יש את הוטפיסטון וספורטישופ... המחירים שם ממש נמוכים ביחס לארץ, וממש קרובים למחירי חו"ל.
גילוי נאות - לא יצא לי עדיין לרכוש מהם, אז לא יכול לחוות את הדעת אם הצמיגים טריים מספיק ו/או השירות והזמינות כנדרש.
ליבואנים לא קרה כלום. פשוט היתה רפורמה מאוד גדולה בכל הקשור ליבוא אישי של חלקים ואביזרים הקשורים בתחבורה. בין היתר, אם לקסדה שלך יש תקן, לא צריך להמציא אישורים מהטכניון.
אני לוקח כאן סיכון כי לא קראתי את הנוהל החדש בנושא צמיגים, אבל יש מצב שחלק מהמקרים שהוצגו כאן הם פשוט שית מצליח של חברות השילוח (אני מכיר את זה מתחום חלקי החילוף לג'יפים), בהם הם מבקשים ממך עמלות שונות ומשונות ומיסי עננים על דברים שאו לא סווגו נכון, או סתם כדי להוציא ממך עוד כמה שקלים על "עמילות".
במקרים שאני מכיר, ברגע שאומרים להם שהפריט אמור להיות מסווג כ-x , ולכן לא נדרש מה שהם מבקשים הם מתקפלים.
חפשו בג'יפולוג שרשור של בועז אברהמי על נהלי הייבוא החדשים.
יש את הוטפיסטון וספורטישופ... המחירים שם ממש נמוכים ביחס לארץ, וממש קרובים למחירי חו"ל.
גילוי נאות - לא יצא לי עדיין לרכוש מהם, אז לא יכול לחוות את הדעת אם הצמיגים טריים מספיק ו/או השירות והזמינות כנדרש.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
למה חזירים? נותנים להם, אז הם לוקחים.
ayalzo - מכתב מהמכס, לא מחברת שילוח, אחרי ששלחתי להם את אישור הייבוא. זה היה לפני משהו כמו 3 חודשים, החבוב ממהמכון באריאל (אחד מאלה שמוסמכים "לבדוק" צמיגים שדיברתי איתם), כששאלתי לגבי הצעות ייעול - למשל אם אפשר שכמה אנשים יזמינו מאותו אתר, בהזמנות נפרדות, ולשלם לו סכום קבוצתי על השחרור- רמז משהו על זה שהולכות להיכנס תקנות חדשות לגבי ייבוא צמיגים.
דוגמא ומופת צרכני: תנובה הפסידה בייצוגית על מחיר הקוטג׳ ותפצה את הצרכנים בעשרות מיליוני שקלים
קישור
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אני הייתי מצטרף לחתימה לתביעה ייצוגית על מחירי הצמיגים בארץ (כמה יבואנים יש בכלל 2\3). אני גם תמיד חשבתי שמחירי המצברים לא פורפורציונלים, אני קונה מצבר שהוא שליש או רבע מהגודל של מצבר רכב ומשלם פי שתיים, יש גבול להבדל במחיר כתוצאה משוק יותר קטן. בשאר החלפים נראה לי שדי טוחנים את כל בעלי כלי הרכב במדינה.