוק קודם עלות אחזקה של אחד מול השני, לא יודע לגבי הורסיס אבל על הדוקאטי אתה תשים 6000 ש"ח כל 30000 ק"מ על טיפול דזמו.
    בנוסף איטלקי בין 10 מול יפני בין 6 זה די ברור על מי תוציא פחות כסף.
    למרות הנ"ל אני בטוח שהקוואסקי הוא דרדלה לעומת המולטי שיתן חווית רכיבה עדיפה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    תבדוק קודם עלות אחזקה של אחד מול השני, לא יודע לגבי הורסיס אבל על הדוקאטי אתה תשים 6000 ש"ח כל 30000 ק"מ על טיפול דזמו.
    בנוסף איטלקי בין 10 מול יפני בין 6 זה די ברור על מי תוציא פחות כסף.
    למרות הנ"ל אני בטוח שהקוואסקי הוא דרדלה לעומת המולטי שיתן חווית רכיבה עדיפה
    מסכים, הבחור הגדיר תקציב לרכישה אבל לא דיבר על תחזוקה וכמה הוא מוכן לשלם כל חודש, לפני כל מיני בלתמים, שיכולים גם לקרות ביפני בן 6, אבל ברור שיש יותר סיכוי שיקרו בכלי אירופאי שהוא ישן יותר ויקר יותר לתחזוקה.
    Tracer 900

Member
    עוד כמה חודשים מגיע הויסטרום 1000 החדש, נראה לי השדרוג הכי טבעי, ביקורות ראשוניות חיוביות (חפש ברשת)

ציטוט נכתב במקור על ידי Eran_k צפיה בהודעה
    עוד כמה חודשים מגיע הויסטרום 1000 החדש, נראה לי השדרוג הכי טבעי, ביקורות ראשוניות חיוביות (חפש ברשת)
    לא בתקציב שלו.

Senior Member
    ראיתי מספיק רוכבים בגילאי 50 ו60+ שרוכבים על הטרייסר, כנראה שאין בעיית נוחות כ"כ, אז גם "זקנים" יכולים...
    Tracer 900

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    ראיתי מספיק רוכבים בגילאי 50 ו60+ שרוכבים על הטרייסר, כנראה שאין בעיית נוחות כ"כ, אז גם "זקנים" יכולים...
    יש זקנים שאוהבים צעירות, ויש זקנים שמעדיפים זקנות כי חוששים מהתקף לב...

Member
    אני מתחזק לבד כמה כלי תחבורה בבית.
    על דלק אני מוכן לשלם, בתחזוקה רב החלקים יגיעו כרגיל מחול.
    בלתמים לעומת זאת פחות מתקבלים, אם זה דברים קטנים נגיד, אבל זה כלי תחבורה עיקרי ולכן צריך להיות שמיש.

אם אראה אחד במצב טוב אולי אקח את הסיכון, כרגע זה ורסיס מול טרייסר - מתחיל לשבת על השוק

Grasshopper AT 2016
    Vstrom 650 2011
    CB250R 2011

Senior Member
    בלתמים לעומת זאת פחות מתקבלים, אם זה דברים קטנים נגיד, אבל זה כלי תחבורה עיקרי ולכן צריך להיות שמיש.

אם אראה אחד במצב טוב אולי אקח את הסיכון, כרגע זה ורסיס מול טרייסר - מתחיל לשבת על השוק

תעשה רכיבות מבחן, בהצלחה!
    Tracer 900

לא יודע לגבי המולטי אבל בדיאבל (מנוע זהה) זה לא עניין החלקים כלכך אלה הזמן והמורכבות, גם אני מטפל ומתקן לבד (לאחר זמן האחריות) אבל אחרי שראיתי במה זה כרוך זה הוריד לי את החשק להתעסק עם זה (הכוונה לטיפול הדזמו)

Junior Member
    אני חייב להוסיף את ה2 סנט וכמו Gucci להמליץ על הKTM. בעבר היו לי MT07, Z1000 ו- CBR1000RR וכשחיפשתי אופנוע "אחר" ה1290 Super adventure עלה כאופציה הכי מפתה. מבחינת מחיר הוא היה זול יותר במשהו כמו 30 אלף מהבימר 1000XR אבל הביא לשולחן מכלולים מהשורה הראשונה, ביצועים מעולים ובעיקר אופי אחר.
    קל מאוד למצוא KTMים 1090 או 1190 מלוקקים במחירים מאוד אטרקטיביים עם מכלולים והרגשה הרבה יותר מעניינת מהיפנים. בגזרת אמינות אני יכול להעיד שזה אופנוע שצריך להקדיש לו תשומת לב - לגרז, לנקות ולוודא, אבל - וזה חשוב מאוד - יש להם קהילה נרחבת ברשת וכמעט כל וידאו של תחזוקה או תיקונים אפשר למצוא ביוטיוב. מעבר לכך, הפלטפורמה המשותפת בין הAdventureים שלהם אומרת שאפשר למצוא הרבה חלפים ומידע די בפשטות. והיריעה עוד יותר נרחבת אם מדברים על מנוע הLC8 הותיק שעבר המון מקצי שיפור ותיקונים לאורך השנים. מעבר לכך, יש לי חברים בעלי מוסך ולטענתם הבלתי משוחדת (הם לא מוסך רשמי של KTM, או של אף אחד) מחירי החלפים של KTM ממש לא יקרים יותר ובהרבה מקרים הפתיעו אותם בעלות נמוכה למה שהם רגילים מהיפנים.
    אבל בסופו של דבר, הכל עניין של הרגשה. האופנוע הזה מעלה לי חיוך על הפנים ואני נהנה לראות אותו בבוקר. ולפעמים זה כל מה שחשוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי enzane צפיה בהודעה
    אני חייב להוסיף את ה2 סנט וכמו Gucci להמליץ על הKTM. בעבר היו לי MT07, Z1000 ו- CBR1000RR וכשחיפשתי אופנוע "אחר" ה1290 Super adventure עלה כאופציה הכי מפתה. מבחינת מחיר הוא היה זול יותר במשהו כמו 30 אלף מהבימר 1000XR אבל הביא לשולחן מכלולים מהשורה הראשונה, ביצועים מעולים ובעיקר אופי אחר.
    קל מאוד למצוא KTMים 1090 או 1190 מלוקקים במחירים מאוד אטרקטיביים עם מכלולים והרגשה הרבה יותר מעניינת מהיפנים. בגזרת אמינות אני יכול להעיד שזה אופנוע שצריך להקדיש לו תשומת לב - לגרז, לנקות ולוודא, אבל - וזה חשוב מאוד - יש להם קהילה נרחבת ברשת וכמעט כל וידאו של תחזוקה או תיקונים אפשר למצוא ביוטיוב. מעבר לכך, הפלטפורמה המשותפת בין הAdventureים שלהם אומרת שאפשר למצוא הרבה חלפים ומידע די בפשטות. והיריעה עוד יותר נרחבת אם מדברים על מנוע הLC8 הותיק שעבר המון מקצי שיפור ותיקונים לאורך השנים. מעבר לכך, יש לי חברים בעלי מוסך ולטענתם הבלתי משוחדת (הם לא מוסך רשמי של KTM, או של אף אחד) מחירי החלפים של KTM ממש לא יקרים יותר ובהרבה מקרים הפתיעו אותם בעלות נמוכה למה שהם רגילים מהיפנים.
    אבל בסופו של דבר, הכל עניין של הרגשה. האופנוע הזה מעלה לי חיוך על הפנים ואני נהנה לראות אותו בבוקר. ולפעמים זה כל מה שחשוב.
    לא המלצתי עליו, רק אמרתי שלטעמי הוא האופציה הטובה ביותר (לא לשימוש יומיומי, בגלל החימום שלו ועלות אחזקה יקרה), אני שרוכב רק בשבתות ולא בעיר בפקקים נהנה ממנו כמו שלא נהנתי מאף אופנוע שהיה לי לפניו, גם הק"מ השנתי שאני עושה עליו הוא כפול ממה שעשיתי אי פעם ב 34 שנים שאני רוכב.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    לא המלצתי עליו, רק אמרתי שלטעמי הוא האופציה הטובה ביותר (לא לשימוש יומיומי, בגלל החימום שלו ועלות אחזקה יקרה), אני שרוכב רק בשבתות ולא בעיר בפקקים נהנה ממנו כמו שלא נהנתי מאף אופנוע שהיה לי לפניו, גם הק"מ השנתי שאני עושה עליו הוא כפול ממה שעשיתי אי פעם ב 34 שנים שאני רוכב.
    פה כנראה נמצא הגבול בין הכיף לפרקטיקה, בטח עם מחיר התחזוקה היקרים לאופנועים בארץ
    Tracer 900

פה כנראה נמצא הגבול בין הכיף לפרקטיקה, בטח עם מחיר התחזוקה היקרים לאופנועים בארץ
    לפעמים לא ניתן לכמת הנאה לכסף, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    לפעמים לא ניתן לכמת הנאה לכסף, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
    לא כולם יכולים להרשות לעצמם להחזיק כלי אירופאי פרימיום ביומיום כי לצערי גם להחזיק כלי יפני לא כזה קל, בטח למי שנוסע הרבה.
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של השושנים

אצלך...כי יש שוק לאופנוע הזה אז כנראה מישהו חושב קצת אחרת.

* אין תגובה זו מהווה המלצה שלי על האופנוע.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!