אבויה לך תתחסן באיפה שזה עושה לך בנעימים
רק שאותי לא תצליח לשכנע איך אני מזיק לך אם לא התחסנתי (ואתה כן)
כנ"ל לגבי סמרטוט על הפנים
גילוי נאות: עישנתי בעבר טבק. אני תומך לגמרי של לגליזציה למרות שמספיק שאכטה אחת כדי להעיף לי את הסכך
ואני אלכוהוליסט
אבויה לך תתחסן באיפה שזה עושה לך בנעימים
רק שאותי לא תצליח לשכנע איך אני מזיק לך אם לא התחסנתי (ואתה כן)
כנ"ל לגבי סמרטוט על הפנים
גילוי נאות: עישנתי בעבר טבק. אני תומך לגמרי של לגליזציה למרות שמספיק שאכטה אחת כדי להעיף לי את הסכך
ואני אלכוהוליסט
לי אישית זה לא מציק מבחינה רפואית כי אני לא חושב שאני מכיר אנשים שלא יכולים להתחסן. אבל הפואנטה בלהשיג חסינות עדר היא להגן על אותם אלה שלא יכולים להתחסן ואם כל אחד יאמר לא לחיסונים אז תגיע גם למצב שיותר אנשים ישאלו שאלות כגון: למה לי לשרת ולהגן עליך אם אתה לא מגן עליי או על מי שקרוב לליבי. זה תקף לכל תחום אחר שקשור לטובת החברה. הכל "טוב ויפה" כל עוד זה אחוז קטן. אתה חושב שאם האופנועים היו אחוז יותר גדול ממשתמשי הדרך אז היו מוותרים כמו היום על חנייה על המדרכה?
ומה שמציק לי מאילו שיוצאים בציבור שהם לא מתחסנים זה שנראה שהם מתגאים בזה. כמו שיש דברים שאנחנו עושים בתור אופנוענים שלא צריך להתרברב בהם, זה נראה לי עוד אחד מאלה.
ובשרשור הקודם לא אמרתי שמציק לי שאתה לא מתחסן אמרתי שהסיבות שאנשים לא מתחסנים מצחיקות אותי. למה זה מפריע לך שאני צוחק ? (:
אני מבויש ונכלם שאני לא זוכר את הסרט אלכס חולה אהבה ככה. אבל אני יכול להמליץ על מיני-סדרה העמדה שיצאה בדיוק עכשיו בתזמון מרשים ביותר. זה הזמן לתאוריות קוספירציה.
כן. גם אני לא זוכר מהסרט הזה כלום.
היה ציצי?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
עשיתי רק copy paste לעצמי כדי שלא יאבד, לא שמתי לב (על dark mode רואים רגיל). מניח כי פורום מניאק. לא יכול לערוך, סורי.
הסיבה הראשונה די שגויה. השניה נכונה.
חימום במיקרו לא 'דוחף קרינה' לאוכל. מיקרוגל עובד בתדרים בתחום ה infra red, שמחממים את מולקולות המים ולא גורמות ליינון המולקולה. חימום במיקרו גורם לאוכל להתחמם בכל ניפחו לעומת חימום באש שמחממת את פני השטח.
פלסטיק לא מומלץ לחימום, כי פלסטיק זול מכיל הרבה 'סוגים' של פלסטיק, שחלקם לא מחובר באופן כימי, ומגיב דומה לקרינת המיקרו כמו מים, מה שגורם לשחרור שלו מהמבנה הפלסטי לתוך האוכל.
הייתי קיטו עוד לפני שנולדם חפשו שירשורים שלי פה בעוף (איילזו הספקן וקידוזו עם המקלחות הקרות)
אכן גוף האדם זו מכונה פסיכית לאחרונה אני על צום אלכוהול למשך שבועות ואני חי כדי לספר על זה.
רוצים בריאות חפשו snake juice בטיוב גם את זה עשיתי מביא לכם את הקיטונים בסבבה
והעיקר לא לפחד כלל
כותב בשבת ילען דינו של הסגר השלישי צריך לעשות משהו עם הדרקון הירוק
נאור, אתה הקטוגני האורגינל, עוד לפני שמייקל ריצ'רדס היה כפיל של מייקל ריצ'רדס.
לקט קונספירציות לשבת (מכוון ל-1:36) -
ואחת אמיתית -