ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
כן. מאותה סיבה שאני לא רוכב על סוס ולא יורה חצים בצבא ומדליק אור במקום נרות.

זה לא קשור להובי - שם כן תראה אנשים שיורים חצים מסוס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
השימוש בקמינים בנסיקה ואין שמץ קידמה בקופסת ברזל ששורפת עץ.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
אני דווקא חושב שזה ילך בכיוון אחר. חשמלי? ללא ספק. יצרנים כמו ב.מ.וו והונדה מפתחים שלל קונספטים כגון אופנועים עם איזון עצמי, אוטונומיים וכו'. אני חושב שבדומה לבקרות שיש לכלים היום, יהיו בקרות דוגמאת Crash Control או Stability Control שיתקשרו עם הרכבים האוטונומיים ויאפשרו לרוכב שליטה מסויימת על הכלי וחוויה אופנוענית, אך יתערבו במידה והרוכב מבצע מהלך כלשהו שיכול לסכן אותו או את אלו החולקים עמו את הכביש. תחשבו על עולם בו רכבים זזים מהמסלול שלכם, בו תמיד יש מקום לעבור בפקק וברמזור לא צריך להוריד רגליים כי האופנוע מייצב את עצמו. זו לפחות המחשבה שלי.
לדעתי אין מצב שזה יקרה. כשהרוב יהיו רכבים אוטונומיים זה אומר אקולוגיה שונה או אקו-סיסטם תחבורתי שבו כל מה שהכרנו ככביש ישתנה. מרוחב ומספר הנתיבים ועד לשיטת התמרורים והרמזורים. אני מניח שיהיו דרגות אוטונומיות לכל אזור בנפרד וברמה 10 מתוך 10 אף בן אנוש לא יאחז בהגה או בכידון. סביר שרמה 10 תתפשט ממרכזי ערים (צורך עיקרי) לפרברים ומשם לדרכים המקשרות ומשם לדרכים הכפריות ועד לחניה הפרטית. התקינה תסדיר שיתוף מידע, עקרונות התנהגות וציות. ציות זה שם המשחק. בקיצור, תן גז כל עוד אפשר.