לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
https://www.ebay.com/itm/352241617314
לטיולים של 300 ק"מ אפשר ללבוש תחתונים של אופניים...
https://www.ebay.com/itm/352241617314
אצלי זה מגיע כסטנדרט לכל טיול שאני עולה על חליפה. לא משנה אם זה 200 ק"מ או 500 אין שום תלונות מהישבן
מסתבר שהרצה זה לא סתם, הרעידות בבלימה נעלמו, אני מניח שהדיסקים הצפים למחצה היו צריכים קצת להשתחרר כי עכשיו גם להוזיז אותו בהליכה הרבה יותר קל עם רעשי חיכוך מינימליים, גם ההרצה לתחת שלי מתחילה להראות אותותיה והכסא מתחיל פחות ללחוץ.
האפליקציה של במוו מעולה, מתחברת לבד כל פעם שמזהה את האופנוע ומאפשרת להפעיל את הניווט גם ממסך הTFT והגלגלת ביד שמאל ללא הצורך להוציא את הטלפון מהכיס, חוץ ממידע טלמטריה עשיר (בלימות, האצות, זוויות הטיה ועוד בכל רגע נתון במסלול הרכיבה) אפשר גם ליבא מסלולים כקובץ GPX ואפשר גם לקבוע ניווט ליעד מסויים דרך המסלול הכי מפותל שיש, היא גם תראה את המהירות המותרת על המסך גם שהניווט לא עובד כל עוד הטלפון מחובר לאינטרנט.
נהנה יותר ויותר מהסאונד שהאגזוז מפיק, בסל"ד סרק הוא זוועה כיאה ליורו 5 אבל מ5000 סל"ד יש סאונד מיוחד, גירגור כזה שלא נשמע כמו 2 או 4 בשורה וגם לא V2.
צריכת דלק כרגע עומדת על 22 ק"מ לליטר.
נשמע פינוקי, תתחדש. מתי / למה במוו החזירו את המיכל קדימה? חשבתי שזה די שימושי מבחינת תחזוקה + האופציה להשאיר תיק מיכל מחובר.
אחת לפני החג, לפחות נשאר קצת חופש בלבחור בדרך בא אני חוזר הביתה מעבודה.
IMG_20200408_145543.jpg
תמונות זה טוב.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
חזרתי לקרוא קצת בפול גז והשרשור שלך הוא בין הראשונים שקראתי - עשית לי חשק להמשיך לקרוא.
נהנה לקרוא את הסקירה שלך (האמת שגם בעבר נהניתי מהכתיבה שלך), שתף אותנו על חוויות מהרכיבה, התנהגות כביש. מעניין לשמוע.
בנוגע למושב, קצת מאכזב לשמוע שמותג כמו ב.מ.וו נותן ללקוחות שלו סיבה לשדרוג מושב מהרגע הראשון. בכל מקרה, רפד נשמע כמו האופציה הנכונה, אבל בדומה למה שאחד מהחברים רשם - ניסוי וטעייה כדי להגיע להתאמה מושלמת זאת הדרך הנכונה. הייתי מוצא במקומך רפד קרוב ולא שולח לאחד מהמותגים.
תהנה!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
תודה, עכשיו אני מחכה לטיפול אחרי הרצה כדי להרגיש את האופנוע יותר ואז לדווח, זה לא שאני רוכב עליו לאט עכשיו, במוו בספר הרכב כותבים שהאידאלי זה לעשות הרצה בכביש הררי בעליות כדי להעמיס על המנוע ומבקשים לא לעבור את ה6500 סל"ד שזה שיא המומנט של המנוע הזה ככה שהוא כבר טס בסל"ד הזה אבל אני לא פותח מצערת לרווחה וגם לא משתמש בקוויק שיפטר (למיעלה ולמטה) או בולם חזק עם המנוע תוך כדי הפעלת הקלאץ המחליק, כל הנ"ל אני מניח שיתן עוד תוספת רצינית לחווית הרכיבה.
כרגע אני נהנה מכל רגע, השילוב של תנוחת ישיבה של אדוונצ'ר אם התנהגות ספורטיבית ומימדים קטנים יחסית לקטגוריה זה בדיוק מה שאני אוהב למרות שאין לי חיבה גדולה לפלסטיקים שעוטפים את האופנוע (בכללי, לא ספציפי זה) אבל אי אפשר לקבל הכל
הרפדיה של דרזדנר חוזרת אחרי שנים של חוסר פעילות.
קניתי חומר מאיביי בעלות של 30 יורו, שכוללת את הספוג המרכזי וספוג דק שמכסה את הכל ובנוסף ספרי דבק מיוחד לספוג
כאן קצת התעצלתי והחלטתי רק לעשות את החלק הקידמי אז הוצאתי את הסיכות רק מקדימה
Seat 5.jpg
כדי לא להקטין את שטח הישיבה היה צורך לחתוך מהספוג המקורי
IMG_20200418_130339.jpg
כאן זה אחרי החיתוך והשיוף של תוספת הספוג, מכוון שרציתי יותר גובה לא הנמכתי את הספוג המקורי ככה שעכשיו הכסא גבוה ב20 מ"מ
Seat 4.jpg
והספוג הדק כדי להסתיר את החריצים ברגע שנחזיר את המעטפת החיצונית
Seat 3.jpg
שמתי את הכיסא בשמש ליבוש וחימום המעטפת החיצונית כדי שיהיה יותר קל לסגור הכל.
והנה התוצאה הסופית, כסא גבוה יותר ונוח יותר אם כי לא רכבתי עליו רכיבה ארוכה עדיין
Seat 1.jpg
Seat 2.jpg
Diy
כבוד
Nc750 שפוי לא בהכרח רצוי
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI