עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 50 מ 50

אשכול: מצלר משיקה צמיג חדש - SPORTEC M9 RR

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ליבואנים לא קרה כלום. פשוט היתה רפורמה מאוד גדולה בכל הקשור ליבוא אישי של חלקים ואביזרים הקשורים בתחבורה. בין היתר, אם לקסדה שלך יש תקן, לא צריך להמציא אישורים מהטכניון.

אני לוקח כאן סיכון כי לא קראתי את הנוהל החדש בנושא צמיגים, אבל יש מצב שחלק מהמקרים שהוצגו כאן הם פשוט שית מצליח של חברות השילוח (אני מכיר את זה מתחום חלקי החילוף לג'יפים), בהם הם מבקשים ממך עמלות שונות ומשונות ומיסי עננים על דברים שאו לא סווגו נכון, או סתם כדי להוציא ממך עוד כמה שקלים על "עמילות".
    במקרים שאני מכיר, ברגע שאומרים להם שהפריט אמור להיות מסווג כ-x , ולכן לא נדרש מה שהם מבקשים הם מתקפלים.

חפשו בג'יפולוג שרשור של בועז אברהמי על נהלי הייבוא החדשים.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    יש את הוטפיסטון וספורטישופ... המחירים שם ממש נמוכים ביחס לארץ, וממש קרובים למחירי חו"ל.
    גילוי נאות - לא יצא לי עדיין לרכוש מהם, אז לא יכול לחוות את הדעת אם הצמיגים טריים מספיק ו/או השירות והזמינות כנדרש.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וואלה איך פרסום לצמיג חדש הביא אותכם (שוב) לוויכוח של יבואני הגומי החזירים והמלחמה בהם?... וכמו אותו וויכוח על מחירי הביטוח - תלמדו ממגזרים שכווווולם נרתמים למאבק (חרדים למשל), לא כל אחד חושב קודם על התחעת שלו !!! (לגבי הצמיגים - הייתי שם אז עם עוז בקבוצתית, הבאתי מחו"ל כמה סטים, זוג לשושנים לוימקס שלו ד"א, הייתי שותף לייבוא במזוודה של צמיג של חבר מספרד.. תביאו במזוודה ותפסיקו לZיין תמח, עד שלא תחליטו להתאגד כמו שצריך)

מישהו כבר ניסה את הצמיג? ... איך הוא אם כן?
    למה חזירים? נותנים להם, אז הם לוקחים.

ayalzo - מכתב מהמכס, לא מחברת שילוח, אחרי ששלחתי להם את אישור הייבוא. זה היה לפני משהו כמו 3 חודשים, החבוב ממהמכון באריאל (אחד מאלה שמוסמכים "לבדוק" צמיגים שדיברתי איתם), כששאלתי לגבי הצעות ייעול - למשל אם אפשר שכמה אנשים יזמינו מאותו אתר, בהזמנות נפרדות, ולשלם לו סכום קבוצתי על השחרור- רמז משהו על זה שהולכות להיכנס תקנות חדשות לגבי ייבוא צמיגים.

Senior Member
    דוגמא ומופת צרכני: תנובה הפסידה בייצוגית על מחיר הקוטג׳ ותפצה את הצרכנים בעשרות מיליוני שקלים

קישור

SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member הסמל האישי של tree
    אני הייתי מצטרף לחתימה לתביעה ייצוגית על מחירי הצמיגים בארץ (כמה יבואנים יש בכלל 2\3). אני גם תמיד חשבתי שמחירי המצברים לא פורפורציונלים, אני קונה מצבר שהוא שליש או רבע מהגודל של מצבר רכב ומשלם פי שתיים, יש גבול להבדל במחיר כתוצאה משוק יותר קטן. בשאר החלפים נראה לי שדי טוחנים את כל בעלי כלי הרכב במדינה.