חולה על הסיגנון שלך. אתה ילד בן חמש וחצי שקובע בפסקנות כמו איזה רב בן שמונים. (קישקוש. שטויות וכו)
בוא נלך הפוך.
זו טכנולוגיה צבאית שנכנסת עכשיו נגד אזרחים - כן או לא?
אין שום מחקר שמוכיח שהתדרים האלו בטוחים - כן או לא?
אין שום קשר למהירות ההורדה בטמבלפון שלך. זה הכל ערים חכמות - כן או לא?
יכולת פיזור הפגנות עם אלומה - כן או לא ?
לך תתחסן בימשך
וואו - גם אתה חוזר על גיבוב שטויות הזה?
לא. GPS זה טכנולוגיה צבאית ב-100%. מופעל ע"י חיל אוויר של ארה"ב. מפריע לך?
זה לא עובד ככה כי אין דרך להוכיח שלילה ("שאין לך אחות").
יש קשר. תדר נושא גבוהה יותר מאפשר מהירות תקשוררת גבוהה יותר. אבל במטרה היא לא מהירות אלא קיבולת.
לא. אפילו אם תרצה לבשל אנשים תוך כדי שהם רצים ברחוב - זה די יקר ומסובך. אתה צריך לשדר הספק אדיר (אנרגיה קטנה בריבוע ממרחק למטרה) ע"י אנטנה אנקית. ייש דרכים יותר פשוטים וזולים לזה. וגם - למי בדיוק מפריעים הפגנות?
סתם כי בא לי...
לא, זה קשקוש. זאת טכנולוגיה יקרה בטירוף שניסו להכניס כבר מלא זמן, וסוף סוף היא נהיתה זולה מספיק כדי לאפשר אותה. דווקא לצבא אין יותר מדי מה לעשות איתה בגלל הרגישות שלה להפרעות וקוצר המרחק. ומה זה "נגד אזרחים"? זה לא מאפשר שום דבר חוץ ממה שיש כבר היום, מעבר לקיבולת העברת המידע.
לך תבין מה זה מחקר אמין שמראה משהו על משהו. אין תדרים "בטוחים", לאף אחד אין מושג אפילו אם ה-220V שנמצא סביב כולך הוא בטוח.
שטויות במיץ. השימוש הוא פועל יוצא של קיבולת הקו - רוחב סרט (bandwidth), פיסיקה בסיסית, פועל יוצא של חוק נייקוויסט, נדמה לי, זכרונות עתיקים. ככל שעולים בתדר הנושא, כך עולה רוחב הסרט האפשרי לשימוש וקיבולת הקו עולה. מה אפשר לעשות עם זה? פעם דימיינו דברים שהיום מצחיקים אנשים - למשל, אחד השימושים שחשבו שיתפוס היה השכרת סרטים ואפשרות להוריד כמה ג'יגות של סרט לטלפון שלך בכמה שניות. מאז סטרימינג ווידאו תפס והיום הרעיון ההוא נשמע מגוחך, אבל אני עדיין זוכר את זה. וככל שיש יותר קיבולת, מוצאים מה לעשות איתה. למשל, אחד הרעיונות זה לעשות סטרימינג של משחקים כבדים, במקום שמעבד כבד יעשה לך את החישובים של המשחק על המחשב, אפשר להעביר את החישובים לשרתים אם יש מספיק רוחב סרט. "ערים חכמות" זה מושג בערך כמו הדוגמה של השכרת הוידאו שנתתי - עד שזה יגיע, זה כנראה יספיק לשנות צורה כ"כ הרבה פעמים שאיך שמתארים את זה היום בכלל לא יהיה רלוונטי...
את זה הכי אהבתי. ראבק, למה צריך לפזר הפגנות באיזה אמצעים מוזרים הזויים מומצאים, אם יש מקרן איפרא סאונד - אחד כזה וכל הפגנה תתפזר מעצמה... טכנולוגיה בת 30 שנה ככה.
אתה מדבר על זה במקרה
https://mobile.mako.co.il/news-world...6d60631018.htm
אנסה לענות ,
1. לא טכנולוגיה צבאית. צהל משתמש בחלק מהתדרים הללו לשימושים שונים. בין השאר גם למכם של כיפת ברזל לפי פרסומים זרים. צריך לפנות תדרים. אחת הסיבות לעיכוב הפריסה בארץ
2. אין מחקרים על השפעה ארוכת זמן של דור 5 , מסיבה פשוטה . זאת טכנולוגיה חדשה. הרשת הראשונה התחילה לעבוד בסין לפני כשנה וחצי , אם אני לא טועה.
3. אחד השיפורים המשמעותיים של דור 5 הוא מהירות הורדה גבוהה הרבה יותר ויותר רוחב פס. כן. צודק
אין שום דרך לפזר הפגנה עם קרינה מייננת. אחרת , יחידת ל"א של חיל הקשר ושל חיל האוויר היו מוקפצים להפגנות באיוש. מזמן.
וכן , חיסונים זה טוב. ראה את מקרה החצבת , וההתפרצות שלה בקהילות שמתנגדות לחיסונים.
כמו שיש אנשים שעושים אידיאליזציה לאופנועים ישנים , אבל בתכלס , הם יותר חלשים , פחות אמינים פחות נוחים טפחות בטוחים מחדשים. ככה שוכחים מה הייתה תמותת התינוקות לפני עידן החיסונים. אם יש לך סבתא באיזור 80-90 תשאל אותה , היא תספר לך כמה ילדים מתו אז. תשווה למצב היום. הכל בזכות החיסונים וההגיינה.
Sent from...
ואתה קובע את זה כי ....
בזמנים כאלו לי כבר שום דבר לא ברור. המציאות עולה על כל דימיון
https://www.youtube.com/watch?v=FDZ3pLR-ev8
אינטואיטיבית הגוף שלנו הוא מכונה אלוהית. תן לו לעשות את העבודה שלו ואל תפריע.
פשוט מאוד , קח את הנתונים על תמותת תינוקות לפני 120 שנה למשל , לפני שהאוכלוסיה התחסנה ,
וקח את תמותת התינוקות היום.
הגוף שלנו בהחלט מכונה נפלאה , אולם בהחלט ניתן לעזור לו מדי פעם.
למשל אם יש לך חום גבוה , אני מקווה שאתה לוקח תרופה להורדת החום (פראצטמול או איבופן למשל )
בניגוד לעבר שבו היו אנשים מתים מחום גבוה.
ועוד אנקדוטה אחת קטנה ,
היה פעם באנגליה מלך , ריצארד לב הארי , שמת בגלל חץ שפגע לו בכתף וגרם לפצע.
היום זה היה נחשב לפצוע קל מאוד , שניקוי הפצע עם קצת מים , קצת חומר אנטיספטי על הפצע והבחור ממשיך לתפקד.
אותו ריצארד מת מזיהום שהתפשט בגוף שלו , לקח לו שבועיים למות ביסורים.
תודה על הביקורת.
נראה לי שאני בחברה טובה
https://www.youtube.com/watch?v=y7CgJCHc23E
מחקתי את התגובה המיותרת שלי לפני שפירסמת. סליחה.
אני מדבר על זה
עשו לעצמכם טובה ותצפו. החל מדקה חמש. מראים את השרה המדוברת.
זה שהלבישו על הדברים שלה קרן מיסתורית שמכוונת על אנשים לא אומר שלזה היא התכוונה.
כמו כל שקר טוב הוא מבוסס על קצת אמת וזה נכון ש5G יאפשר לעלות לרשת יותר מידע מרחפנים ולסרוק יותר פנים ברחוב ולהעביר תוצאות בלייב מאלפי מצלמות במרכז עיר למשל.
הטכנולוגיה כבר קיימת וה5G רק יאפשר פריסה רחבה יותר של טכנולוגיות קיימות.
כמו כל טכנולוגיה יש אפשרות לנצל אותה לטוב אבל גם לרע, הNSA כבר עושה את רובה הדברים המדוברים כבר בטכנולוגיות הקיימות.
וואטאבר. אתה נגיד מרוצה מכל המהלכים הנ"ל? אתה סבור שהם לטובתך? שה 5G זו סוכרית טופי שתאפשר לך להוריד 4K בדקה מנטפליקס?
תגיד, איך זה בגרמניה כבר יש מונים חכמים של חשמל? להם בדקת קרינה? ואגב השתמשת במושג "תקן" . מי קבע אותו אתה יודע?
הזכרת את ה NSA .... וואלק ראש ממשלתך (סליחה אתה דרזדנר . אז זה פחות רלוונטי לך) ! מהמקפצה! אומר אנחנו מפעילים את השבכ נגדכם. חוקית כמובן.
ועוד הוא אומר אני רוצה לשים צ'יפים. ואני אתחיל מהילדים שלכם. מ ה מ ק פ צ ה
אז עכשיו תגיד שאני מחליף נושא כדי להתחמק מטיעונים קונקרטים? כאילו הכל קורה בקווים מקבילים ולא קשורים?
אז סבבה. פעם הייתי חכם ומוכשר ומאד טכני. ידעתי מכפלת מטריצות בעיניים עצומות.
היום אני מרשה לעצמי לקבוע לפי תחושת בטן.
ואני לא אוהב את מה שקורה.
אם יש כאן אוהדי 5G שהם הפי הפי ג'וי ג'וי עם זה - איזה כיף להם.