ועוד כמה דברים, המתג של האור הגבוה מופעל בטעות בגלל קירבה לאצבע, ובגוצי אין קלאץ מולטי פלייט והוא מחזיק 50 עד 60 אלף לפי הפורומים, הבעיה היא שהחלפת רפידות קלאץ דורשת הפרדת המנוע מהשילדה, חוץ מהמורכבות היחסית העלות גבוהה מאד.
איזה אופנוע מגניב.
אם (אנשאללה) הוא גם אמין (בהנחה והמקרה המצער של דרזדנר הוא היוצא מן הכלל, ולא הכלל) ופשוט לאחזקה (אין סיבה שלא יהיה) - בהחלט הייתי שוקל אחד כזה לעצמי מתישהו.
כרובי, תרשום אותי בתור לסיבוב אחרי לוקי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
מהיום הראשון של הנזילה לאחר 600 ק"מ אנשים רק יצאו להגנת המותג, בקבוצת מוטו גוצי TT בפייס בוק אפילו קראו לי שקרן.
אפשר היום להגיד שיש כשל הנדסי בגל ההנע, זה קרה להרבה וכתוצאה ממסוכנות הדבר יש ריקול, לכן יוצא מהכלל לא הייתי והריקול לא נעשה רק בשבילי.
אופנועים שלא נוזלים היום יכולים לנזול מחר או לעולם לא אבל הכשל ההנדסי עדיין שם.
יש לי הרבה נסיון עם אופנועים והמכניקה שבפנים, לאחר 7000 ק"מ על הTT וללא קשר לנזילה האמינות (להערכתי) של האופנוע צפויה להיות בינונית פלוס.
באסה ומרגיז שמשקיעים כלכך הרבה כסף ותקלות כאלו קורות , לא חושב שלקבל כלי רכב עם אמינות "בינונית פלוס" זה משהו קביל !
עם טכנולוגיית הייצור המתקדמת שיש היום אלו מוצרים שאין להם מקום על המדף ,הדבר היחידי שמחזיק אותם כנראה זה יחסי ציבור טובים.
עם ח"ג והייצור המתקדם כלים צריכים לראות טיפולים בלבד ואחזקת מנע , למעט כשלים נדירים.
האופנוע המדובר נשמע כאילו לא אפוי מספיק.
למה אתה בטוח שהכשל הוא הנדסי?
נשמע לי הרבה יותר סביר שהכשל הוא בייצור (לדוגמא - ליטוש לא מדוייק של גל ההינע, שגורם לו לקרוע את המחזש"ים אחד אחרי השני).
יש לגוצי נטיה לדברים כאלה (מנסיון של הגוצי היחיד שהיה בסביבתי כמה עשרות אלפי ק"מ).
מצד שני... האופנוע מגניב, ואני לא מאמין בבעיות מכאניות שלא ניתנות לפתרון.
אני שמח לראות יותר כאלה על הכביש, ואולי ביום מן הימים לרכוש לעצמי אחד כזה משומש.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
הבעייה היא לא בדגם הכלי או היצרן הבעיה היא שכשאתה קונה אופנוע חדש אתה קונה כי אתה לא רוצה בעיות, אתה רוצה תחושה
של אופנוע חדש הרגשה שכל המערכות פועלות 100% ושקט נפשי בין טיפול לטיפול, עכשיו כשאתה קונה בהרבה מאד כסף ומתחיל
להגיע למוסך יותר ויותר, התיקונים לא לשביעות רצונך, ואתה יודע שהקלאצ' יחזיק עד 60-70 ואז צריך להוריד מנוע, לא עושה לי
חשק לקנות, ממש לא לא מעניין אותי כמה נדיר כמה מהנה וכמה...כל אופנוע הנישה היקרים מפילים מחירם לתחתית ואין להם קונה
כי מי האידיוט שיכנס להרפתקה כזאת של תיקון מכלולי קצה או מנועי קצה? אז ככל שכן באופנוע עממי.
כשדרזנר קנה את האופנוע קראתי לו אמיץ, הוא הסכים להיות שפן ניסיונות מי שעושה את החשבון יודע מראש את המחיר, אין הפתעות.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
יש צדק בדבריך.
אם זאת, אם כולם היו חושבים כמוך - אז שוק האופנועים היה נראה כמו שוק הרכב (קרי - אם תסתיר את הסמל, לא תצליח לנחש האם זה יונדאי, מאזדה או פולקסווגן).
למזלינו, יש אנשים שמוכנים לקחת סיכון ולרכוש כלי אקזוטי. לא תמיד זה מסתיים בנפילה - אני אישית, מקבל מהדוקאטי שלי (שעומד כבר על 130 אלף ק"מ) אמינות טובה סה"כ.
אגב, הקלאץ' אצלי עדיין מקורי (אמנם הוא מהסוג הרטוב).
לא יודע כמה מחזיק הקלאץ' ב-TT, אבל כמה בעלי V7 בחו"ל דווחו על כ-100 אלף מייל (160 אלף ק"מ) אם אני זוכר נכון. זה כבר לחלוטין בליגה של הב.מ.וו R1200GS.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אולי אפשר סיבוב עם לוקי?
מקסימום נרגיש גם דגם נוסף
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לגבי מצמד המון תלוי באופי הרוכב ותוואי הדרך.
אם אופנוע בשימוש עירוני בעיקר באופן טבעי המצמד ילך מוקדם יותר.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI