עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 50

אשכול: מצלר משיקה צמיג חדש - SPORTEC M9 RR

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
    עד כמה שאני זוכר אני הולך למכולת לבד, לא עם החשבון בנק שלך וכנ"ל ההפך. מאחר ואתה עובד מדינה (זה או אחר) אז אתה חושב "על הכלל" (הכיס שלי שמממן את המשכורת שלך)
    אז האינטרס שלי ושלי לבד ולא מעניין אותי אף אחד אחר (כי אף אחד אחר לא חולק איתי חשבון בנק) זה שיהיה לי צמיג זול, אבל לא זול על חשבון זה שאני אפשוט רגל ואז גם לא אוכל ללכת למכולת.
    אז מאחר והמחוקק הנחמד שלנו החליט שבשביל לייבא צמיגים צריך מליון ואחד דברים, אבל בשביל צמיג בייבוא מזוודה צריך כרטיס ליוון/קפריסין/בולגריה ב100אירו עם וויז ושות' פלוס חופש פלוס צמיג אני הבנתי במה אני בוחר.
    כשאתה תקום תוציא את האף שלך מהעבודה עם הקביעות שלך ותייבא צמיגים אני מבטיח לך שגם אם הצמיג של פירלי אצל היבואן יעלה 2500 ואצלך 2400 אני אבוא אליך, אבל מאחר ואתה טוב בלתת עצות ויותר טוב בלהשאר עובד מדינה אני חושב שאני אשאר בלהביא צמיג לבד, ואני אשאיר אותך לבכות יחד עם סטלין על טובת הכלל.
    ידידי היקר
    אני משרת את המדינה מעל 35 שנים, עשיתי למענה ולמענך הרבה מעבר למה שאתה יודע, נלחמתי, נפצעתי ועשיתי לילות כימים
    בשביל שלך יהיה קצת יותר בטוח, את ריח הדם ואבדן חברים אני מכיר מיד ראשונה, אז אל תספר לי על מלחמות העצמאים...אגב
    אשתי עצמאית ומרוויחה לא רע.

הרווח העצום והמחיר שבשמיים הוא כי בתרבות הישראלית הוא אם אין לך 100% רווח לא שווה למכור, תבדוק אותי!

היבואנים כאן חזירים, הקרטל כאן עובד שעות נוספות, וכל מי שמנסה להוריד מחירים חוטף!

אין שום קשר למיסים או רגולציה צמיג שעולה 120 אירו בחו"ל עולה בארץ פי ארבע כי היבואן והמוכרים רוצים להרוויח
    צמיג נוסף על כל צמיג שהם ומכרים, הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!

כן יש יחידי סגולה בקרב הרוכבים שעדיין מנסים להילחם אני מצדיע להם.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!
    תן לי להבין - שוטר מתלונן על מעשה לא חוקי בפורום?

אין שום קשר למיסים או רגולציה צמיג שעולה 120 אירו בחו"ל עולה בארץ פי ארבע כי היבואן והמוכרים רוצים להרוויח
    צמיג נוסף על כל צמיג שהם ומכרים, הם לא מאפשרים תחרות כי זה פוגע להם במכירות וזה לא חוקי!
    ידידי היקר
    אתה מגזים בפרעות. צמיז ספציפי הזה עולה בחו״ל כ-1200שח. בארץ זה 1800 שזה לא בדיוק פי 4 ולא רווח של 100%.

אין צורך בלחימה והצדעה - אנחנו לא בקרב. שים אקדח בצד - זה שוק. פה לא נלחמים - פה סוחרים.

ידידי היקר
    אני משרת את המדינה מעל 35 שנים, עשיתי למענה ולמענך הרבה מעבר למה שאתה יודע, נלחמתי, נפצעתי ועשיתי לילות כימים
    בשביל שלך יהיה קצת יותר בטוח, את ריח הדם ואבדן חברים אני מכיר מיד ראשונה, אז אל תספר לי על מלחמות העצמאים...אגב
    אשתי עצמאית ומרוויחה לא רע.

הרווח העצום והמחיר שבשמיים הוא כי בתרבות הישראלית הוא אם אין לך 100% רווח לא שווה למכור, תבדוק אותי!

היבואנים כאן חזירים, הקרטל כאן עובד שעות נוספות, וכל מי שמנסה להוריד מחירים חוטף!

אם אתה כל כך אוהב לשרת ומבסוט מזה שמצדיעים לך ולהקרבה שלך אז אולי תתאבד ותביא לנו צמיגי ספורט לישראל במחירי חו"ל? סתם דוגמא
    פירלי קורסה 3 ב290יורו קדמי + אחורי במקום 2400ש"ח? אני מבטיח לקנות ממך.
    לא עשיתי איתך תחרות על ריח דם ניסיתי להסביר לך שלייבא צמיגים לארץ בייבוא מקביל גובל בהתאבדות וזה בהחלט מעשה לא שפוי. אז במקום להצדיע ולהריח דם וללחום מלחמות אולי תייבא לנו צמיגים? ואל תחכה לאחרים שיעשו עבורך את המלאכה.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אני מבין ששניכם מהתחום ואתם לא מייצגים את האופנוענים אלה את עצמכם.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

לא מהתחום. התחום היחיד שאני מכיר זה נוסע ממלא דלק ומשלם ערמות של כסף על תחזוקה שוטפת.

לא רוצה לייצג אף אחד (אחרת הייתי הולך להיות עוכר דין)

וכל מה שניסיתי להסביר לך - זה שיש קושי מטורף בלייבא צמיגים בייבוא מקביל.

Senior Member
    אתה צודק ב-100%. אני מייצג את עצמי בלבד. כנ"ל בחור שהבאת כדוגמא - גם הוא מייצג את עצמו בלבד. מה כל כך מפתיע?

Senior Member
    אתה צודק ב-100%. אני מייצג את עצמי בלבד. כנ"ל בחור שהבאת כדוגמא - גם הוא מייצג את עצמו בלבד. מה כל כך מפתיע?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    ידידי היקר
    אתה מגזים בפרעות. צמיז ספציפי הזה עולה בחו״ל כ-1200שח. בארץ זה 1800 שזה לא בדיוק פי 4 ולא רווח של 100%.
    תוריד עוד קצת. סט כזה הגיע אלי למלון בברלין תמורת קצת פחות מ-1000 ש"ח כולל מיסים מקומיים.M9.JPG
    נערך לאחרונה על ידי 1cohen; 01-03-2020 בשעה 11:49.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אוקי, ייבוא מקביל- קשה.
    מה לגבי ייבוא אישי? מה מונע ממני להזמין צמיג מאמאזון (בהנחה ויש לו את כל התקנים הנדרשים)?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אוקי, ייבוא מקביל- קשה.
    מה לגבי ייבוא אישי? מה מונע ממני להזמין צמיג מאמאזון (בהנחה ויש לו את כל התקנים הנדרשים)?
    גם בייבוא אישי של ״פריטי בטיחות״ אתה מחוייב לעמוד בתקנים. הגיוני, לא? חשיבה לטובת הכלל, זוכר?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אוקי, ייבוא מקביל- קשה.
    מניח שמשלוח ל2 צמיגים יעלה הון תועפות.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    גם בייבוא אישי של ״פריטי בטיחות״ אתה מחוייב לעמוד בתקנים. הגיוני, לא? חשיבה לטובת הכלל, זוכר?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Xlib.
    או שאתה לא הבנת למה אני מתכוון, או שאני לא הסברתי את עצמי.
    ירוששמאות כנראה צודק.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אוקי, ייבוא מקביל- קשה.
    Michelin 87-92802 Tire Road 5 Front 120/70 Zr17 (58W) Radial Tl https://www.amazon.com/dp/B07KXZ4ZZR..._wvbxEbACQN6KD
    מחיר כולל משלוח 685₪ (לא המשכתי כדי לראות אם יש מיסים).
    מחיר בארץ בסביבות 900₪ כולל התקנה (החלפתי לפני כמה חודשים בריינו סט ב 2000₪ והקדמי עלה קצת פחות מהאחורי).
    אם היה לי זמן ואנרגיות, אולי הייתי מנסה. בפועל, אני מעדיף לקפוץ שניה לבעל מקצוע שיודע את העבודה טוב ממני ועושה אותה משמעותית מהר ממני, ולסיים עם זה כמה שיותר מהר, כי אם זה יהיה תלוי רק בי יש סיכוי סביר מאוד שהצמיגים ישבו כמה חודשים בבית עד שיותקנו.

Senior Member
    Xlib.
    או שאתה לא הבנת למה אני מתכוון, או שאני לא הסברתי את עצמי.
    ירוששמאות כנראה צודק.
    כנראה לא הבנתי. רציתי להגיד שלייבא צמיג אישי זה אותה בירוקרטיה (מעבר לעלויות) כי זה מוגדר "פריט בטיחות"

ומה הבעיה עם זה? מגישים בקשה מראש ומביאים.