המותג האיטלקי הוותיק קאג'יבה, שבבעלות MV אגוסטה, יעשה בקרוב קאמבק עם ליין כלים... חשמליים! הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7%d7%90%d7...e%d7%9c%d7%99/
המותג האיטלקי הוותיק קאג'יבה, שבבעלות MV אגוסטה, יעשה בקרוב קאמבק עם ליין כלים... חשמליים! הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%a7%d7%90%d7...e%d7%9c%d7%99/
אופנוע שכולו מערכת חשמל איטלקית?
זה יהיה משעשע.
בול....חשמל ואיטליה....יהיה שמח הקיצר, קצר!
* מוקמת כרגע עמותה שלא תאפשר לקרוא לכלי חשמלי, אופנוע. ניתן להצטרף כאן:
fuckelectricmotorcycle@gmail.com
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אין מה לדאוג לגבי מערכת החשמל, MV לא מוכרת מספיק כלים כדי להחזיק עוד קו של כלים לכן יש לצפות שסין בתמונה.
לא מבין את האנטי כלפי חשמלי. זה פשוט להחריד לאחזקה, כל המומנט מסל"ד אפסי. ברגע שיעשו טווחי סוללה מספיקים לטיולים ארוכים בכביש מהיר עם זמני טעינה טובים כדי להטעין בטיול, אני בפנים.
(כותב הודעה זו רוכב על "האופנוע הקטנועי בעולם")
ה-פ-ו-ך (לגמרי הפוך)
שינאה זו מילה גסה, אני מתעב, לא סובל, נהיה לי רע מכלי חשמלי לא בגלל מה שהוא, אלה בגלל האהבה שלי למנועים מכניים, כן כל מה שלכם
נראה חסרון, אצלי זה יתרון אדיר, כן אני אוהב את המכניקה הבסיסית על כל חסרונותיה כן אני אוהב את הריח את החום, את הנשמה. בעיניי זה פלא.
בעיניי לגלות תקלה מכנית ולדעת לפתור אותה זה פלא וככל שהמנוע ישן יותר זה יותר טוב, כי זה קסם בעיניי, שלפני יותר ממאה שנה היו כאלה
שהצליחו מכלום לייצר את הדבר המופלא הזה, כן אני מתחבר לקדמוניות, למאפיין האופנוע כי כשאתה רוכב על בימר את רוכב על מנוע בוקסר, כשאתה
על דוקאטי יש לך מנגנון דזמו וייללה מקפיאת דם מהמנוע שאופייני רק להם, אתה רוכב על הארלי יש לך מנוע וי ענק שפועם באטיות מרשימה.
איזה כלי (כלי כי זה לא אופנוע) כלי חשמלי ייתן לך את האופי והשוני?
למנוע אמיתי יש המון חסרונות, המון, אבל יש לו אופי אמתי והוא מה שמפריד ומבדיל בין אופנוע לאופנוע.
דור ה-Z (זין) מקדש את היעילות והחיסכון בשם משחקי המחשב האינטרנט המהיר ותרבות האינסטנט פאק איייט.
תנו לי מנוע ישן נוזל ועם הרבה אופי כי זה מה שאני אוהב. אתם תשבו לכם באיזה בועה ותתלהבו ממנוע מכונת הכביסה שלכם.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אתה מפספס המון רק בגלל הרצון להראות מעודכן,מודרני היפ.
אגב אני גם אוהב קטרי קיטור ולדעתי הם הכלים המכנים הכי יפים שתמצא מבחינה הנדסית.
אני אוהב שעוני כרונוגרף ולא שעונים דיגיטליים כי השעה פחות מעניינת אותי מול המכניקה היפה.
אני אוהב את השעונים המכניים באופנוע ולא שעוני התצוגה הדיגיטליים למה? ככה!
ישן מפני חדש תוציאו?
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
גם קטנוע הוא פשוט לאחזקה, מזנק היטב מהמקום (לרוב, יותר טוב מאופנועים) ובנפחים הנכונים, הוא זול לאחזקה, הוא יעיל מאוד (יש מקום איחסון מתחת למושב) והוא מספיק לטיולים ארוכים בכביש המהיר. אפילו אפשר להטעין (לתדלק) אותו בכל תחנה לאורך הדרך. אז עד שיגיע כלי חשמלי שטוב מהנוכחיים, למה אתה לא עובר לקטנוע כבר עכשיו?
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
יהיו קקנועים?
(מישהו בכלל זוכר?)