גם המנוע של הוורסיס/z1000 גמיש מאד.
יש לו ים כח בסלד נמוך והוא מקבל אופי אחר בערך מאמצע הסקלה. אין בעיה לעבור כיכרות בשלישי או לזנק בעליה על 1500 סלד. הילוך שישי הוא סוג של חצי אוטומט. מתפקד יפה מ-40 עד...
ברור שהוא צריך לנסות את שניהם, קח בחשבון שהורסיס הוא ליטר אמיתי ופול סייז, הטרייסר הוא 850 ומבחינת הגודל, הנוחות והבולמים הוא לא ברמה של הורסיס.
הבלמים מספיקים בעיניי, המנוע סופר גמיש ומהווה שילוב מושלם בין הפרקטיות של 2 צילינדר בנמוכים לאטרף של 4 צילינדר בגבוהים, יעיד ההילוך השלישי המטורף שלו, אפשר לא להעביר מ 30 עד 150 קמ"ש.
Tracer 900
גם המנוע של הוורסיס/z1000 גמיש מאד.
יש לו ים כח בסלד נמוך והוא מקבל אופי אחר בערך מאמצע הסקלה. אין בעיה לעבור כיכרות בשלישי או לזנק בעליה על 1500 סלד. הילוך שישי הוא סוג של חצי אוטומט. מתפקד יפה מ-40 עד...
בשנקל:
כשבחנתי כלים לפני שנתיים בערך עליתי כמורכב מאחור על טרייסר. הרוכב היה גדול ממני והיה לי מספיק מקום ודי נוח. לא קניתי כי זה היה הכלי השני שבחנתי והכל היה נראה לי מוזר.
חבר עם טרייסר 9 או 10 מסתדר עם הגז בלי בעיה. אם אתה משדרג מויסטרום נראה שורסיס 1000 אחלה מועמד. לגבי המשקל חוץ מהקרוסטורר רוב המועמדים עם הבדלים של - 20-30 ק"ג וזה פחות משמעותי לעומת גובה מרכז כובד (וקיבולת מיכל) בעיני. יש לך כלי עם 75 כ"ס ואתה מחפש יותר אז דוקאטי ו KTM לא הייתי פוסל אמנם זה מפחיד אבל שמועות זה לא סטטיסטיקה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
איזה כיף לקרוא את התגובות שלכם.
למרות שאני מאד נוטה לורסיס, בהחלט אקשיב לכם ואקח גם את הטרייסר לסיבוב.
אופציאות מעניינות שקיבלו פחות התייחסות, קטום 1190 ומולטיסטרדה 1200.
וליתר דיוק, מולטי 2010-2 מול ורסיס 2013-4?
המולטי ממש מפתה, מפצלת שיודעת לעשות הכל ובסטייל
לא יודע מה הגיל שלך.
קח בחשבון שורסיס 1000 זה אופנוע לזקנים ואילו טרייסר 900 הוא לצעירים חסרי מנוח.
מניסיון על הטרייסר ורכיבה קצרה על הורסיס - הטרייסר יודע לעשות הכל בהילוך שלישי וזה אפילו כיף להמנע מלעלות לרביעי כי הוא מאד "חי" בסביבה הזו.
"אופנוע של זקנים"...כן שמעתי את הביטוי הזה בהקשר לאופנוע, לא הצלחתי לפצח את הנוסחה.
הכביש רץ מתחת לגלגל הקדמי הצמיג מודד ק"מ ראשונים של גומי ולא מאבד לחץ כביש 375 פתוח
האוויר צלול ונוריס רץ לו בין סיבוב לסיבוב בשטף קצף, הרכיבה הופכת לאוטומטית המבט, לחיצה
על הכידון הפוך לכיוון הסיבוב ההטיה שלא נגמרת במקביל למשיכת הגז וההתרוממות, שמאל ימין,
ימין שמאל.
פעם מזמן כשמישהו רצה להתייעץ הוא פנה לזקנים, לחכמים אלה עם ניסיון החיים, שראו דבר או
שתיים ועדין זוכרים, לצ'יף הזקן ראש השבט. "מועצת החכמים" הסנהדרין ...
היום זקן נחשב איטי, מטרד, העולם שלו כבר לא רלוונטי, הוא מעכב, עוצר את ריצת הצעירים עד,
עד שהם הופכים בעצמם למבוגרים חסרי סבלנות, לזקנים נרגנים ומתים.
ילד שלא יודע לקבל "לא" יהפוך בהכרך למבוגר שלא יודע לקבל "לא" ומי שאין לו את הסבלנות
והיכולת להיכנס לנעל אחרת כצעיר לא יעשה זאת גם בבגרותו.
אף אחד לא יחמוק באמת משיני הזמן, אלה אם יתפוגג הרבה לפני, מסיבה עצובה כזאת או אחרת
וכמה מבוגר צריך להיות בשביל להיות "זקן".
אני מכיר כמה זקנים שילמדו את כל הצעירים דבר או שתיים בכביש/שטח הרפתקה...
כי אנחנו ביקרנו כבר בקצה השני של ה-200 קמ"ש ויותר, זה לא המצאה של דור ה...
את הארץ כבר חרשנו מצפון לדרום מערב עד למזרח, וגם בחו"ל, השארנו חותם.
זה היה יותר קשה, יותר מאתגר, עם אופנועים פחות מתקשרים שעושים עבור הרוכב את רוב
העבודה, להפסיד לאופנוע טוב יותר זה פחות כואב מלהפסיד לרוכב טוב יותר!
עצם העובדה שאנחנו עוד פה רק אומר שעשינו משהו בסדר לאורך הדרך הארוכה הזאת.
נכון אנחנו כבר לא בשיא הכושר, הגב כואב וזאת הסיבה שתנוחת עובר על אופנוע לא מתאימה לנו,
הפלטינות לוחצות, הראייה כבר לא משהו, האינסטינקטים שהצילו אותנו לא פעם נרדמים לפעמים,
וקצת יותר כואב הכל, קצת יותר קשה להרים רגל גבוה מעל המושב, או להחזיק 350 ק"ג בין הרגליים.
אבל הניצוץ שם, הידע התובנות, אולי התעייפנו מלבקר במוסכים, לרדוף אחרי חלקים, כן נוחות היא
כבר לא מילה גסה. וכן יש לנו איתנו מטען נוסף, אותו אנו מצרפים בגאווה ואהבה. אנחנו כבר לא לבד
זה לא "אני" האני הפך לאנחנו. גרושים קונים הארלי בסוכנות ע"י הרבנות, כי אולי הארלי יביא להם
פרק ב' או לפחות זיון.
כן התבססנו ואנחנו לא מתנצלים על זה, אנחנו יכולים להרשות לעצמינו את הטוב ביותר עבורנו. 120
כ"ס מסודרים בשורה, כיסאות נוחות, אמינות ידועה, והכל מריח חדש, כל גרם גומי שאני משאיר על
הכביש שלי מהרגע הראשון. אותם עצמות שישנו באוהלי סיירים, במדינות אויב, ישנות עכשיו בצימרים
ומלנות במדינות שרואים רק בגלויות ובסרטים, אבל על דבר אחד לא ותרתי לאורך כל הדרך, תמיד
היה איתי אופנוע, תמיד!
אופנוע של זקנים בתחת שלי!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
שמע, "אחי", שושנים ענה לך יפה.
צעיר כן, שבור(פיזית) ומחפש נוחות גם כן.
חיי בשביל הווילי בין הרמזולים בדרך למשרד, לא. שמח להרים בדרך לצפון, בהחלט. אבל הכיף האמיתי בא בלימודים ואימונים, אומנות השליטה בסוס מתכת. כי בחוץ משתדלים להישאר בחיים ולהנות בקצב יחסית רגוע.
בכל מקרה, אני מעריך את נקודת המבט שלך, היא אולי פחות דומה לשלי אבל אני בהחלט מסוקרן מהמנוע המגניב. לכן, תודה
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011
שושני לא צריך לכעוס. אלעד סיכם את זה יפה. ועד כמה שאני זוכר, גם אתה כתבת פעם שה-09 מיועד לפעלולנים והוורסיס לרכיבה בזוג.
בעיני הוורסיס אופנוע יותר מגובש ואני מאמין שהוא גם יותר מהיר בכבישים מפותלים.
מכל מקום, על דבר אחד אני יכול להעיד, במקומות הנכונים, אלה שחייבים להכיר בהם כל פניה בעל פה, אתה יודע להוציא קצב מרשים מהוורסיס. אתה אולי זקן אבל אחלה גבר שבעולם!
השושנים - אהבתי את תגובתך ואני מכבד אותה מאד. מבין מה שכתבת (גם אני לא ילד).
weref - קח את הטרייסר לנסיעת מבחן.
כשתגיע לשלישי עם טורים יפים אל תעביר לרביעי. פשוט תמשיך להאיץ.
התמורה המיידית יותר טובה מאשר מארבע בשורה, הצליל עמוק יותר והאופנוע חי לגמרי. איך שהוא שלושה צילינדרים לוקחים את הטוב מתצורה של שניים ושל ארבעה.
אוסיף עוד משהו לגבי הורסיס:
אתה הרי מטייל קבוע בסופ"ש עם בת הזוג. רק בשביל ההנאה של שניכם לך על הורסיס. מושב מאד נוח לשניים.
ה4 בשורה שלו חזק ומגרגר, עם מומנט גבוה, מי צריך יותר?
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
נתחיל בזה שיש דבר כזה אופנוע של זקנים.
וכן שושנה לזקנים יש הגיון והם בוחרים את מה שהגיוני.
וורסיס בעינך הגיוני אני עוד הקצנתי ורכשתי NC וא' בכלל פיתח חרדות מהרכיבה.
כשאנו עולים על האופנוע הכל נשכח והילד שבנו מתחיל לרקד ואנו חוזרים בזמן כמה עשרות שנים כל אחד מנקודת הגיל שלו.
גלוי נאות שושנה היא הזקנה שבחבורה בעז"ה בקרוב סבא.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה יודע שהילדות שלך נגמרה, כאשר שלולית נראית פתאום כמכשול ולא כהזדמנות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מה זה פה, מחלקה גריאטרית?
חזרה לפורום פולגז.
מולטיסטרדה1200 2010 מול ורסיס 1000 2013-4
בעד נגד?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Grasshopper AT 2016
Vstrom 650 2011
CB250R 2011