עמוד 3 מתוך 13 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 187

אשכול: התחדשתי: במוו F900XR

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    בקיצור, את שולח את המושב שלך להגדלת חזה?
    כשעליתי על הnc, בשבוע הראשון המושב היה לי לא נוח בעליל. אחרי תקופה התחת התרגל ואני לא מבין מה הפריע לי. מניח שכמו בספות, גם הספוג מעט מתרכך.
    נותן לזה עוד צ'אנס לפני שאני שולח את זה, אתמול היה קצת יותר נסבל ומכוון שאין לי יכולת לצאת עכשיו לטיול של 300 ק"מ נמתין עם זה

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
    https://www.ebay.com/itm/352241617314

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
    https://www.ebay.com/itm/352241617314
    לא לבשתי כאלו שעשיתי 1200 קילומטר ביום אחד ככה שאני לא רואה את עצמי לובש כזה בגלל שבמוו לא יודעים לעשות מושב כמו שצריך.

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אצלי זה מגיע כסטנדרט לכל טיול שאני עולה על חליפה. לא משנה אם זה 200 ק"מ או 500 אין שום תלונות מהישבן

ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    אצלי זה מגיע כסטנדרט לכל טיול שאני עולה על חליפה. לא משנה אם זה 200 ק"מ או 500 אין שום תלונות מהישבן
    וזה הכיוון, להכניס קצת ריפוד רך לכסא במקום ללבוש אותו.
    בעבר ריפדתי כסאות אופנוע בהצלחה, יש לי אקדח סיכות ואת החומרים אפשר לקנות כקיט באי ביי, בגלל הקורונה זה די מפתה לעשות פרוייקט קטן שיעביר את הזמן

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי kanter.m צפיה בהודעה
    גם אני סבלתי בגלל הישבן המפונק שלי. קניתי עם האופנוע (F750GS) מושב נוחות בנוסף למושב מונמך שהגיע עם האופנוע. מכרתי את המושב נוחות כמעט בחצי מחיר ממה שקניתי.
    בסוף הלכתי לרפד בת"א- רייס-קאר ותמורת 1500 ש"ח הוא בנה לי מושב לפי הדרישה שלי והתאמה מלאה לישבני המלכותי. נסעתי כחודש עם מושב ניסיוני שמדי פעם שונה לפי בקשתי ורק לאחר מכן שונה הריפוד הזמני למשהו יצוגי (ואגב רק אז שילמתי).
    יצא מדהים.
    נראה מעולה, באיזה גובה המושב שנבנה במיוחד עבורך? יש אפשרות לעשות כסא נח כזה גם בגובה של 790 (הכסא הנמוך הסטדנדרטי) או שזה מגביה אוטומטית את הגובה בגלל הנוחות?

מסתבר שהרצה זה לא סתם, הרעידות בבלימה נעלמו, אני מניח שהדיסקים הצפים למחצה היו צריכים קצת להשתחרר כי עכשיו גם להוזיז אותו בהליכה הרבה יותר קל עם רעשי חיכוך מינימליים, גם ההרצה לתחת שלי מתחילה להראות אותותיה והכסא מתחיל פחות ללחוץ.

האפליקציה של במוו מעולה, מתחברת לבד כל פעם שמזהה את האופנוע ומאפשרת להפעיל את הניווט גם ממסך הTFT והגלגלת ביד שמאל ללא הצורך להוציא את הטלפון מהכיס, חוץ ממידע טלמטריה עשיר (בלימות, האצות, זוויות הטיה ועוד בכל רגע נתון במסלול הרכיבה) אפשר גם ליבא מסלולים כקובץ GPX ואפשר גם לקבוע ניווט ליעד מסויים דרך המסלול הכי מפותל שיש, היא גם תראה את המהירות המותרת על המסך גם שהניווט לא עובד כל עוד הטלפון מחובר לאינטרנט.

נהנה יותר ויותר מהסאונד שהאגזוז מפיק, בסל"ד סרק הוא זוועה כיאה ליורו 5 אבל מ5000 סל"ד יש סאונד מיוחד, גירגור כזה שלא נשמע כמו 2 או 4 בשורה וגם לא V2.
    צריכת דלק כרגע עומדת על 22 ק"מ לליטר.

Senior Member
    נשמע פינוקי, תתחדש. מתי / למה במוו החזירו את המיכל קדימה? חשבתי שזה די שימושי מבחינת תחזוקה + האופציה להשאיר תיק מיכל מחובר.

ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    נשמע פינוקי, תתחדש. מתי / למה במוו החזירו את המיכל קדימה? חשבתי שזה די שימושי מבחינת תחזוקה + האופציה להשאיר תיק מיכל מחובר.
    שאלה טובה, אולי בגלל שרצו שהוא יהיה יותר דומה לXR1000 ובכך הוציא אותו כביכול הסגמנט של הGS850 וכל התת דגמים שם.

אחת לפני החג, לפחות נשאר קצת חופש בלבחור בדרך בא אני חוזר הביתה מעבודה.
    IMG_20200408_145543.jpg

Senior Member
    תמונות זה טוב.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    חזרתי לקרוא קצת בפול גז והשרשור שלך הוא בין הראשונים שקראתי - עשית לי חשק להמשיך לקרוא.

נהנה לקרוא את הסקירה שלך (האמת שגם בעבר נהניתי מהכתיבה שלך), שתף אותנו על חוויות מהרכיבה, התנהגות כביש. מעניין לשמוע.

בנוגע למושב, קצת מאכזב לשמוע שמותג כמו ב.מ.וו נותן ללקוחות שלו סיבה לשדרוג מושב מהרגע הראשון. בכל מקרה, רפד נשמע כמו האופציה הנכונה, אבל בדומה למה שאחד מהחברים רשם - ניסוי וטעייה כדי להגיע להתאמה מושלמת זאת הדרך הנכונה. הייתי מוצא במקומך רפד קרוב ולא שולח לאחד מהמותגים.

תהנה!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    חזרתי לקרוא קצת בפול גז והשרשור שלך הוא בין הראשונים שקראתי - עשית לי חשק להמשיך לקרוא.

נהנה לקרוא את הסקירה שלך (האמת שגם בעבר נהניתי מהכתיבה שלך), שתף אותנו על חוויות מהרכיבה, התנהגות כביש. מעניין לשמוע.

בנוגע למושב, קצת מאכזב לשמוע שמותג כמו ב.מ.וו נותן ללקוחות שלו סיבה לשדרוג מושב מהרגע הראשון. בכל מקרה, רפד נשמע כמו האופציה הנכונה, אבל בדומה למה שאחד מהחברים רשם - ניסוי וטעייה כדי להגיע להתאמה מושלמת זאת הדרך הנכונה. הייתי מוצא במקומך רפד קרוב ולא שולח לאחד מהמותגים.

תהנה!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    תודה, עכשיו אני מחכה לטיפול אחרי הרצה כדי להרגיש את האופנוע יותר ואז לדווח, זה לא שאני רוכב עליו לאט עכשיו, במוו בספר הרכב כותבים שהאידאלי זה לעשות הרצה בכביש הררי בעליות כדי להעמיס על המנוע ומבקשים לא לעבור את ה6500 סל"ד שזה שיא המומנט של המנוע הזה ככה שהוא כבר טס בסל"ד הזה אבל אני לא פותח מצערת לרווחה וגם לא משתמש בקוויק שיפטר (למיעלה ולמטה) או בולם חזק עם המנוע תוך כדי הפעלת הקלאץ המחליק, כל הנ"ל אני מניח שיתן עוד תוספת רצינית לחווית הרכיבה.
    כרגע אני נהנה מכל רגע, השילוב של תנוחת ישיבה של אדוונצ'ר אם התנהגות ספורטיבית ומימדים קטנים יחסית לקטגוריה זה בדיוק מה שאני אוהב למרות שאין לי חיבה גדולה לפלסטיקים שעוטפים את האופנוע (בכללי, לא ספציפי זה) אבל אי אפשר לקבל הכל

הרפדיה של דרזדנר חוזרת אחרי שנים של חוסר פעילות.

קניתי חומר מאיביי בעלות של 30 יורו, שכוללת את הספוג המרכזי וספוג דק שמכסה את הכל ובנוסף ספרי דבק מיוחד לספוג

כאן קצת התעצלתי והחלטתי רק לעשות את החלק הקידמי אז הוצאתי את הסיכות רק מקדימה
    Seat 5.jpg

כדי לא להקטין את שטח הישיבה היה צורך לחתוך מהספוג המקורי
    IMG_20200418_130339.jpg

כאן זה אחרי החיתוך והשיוף של תוספת הספוג, מכוון שרציתי יותר גובה לא הנמכתי את הספוג המקורי ככה שעכשיו הכסא גבוה ב20 מ"מ
    Seat 4.jpg

והספוג הדק כדי להסתיר את החריצים ברגע שנחזיר את המעטפת החיצונית
    Seat 3.jpg

שמתי את הכיסא בשמש ליבוש וחימום המעטפת החיצונית כדי שיהיה יותר קל לסגור הכל.

והנה התוצאה הסופית, כסא גבוה יותר ונוח יותר אם כי לא רכבתי עליו רכיבה ארוכה עדיין
    Seat 1.jpg

Seat 2.jpg

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    Diy
    כבוד

Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI