עמוד 7 מתוך 31 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 452

אשכול: אין לי חברים או עם מי לדבר. אז אפרוק את זה פה: ההגיון התאבד. covid

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אני מניח שאף אחד בפורום לא אפידמיולוג אז אנו יכולים לעשות הנחות ותרחישים מהיום עד מחר.

בפועל נראה שזה נגיף בעל פוטנציאל הדבקה גבוהה ולא ברור עדיין מי ימות ומי לא.

באשר למשק וההשבתה זה הזוי (לצורך העניין) שהבוס שלי שמשתכר כמו 4 אנשים במשק ימשיך לקבל שכר מלא ולא יקצצו לו לטובת אלו שכן יושבים בבית וכך גם שרי הממשלה וכו' שבהחלט יכולים לתרום למאבק.

וזה בהחלט דבר שבעייני מקומם אבל תרבות של מהפכות צדק וסוציאליזים זה נחלת העבר וכדי שיחזור אולי צריך שיהיה רע כדי שאנשים יתקוממו.

רגע..........

אולי אנו בדרך לשם

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    בשלב הזה כבר ברור מי נמצא בסכנה מהנגיף ומי לא.
    לגבי קצב ההתפשטות האקספוננציאלי והקריסה של המערכת הרפואית, המערכת הרפואית לא קרסה, לא צפויה לקרוס ולא תקרוס כל זמן שאין צפי להרס פיזי של בתי חולים והרג המוני של רופאים.
    גם באיטליה המערכת הרפואית לא קרסה, היא רק הגיעה לרוויה (כמו כל מערכת אקספוננציאלית מחוץ למתמטיקה הטהורה) ומערכת שכזו "בסך הכל" מתעדפת חולים. תעדוף חולים הוא לא באג, הוא חלק מההבנה שבמקרים חריגים אתה מטפל באנשים שסיכויי ההחלמה שלהם גבוהים על חשבון אנשים שסיכויי ההחלמה שלהם נמוכים (ע"ע מלחמה, פיגועים וכיו"ב) תוך הכרה שאי אפשר לתחזק בשגרה מערכת מנופחת בצורה קיצונית שמתאימה רק למקרים פתולוגיים. צריך גם להזהר מאוד עם מהלכים פתולוגיים קיצוניים ומטורפים כמו סגירה כללית של העולם.

כמו שרשמתי מקודם, כרגע אין לי בעיה עם הרוב המוחלט של המהלכים שננקטים בארץ והמטרה שלהם היא קניית זמן להתארגנות של המערכת הרפואית.
    אם המשטרה תתחיל בשבוע הבא לחלק דוחות לאנשים שמסתובבים ברחוב אז תתחיל להיות לי בעיה כי מדובר בהפרה גסה מאוד של זכויות אדם בסיסיות (ובתור בן אדם שמתנגד מאוד להתערבות היתר של בג"צ, כאן זו דווקא דוגמא מצוינת למקום שבו בג"צ חייב להתערב ולהשית מגבלות חדות ונחרצות על הרשות המבצעת).
    אם בטווח של חודש/חודשיים אנחנו לא נראה חזרה כמעט מלאה לשגרה, אפילו במחיר של "אלפי מתים", אזי מבחינתי השור הוא שור מועד, אני אעבור למוד רפובליקני ואתמוך ב"תיקון שני" מקומי על מנת להרתיע שלטון עתידי מנקיטה באמצעים דיקטטוריים.
    נערך לאחרונה על ידי JohnnyDough; 21-03-2020 בשעה 00:32.

Senior Member
    הערכה שלי מסופשבוע שעבר שאם יהיו לנו 800-700 חולים עכשיו אנחנו בצד הנכון של המטבע. במהלך השבוע המנוולים שינו את כמות הבדיקות וקצב האבחונים בנוסף לפרופיל הנבדקים מה שאומר שכל הנתונים שהכרנו לגבי קצב ההתפשטות ועליהם הסתמכו כולם הלכו פייפן חוץ מאחד- שיעור המוות.
    Case Fatality Rate או CFR.

שיעור המוות של החולים (הידועים) מתוך (בערך פי 10?) החולים בפועל שאני זוכר, נע בסביבות %2 עד 4%. ממדינות שבודקות את כל העולם ואישתו וכאלה שכבר בדקו נתחים גדולים אפשר לגזור את כמות החולים בפועל בישראל. אז למה לא מספרים לציבור את המספרים והערכות שכל בר דעת יכול למצוא באינטרנט?

במשרד הבריאות יש אנשים טובים אבל המערכת ממה שמספרים לי אנשי רפואה בכירים, פועלת גם בימים אלה ממש בהגיון כסת"חי. זה אומר שמנהלים מחכים לאישורים, מצייתים לנהלים פחות חשובים, לא מגדילים ראש או יוזמים דברים פרקטיים (כי ליזום דברים אבסורדיים שלא יתקבלו זה יותר קל) ואין מקום לחשיבה מחוץ לקופסא. לא לחשוב היא בעיה גדולה במצבי קיצון. המלך שלמה היה מכנס טנק חשיבה שמורכב ממומחים בתחומים שונים כולל מתמטיקאים, אנשי מחשבים, היסטוריונים וזוכי פרס נובל -כמה שיותר שכל ובכל התחומים. צוות כזה היה מוצא את המיקום המוערך שבו אנחנו נמצאים ביחס לתהליך. זה הפרט הכי חשוב למקבלי החלטות בשלב זה.

אם במשרד הבריאות היה יודעים להעריך את מצבנו, הציבור היה שומע על זה. זה מה שמלמדים- לא להסתיר מהציבור כלום כי זה חוזר בריבית כואבת. אז יש לנו משרד ממשלתי מהסוג שקישון היטיב לתאר, יהודי מבוגר שנפטר, גרפים שלא מספרים מידע מהותי לצד חששות מעורבבות בתקוות ופוזיציות אישיות. בקיצור, בלאגן גדול.

הערת שוליים מפותחת:
    ניתן לראות ביוטיוב את ביל גייטס שפרש החודש מדירקטוריון מיקרוספט נואם ומתראיין כבר מ- 2015 על איום ממגיפה לא פעם פעמיים ולא שלוש. באחד הסרטונים גייטס קורא להקים כוח רפואה בינלאומי להתמודדות עם מגיפות. ההסבר נשמע הגיוני כי אם משקיעים מיליארדים בכוח שאמור למנוע מלחמה ואולי גרעינית, למה שלא להשקיע סכומים נמוכים בהרבה בהכשרה וכוננות של כוח קטן ומצומצם בהרבה (הוא מציע להשתמש ביכולת הלוגיסטית של נאט"ו לשינוע ציוד ואנשים). הוא גם מציין את היכולת הטכנולוגית לדעת דברים על מחזיקי הטלפונים וליידע אותם במקרה הצורך. לא החלטתי אם מדובר בנבל או קדוש. הצורך היה מובן לכל הממשלות כי בעשור האחרון ארגוני הרפואה השונים אכן התריעו ממגיפות קטלניות. זה לא שאף אחד לא היה מודע לסכנה. ובכל זאת, רוב המדינות המפותחות חוץ מזו ששילבה הייטק ישראלי ומשמעת יפנית נתפסו עם המכנסיים למטה. כולם פישלו פחות או יותר, לא רק בישראל. מצד שני גייטס הביא במו ידיו את מהפכת ה PC ששינתה את חיינו בצורה קיצונית באינספור מובנים -ובעזרת מכשיר שהושקעו בו הכי הרבה שעות תיקונים בהיסטוריה.

אני לא אומר שביל שייך לאילומינטי ומחר נצעד עם ברקוד תת עורי בדרך למכרות אבל הרשימה בעייתית. יחסי הציבור שעשה לסכנה ממגיפות מ- 2015, מעמדו העולמי והעובדה שפרש החודש מכס המלכות, הגבלת החופש האישי והפרטיות בעשרות מדינות, מעקב ממושך ונרחב (שמטופל או מאותרג תקשורתית) מצד פייסבוק וגוגל, מעבר לכ.אשראי מצד הרגולטור, זיהוי ביומטרי נרחב ועכשיו גם שבכ"נו כשבאופק רואים חורבן נרחב של כלכלות וחברות.

לא נחמד בכלל כי רוב הדברים התרחשו בעשור האחרון. כל שוחר חופש וצדק גם אם אינו חובב קונספירציות אמור לגרד בפדחתו ולהכין תכנית פעולה דקדקנית. במקרה של ממשלה עולמית עם מטבע אחד תמצאו אותי במדבר לצד ה KTM בלי טלפון, המשפחה כבר נאסרה בגלל האיום שהיוותי לשלטון וכנראה שבלי טיפת דלק אבל אופטימי.

דה קראקן. לחיים.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    לגבי קצב ההתפשטות האקספוננציאלי והקריסה של המערכת הרפואית, המערכת הרפואית לא קרסה, לא צפויה לקרוס ולא תקרוס כל זמן שאין צפי להרס פיזי של בתי חולים והרג המוני של רופאים. גם באיטליה המערכת הרפואית לא קרסה, היא רק הגיעה לרוויה .
    חולה לא מאובחן אחד במשך 3 משמרות ידביק 5 רופאים ו 10 אחיות. תכפיל בעשר או במאה ותקבל קריסה.
    חולים שנפטרים בבית בשל עומס וציבור שמתחנן להיכנס עם חולים בדלתות ותקבל קריסה.
    עומס מסויים או טוויסט נוסף בעלילה יכול להביא לקריסה. אם תרצה ביטוי הולם יותר מערכת לא מתפקדת- וכמובן תגובות השרשרת שבעיקבותיה.
    לגבי שאר הנקודות, די מסכים. חודש חודשיים נראה כרגע סביר (סין כמקרה מייצג).
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    זה.

אם נסתכל על המספרים בארץ, 700+ חולים, 10 במצב קשה, עדיין בלי מתים, אולי אחד-שניים מהקשים ימותו - זה 0.2%, לא 2%. אם כולם ימותו - מה שלא סביר כלל - זה 0.7%. אלה לא רק מספרים לא עצומים, לא גדולים, אלא קטנים. אפילו מסתדר לא רע עם מידע מסין - בכל מקום חוץ מחבל המקור של הוירוס, התמותה דווחה כ-0.9%. לא 4% ולא 2%. אמנם לא שפעת, אבל יכול להיות שקרוב לזה - כי בשפעת יש הערכה טובה של כמות החולים, וכאן אין.

וזה מביא אותי לנתון חשוב אחר:
    אם נתיחס לכמות הבדיקות עפ"י ויקיפדיה - ישן, לפני שבועיים - נעשו כ-3500 בדיקות. נניח היום זה 20,000 בהגזמה פראית. זה עדיין כלום, ורוב האלה ש"מגלים" היום כחולים כבר נדבקו לפני זמן מה, ויש סיכוי ממש טוב שמה שעלה - זה קצב הגילוי, לא קצב ההדבקה. סיכוי טוב שבפועל כמות החולים בארץ היא כמה אלפים, וחלקם הגדול פשוט מסתובב ללא סימנים או עם סימנים קלים מאוד, מה שמקטין עוד יותר את הסטטיסטיקה של התמותה במחלה.

בקיצור, לדעתי האנושות מוכיחה שוב את מה ששוק ההון מזכיר מדי פעם - זה שאם לוקחים אוסף אנשים, זה יוצא עדר היסטרי ושיקולי ההגיון זרים לו. מקווה שהטמטום הזה מסביב לעוד וירוס חדש לא יעלה לכולם ביוקר.
    כמעט מדויק. יש כבר משהו אחד שהחזיר ציוד

Sent from...

לגבי קצב ההתפשטות האקספוננציאלי והקריסה של המערכת הרפואית, המערכת הרפואית לא קרסה, לא צפויה לקרוס ולא תקרוס כל זמן שאין צפי להרס פיזי של בתי חולים והרג המוני של רופאים.
    גם באיטליה המערכת הרפואית לא קרסה, היא רק הגיעה לרוויה (כמו כל מערכת אקספוננציאלית מחוץ למתמטיקה הטהורה) ומערכת שכזו "בסך הכל" מתעדפת חולים. תעדוף חולים הוא לא באג, הוא חלק מההבנה שבמקרים חריגים אתה מטפל באנשים שסיכויי ההחלמה שלהם גבוהים על חשבון אנשים שסיכויי ההחלמה שלהם נמוכים (ע"ע מלחמה, פיגועים וכיו"ב) תוך הכרה שאי אפשר לתחזק בשגרה מערכת מנופחת בצורה קיצונית שמתאימה רק למקרים פתולוגיים. צריך גם להזהר מאוד עם מהלכים פתולוגיים קיצוניים ומטורפים כמו סגירה כללית של העולם.

כמו שרשמתי מקודם, כרגע אין לי בעיה עם הרוב המוחלט של המהלכים שננקטים בארץ והמטרה שלהם היא קניית זמן להתארגנות של המערכת הרפואית.
    אם המשטרה תתחיל בשבוע הבא לחלק דוחות לאנשים שמסתובבים ברחוב אז תתחיל להיות לי בעיה כי מדובר בהפרה גסה מאוד של זכויות אדם בסיסיות (ובתור בן אדם שמתנגד מאוד להתערבות היתר של בג"צ, כאן זו דווקא דוגמא מצוינת למקום שבו בג"צ חייב להתערב ולהשית מגבלות חדות ונחרצות על הרשות המבצעת).
    אם בטווח של חודש/חודשיים אנחנו לא נראה חזרה כמעט מלאה לשגרה, אפילו במחיר של "אלפי מתים", אזי מבחינתי השור הוא שור מועד, אני אעבור למוד רפובליקני ואתמוך ב"תיקון שני" מקומי על מנת להרתיע שלטון עתידי מנקיטה באמצעים דיקטטוריים.
    תקרא לזה קריסה , תקרא לזה מעבר לתעדוף חולים זה אותו הדבר. לדעתי. מצב שבו הרבה חולים ימותו בגלל שהמערכת לא תספיק לטפל בהם. לגבי שאר הטקסט , מסכים בהחלט.

Sent from...

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    חשבתי שסגר זה הפיתרון, תראו באסיה... אז מסתבר שהם לא היו ממש בסגר
    https://m.ynet.co.il/Articles/5698568

Banned
    אני נושם לרווחה. יש עוד אנשים שפויים בארץ. ודרזדנר.
    אתם אומרים בדיוק את מה שאני אומר רק בלי ריח של אלכוהול. אולי בגלל זה יוצא לכם יותר מוצלח ממני.

אני ימני. מתחזק באמונה ושמרן. יותר נכון ליברטן. אז כשזה מגיע לחופש הפרט אני שמאלן קיצוני. (סנודן? גיבור כמו בר כוכבא)
    כעת אמור לי איש פלספן שאני מתעב (והוא אותי) כיצד המילים היפות אשר כתבת (באמת יפות) באות ליידי ביטוי?
    בקלפי? איזה קלפי, שלנו? זה שהחל מהכמה האחרונות עובר דרך פרוקסי של השבכ? מבצע "טוהר בחירות" הם בטח יקראו לזה.
    (לא באמת מתעב אותך. סתם הומור שחור שלי)

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    הערכה שלי מסופשבוע שעבר שאם יהיו לנו 800-700 חולים עכשיו אנחנו בצד הנכון של המטבע. במהלך השבוע המנוולים שינו את כמות הבדיקות וקצב האבחונים בנוסף לפרופיל הנבדקים מה שאומר שכל הנתונים שהכרנו לגבי קצב ההתפשטות ועליהם הסתמכו כולם הלכו פייפן חוץ מאחד- שיעור המוות.
    Case Fatality Rate או CFR.

שיעור המוות של החולים (הידועים) מתוך (בערך פי 10?) החולים בפועל שאני זוכר, נע בסביבות %2 עד 4%. ממדינות שבודקות את כל העולם ואישתו וכאלה שכבר בדקו נתחים גדולים אפשר לגזור את כמות החולים בפועל בישראל. אז למה לא מספרים לציבור את המספרים והערכות שכל בר דעת יכול למצוא באינטרנט?

במשרד הבריאות יש אנשים טובים אבל המערכת ממה שמספרים לי אנשי רפואה בכירים, פועלת גם בימים אלה ממש בהגיון כסת"חי. זה אומר שמנהלים מחכים לאישורים, מצייתים לנהלים פחות חשובים, לא מגדילים ראש או יוזמים דברים פרקטיים (כי ליזום דברים אבסורדיים שלא יתקבלו זה יותר קל) ואין מקום לחשיבה מחוץ לקופסא. לא לחשוב היא בעיה גדולה במצבי קיצון. המלך שלמה היה מכנס טנק חשיבה שמורכב ממומחים בתחומים שונים כולל מתמטיקאים, אנשי מחשבים, היסטוריונים וזוכי פרס נובל -כמה שיותר שכל ובכל התחומים. צוות כזה היה מוצא את המיקום המוערך שבו אנחנו נמצאים ביחס לתהליך. זה הפרט הכי חשוב למקבלי החלטות בשלב זה.

אם במשרד הבריאות היה יודעים להעריך את מצבנו, הציבור היה שומע על זה. זה מה שמלמדים- לא להסתיר מהציבור כלום כי זה חוזר בריבית כואבת. אז יש לנו משרד ממשלתי מהסוג שקישון היטיב לתאר, יהודי מבוגר שנפטר, גרפים שלא מספרים מידע מהותי לצד חששות מעורבבות בתקוות ופוזיציות אישיות. בקיצור, בלאגן גדול.

הערת שוליים מפותחת:
    ניתן לראות ביוטיוב את ביל גייטס שפרש החודש מדירקטוריון מיקרוספט נואם ומתראיין כבר מ- 2015 על איום ממגיפה לא פעם פעמיים ולא שלוש. באחד הסרטונים גייטס קורא להקים כוח רפואה בינלאומי להתמודדות עם מגיפות. ההסבר נשמע הגיוני כי אם משקיעים מיליארדים בכוח שאמור למנוע מלחמה ואולי גרעינית, למה שלא להשקיע סכומים נמוכים בהרבה בהכשרה וכוננות של כוח קטן ומצומצם בהרבה (הוא מציע להשתמש ביכולת הלוגיסטית של נאט"ו לשינוע ציוד ואנשים). הוא גם מציין את היכולת הטכנולוגית לדעת דברים על מחזיקי הטלפונים וליידע אותם במקרה הצורך. לא החלטתי אם מדובר בנבל או קדוש. הצורך היה מובן לכל הממשלות כי בעשור האחרון ארגוני הרפואה השונים אכן התריעו ממגיפות קטלניות. זה לא שאף אחד לא היה מודע לסכנה. ובכל זאת, רוב המדינות המפותחות חוץ מזו ששילבה הייטק ישראלי ומשמעת יפנית נתפסו עם המכנסיים למטה. כולם פישלו פחות או יותר, לא רק בישראל. מצד שני גייטס הביא במו ידיו את מהפכת ה PC ששינתה את חיינו בצורה קיצונית באינספור מובנים -ובעזרת מכשיר שהושקעו בו הכי הרבה שעות תיקונים בהיסטוריה.

אני לא אומר שביל שייך לאילומינטי ומחר נצעד עם ברקוד תת עורי בדרך למכרות אבל הרשימה בעייתית. יחסי הציבור שעשה לסכנה ממגיפות מ- 2015, מעמדו העולמי והעובדה שפרש החודש מכס המלכות, הגבלת החופש האישי והפרטיות בעשרות מדינות, מעקב ממושך ונרחב (שמטופל או מאותרג תקשורתית) מצד פייסבוק וגוגל, מעבר לכ.אשראי מצד הרגולטור, זיהוי ביומטרי נרחב ועכשיו גם שבכ"נו כשבאופק רואים חורבן נרחב של כלכלות וחברות.

לא נחמד בכלל כי רוב הדברים התרחשו בעשור האחרון. כל שוחר חופש וצדק גם אם אינו חובב קונספירציות אמור לגרד בפדחתו ולהכין תכנית פעולה דקדקנית. במקרה של ממשלה עולמית עם מטבע אחד תמצאו אותי במדבר לצד ה KTM בלי טלפון, המשפחה כבר נאסרה בגלל האיום שהיוותי לשלטון וכנראה שבלי טיפת דלק אבל אופטימי.

דה קראקן. לחיים.
    אותך אני דפקא מתחיל לחבב ואפילו אולי כשאחלים מהחמרמורת (וגם אם לא) תזכה לביקור.
    אזתה מוכן? קבל :
    9/11 was an inside job
    the patriot act
    climate gate
    לסדאם לא היה נשק להשמדה המונית ובוש ידע חודש לפני הפלישה
    לכשכש בכלב
    (חלילה מלהזכיר את מאבטח מספר 4. יש פה מפאיניקים נורא רגישים)
    לביל גייטס יש פטנט על הזיקה
    לא נחתו על הירח

רגע רגע מה אמרת? לביל יש פטנט על הזיקה?
    תתפלאי
    http://www.emetaheret.org.il/2016/02...8%D7%96%D7%99/
    נערך לאחרונה על ידי NAOR2207; 21-03-2020 בשעה 06:17.

Banned

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    למי שרוצה לשמוע דעה אחרת. לא יודע אם המספרים שלו מדויקים, ולא אכפת לי אם הוא צודק או העמדה הרשמית. אני נמנע מלהביע דעה. סתם עוד חומר קריאה:
    https://www.globes.co.il/news/articl...did=1001322593

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אני ימני. מתחזק באמונה ושמרן. יותר נכון ליברטן. אז כשזה מגיע לחופש הפרט אני שמאלן קיצוני. (סנודן? גיבור כמו בר כוכבא)
    כעת אמור לי איש פלספן שאני מתעב (והוא אותי) כיצד המילים היפות אשר כתבת (באמת יפות) באות ליידי ביטוי?
    בקלפי? איזה קלפי, שלנו? זה שהחל מהכמה האחרונות עובר דרך פרוקסי של השבכ? מבצע "טוהר בחירות" הם בטח יקראו לזה.
    (לא באמת מתעב אותך. סתם הומור שחור שלי)
    זה בסדר, התחושה היא אכן הדדית.
    אני לא איש ימין, אני לא קונספירטור ואני רחוק מאוד מההרגשה שהמערכת מושחתת ושהבחירות מבושלות.
    כיצד זה יבוא לידי ביטוי?
    בראש ובראשונה באמצעות גבורה. גבורת המקלדת שמאפיינת את הזמנים, המקומות והאנשים האלה.
    לאחר מכן, באופן המקובל. תרומות לארגונים שמארגנים לוביזם פוליטי רלוונטי תוך הבהרת מהות התרומה.
    אבל כאמור, השור עוד לא מועד ואני לא בטוח שנגיע לשם.

לגבי ההערות בנוגע לקריסת המערכת כתוצאה ממחלות הרופאים והאחיות, הרי שאנשי צוות רפואי הם בני אדם מתחת לגיל פנסיה. רובם המוחלט יחלו ויפתחו סימפטומים קלים ואין שום הגיון שרופא חולה קורונה עם סימפטומים קלים לא יטפל בחולי קורונה. כעבור שבוע/שבועיים הוא ממילא יהיה בריא ומחוסן ויוכל להכנס ולצאת באופן חופשי למדי מהמחלקות השונות.
    מערכת רפואית שאומרת למשפחות של חולים בני 90 שהיא אינה מתכוונת להחזיק באופן מלאכותי את ההורים הגוססים שלהם בחיים היא לא מערכת בקריסה ואולי אפילו להפך משום שמערכת רפואית שמנשימה אנשים בגיל כזה, שאין להם לא אופק חיים ובודאי שלא אופק לאיכות חיים, דווקא היא מערכת שנמצאת בקריסה. מוסרית. אלה דברים שהיו ברורים בעבר וצריכים להאמר גם אם הם חורגים מהתקינות הפוליטית/תקשורתית של ימינו.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    מעניין אותי אם מישהו עוקב אחר עליית האלימות במשפחה.
    על מןות בשל אכילת יתר.
    ועוד תופעות של סטרס בגלל סגר בבית.

הצילו בוב ספוג זיין לי את השכל.
    הסלון כמו בסיס צבאי.

ההיא שולטת ביד רמה על הנעשה. צבעמפה צבע שם.

וזה רק שבת.
    מה יהיה.....

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    כיצד זה יבוא לידי ביטוי?
    בראש ובראשונה באמצעות גבורה. גבורת המקלדת שמאפיינת את הזמנים, המקומות והאנשים האלה.
    לאחר מכן, באופן המקובל. תרומות לארגונים שמארגנים לוביזם פוליטי רלוונטי תוך הבהרת מהות התרומה.
    אבל כאמור, השור עוד לא מועד ואני לא בטוח שנגיע לשם.
    וואו. היית מת להיות אלטרמן עם ליל חניה.
    בנתים תנוח עם התה והלימון והספרים הישנים

Senior Member
    אזתה מוכן? קבל :
    9/11 was an inside job - טרם גיבשתי עמדה

the patriot act - קראתי את נוסח החוק. הפרט המעניין שאפשר לאסור על חברות לדווח על בקשת מידע. לכן נולדה הכנרית שצייצה כל עוד לא ביקשו (התחכמו). כיום גם לאור ההצהרה מהשבוע של דובר גוגל אני די בטוח שהממשל האמריקאי לא סופר אף אחד.

climate gate - לא מכיר ופחות מעניין. גרטה זה השיא.

לסדאם לא היה נשק להשמדה המונית ובוש ידע חודש לפני הפלישה - ברור. ראמספלד המשורר האהוב עלי.

לכשכש בכלב - מצויין, המציאות עולה על כל דימיון

(חלילה מלהזכיר את מאבטח מספר 4. יש פה מפאיניקים נורא רגישים) - טרם גיבשתי עמדה. במילים אחרות, עננת שאלות.

לביל גייטס יש פטנט על הזיקה - חידשת

לא נחתו על הירח - כתבתי על זה מאמר ב 2003 באתר הראשון שהקמתי . נחתו באבוהה.

רגע רגע מה אמרת? לביל יש פטנט על הזיקה?
    תתפלאי
    http://www.emetaheret.org.il/2016/02...8%D7%96%D7%99/
    בעיני אתר אמת אחרת עושה שם רע לקונספירטורים שגם כך לא נהנים ממוניטין מי יודע כמה.
    כמעט נגמרה השתיה בבית. אבל עוצר, שתיה?. -שתיה!
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    9/11 was an inside job
    יום לפני 9/11 דונלד ראמספלד במסיבת עיתונאים מצהיר שאין תיעוד ל 2.3 טריליון דולר שנעלמו ואין מידע לאן - יום למחרת מטוס (יש האומרים טיל שיוט) פוגע בפנטגון באופן כירורגי באגף האחראי על התקציב הזה בדיוק, כל העובדים והחומר מושמדים
    ביום נפילת התאומים, מה עם קריסתו של בניין 7 שנמצא כמה רחובות מהתאומים אך התמוטט על תילו ללא דבר שפגע בו (פיצוץ נראה מבוקר בסרטונים) על כל יושביו והחומר שבתוכו (חיפוש קצר בגוגל יראה תמונה מאוד מורכבת מה הכיל הבניין הזה)
    קרו עוד הרבה דברים באותו יום