עמוד 1 מתוך 13 12311 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 187

אשכול: התחדשתי: במוו F900XR

Senior Member הסמל האישי של Dresdner

התחדשתי: במוו F900XR

אז אחרי שירשור התבכיינות בOFF על איך הקורונה דפקה אותי הצלחתי להוציא לאופנוע מספר 20 דקות לפני שמשרד הרישוי הגרמני סגר לחודש.
    ולמרות הסגר עדיין אני יכול לרכב לעבודה בדרך הארוכה כמובן.

IMG_20200324_153035.jpg

אז עכשיו יש רשמים ראשונים:
    כפסימיסטית רואה שחורות נתחיל עם הרע, הכיסא, זבל! קשה כמו דיקט, עד היום לא היה ברשותי אופנוע עם כיסא כזה קשה וגם לא יצא לי לרכב על כזה, מכירים את הסימולטורים במשחקיות שאתה יושב על אופנוע פלסטיק? אז כזה.
    ממש לא לעניין, אין פלא שיש לבמוו כיסא "נוחות" כאביזר שעולה כמעט 400 יורו, כמובן שהכיסא הוזמן כי ממש אנסו אותי כאן.

בבלימות בינוניות ומעלה יש רעידות בפרונט, מרגיש קצת כמו ABS שנכנס לפעולה למרות שלא צריך אבל גם יכול להיות עיוות בדיסקים, הדבר יבדק עם המוסך.

המשקף כמעט כמו בכל האופנועים גבוה מידי בשבילי (לא סובל פלסטיק מול העניים) ויוחלף במשקף הספורט שמגיע עם הXR בצבע האדום, אני כנראה ימצא מישהוא לעשות איתו החלפה ראש בראש.

רגלית הצד פשוט קצרה מידי והאופנוע נשען יותר מידי לצד שמאל, זה בעייתי שאני מחנה במחסן כי האופנוע תופס ככה יותר מקום וגם זה קצת מפחיד כל פעם להטות אותו כדי להגיע לרגלית, מרגיש כמו מבחן אמונה ברגלית כל פעם.

הדברים הטובים (יש הרבה)
    אחיזה, קלילות, אלקטרוניקה, מנוע.
    המנוע מפתיע עם תחושת מנוע V2 בזמן שמדובר במנוע מקבילי, יש לו חיספוס נעים כזה שלא עושה הרבה ויברציות בכידון אבל נותן את ההרגשה של מנוע קצת גס ונשכני, זה קצת מרגיש לי כמו המולטי 950 שרכבתי עליו.
    הסאונד בעמידה כמו אצל כולם לא משהוא אבל שפותחים מצערת יש נהמה חביבה מאד וגם כאן זה לא נשמע כמו 2 מקבילי.

האחיזה מעולה, הצמיגים של מישלין רוד 5 עושים עבודה מעולה והרגשת ביטחון חשובה, הפלקה מצד לצד קלה מאד, אפשר להגיד שזה מרגיש כמו KTM SMT שהשיל כמה קילוגרמים למרות שלמיטב זיכרוני הSMT קל יותר ממנו.

המסך של במוו תענוג, בשילוב אפליקציה בטלפון הוא מראה גם מה המהירות המותרת, שומר את הזוית הכי גדולה שהגעתם אליה בימין ושמאל, כוחות G בבלימה והאצה ובכלל הגרפיקה משובחת

נערך לאחרונה על ידי Dresdner; 27-03-2020 בשעה 21:14.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    תתחדש ותהנה!

עם איזו חבילת אלקטרוניקה ואבזור לקחת אותו?

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    תתחדש ותהנה!

עם איזו חבילת אלקטרוניקה ואבזור לקחת אותו?
    מכוון שהחבילות של במוו לא באמת חוסכות כסף אלה להיפך, דוחפים לך דברים שאתה לא באמת צריך או רוצה הזמנתי כל אופציה בנפרד ולא כחלק מחבילה.

לקחתי- ABS PRO, DTC, MSR,RIDE MODES PRO, GEAR SHIFT PRO, KEY LESS RIDE, ידיות מתחממות, בקרת שיוט והCONECTIVITY שמגיע בדגם הזה כסטנדרט ביחד עם פנסי לד קדימה אחורה ווינקרים.

מה שלא לקחתי בכוונה תחילה זה הESA וזה בגלל שבדגם הזה זה רק מאחורה ולא כולל את הבולמים מקדימה לכן לפי דעתי זה יתאים יותר לאלו שרוכבים הרבה בזוג שבלחיצת כפתור מעבירים את הPRE LOAD ממצב יחיד לזוג במקום לכוון את הברז כל הזמן.
    עוד דבר שלא נלקח זה האורות לפניה, מכוון שאני לא רוכב בחושך (מחשיך במרכז אירופה בסביבות 9-10 בלילה).

Member
    נראה מ-ד-ה-י-ם!

תתחדש ונסיעות טובות!

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    מכוון שהחבילות של במוו לא באמת חוסכות כסף אלה להיפך, דוחפים לך דברים שאתה לא באמת צריך או רוצה הזמנתי כל אופציה בנפרד ולא כחלק מחבילה.

לקחתי- ABS PRO, DTC, MSR,RIDE MODES PRO, GEAR SHIFT PRO, KEY LESS RIDE, ידיות מתחממות, בקרת שיוט והCONECTIVITY שמגיע בדגם הזה כסטנדרט ביחד עם פנסי לד קדימה אחורה ווינקרים.

מה שלא לקחתי בכוונה תחילה זה הESA וזה בגלל שבדגם הזה זה רק מאחורה ולא כולל את הבולמים מקדימה לכן לפי דעתי זה יתאים יותר לאלו שרוכבים הרבה בזוג שבלחיצת כפתור מעבירים את הPRE LOAD ממצב יחיד לזוג במקום לכוון את הברז כל הזמן.
    עוד דבר שלא נלקח זה האורות לפניה, מכוון שאני לא רוכב בחושך (מחשיך במרכז אירופה בסביבות 9-10 בלילה).
    חתיכת מפלצת טכנולוגית האופנוע הזה...
    אני גם עם הroad 5, ממש ממש מבסוט עליו, אם הוא יחזיק לי יותר מ10K זה יהיה הצמיג שלי מעתה והלאה.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה

נשמע מעולה. לקחת כל מה שחשוב ועוד קצת.
    מסכים לגבי ה-ESA.
    כמה כסף היית צריך להוסיף על פנסים לפנייה?

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    נשמע מעולה. לקחת כל מה שחשוב ועוד קצת.
    מסכים לגבי ה-ESA.
    כמה כסף היית צריך להוסיף על פנסים לפנייה?
    מה שאני זוכר זה שעם הESA עוד איזה כמעט 1000 יורו, לא ממש הרבה אבל בבמוו אין לזה סוף והמחיר כבר היה יקר בהתחשב שזה אופנוע 900 סמ"ק טווין מקבילי, האופנוע במחיר הנוכחי עומד מול הטרייסר 900 GT מה שאומר שבבוא היום יהיה קל יותר למכור אותו.

Junior Member
    נשמע אופנוע מעולה, מוזר לגבי הרעידות בבלמים.
    לגבי הכסא כנראה שמדובר בכסא הכי נמוך שלהם ולכן הוא קשה, השאלה אם בכסא נוחות יהיה נח להגיע לרצפה, מה גובה של הכסא נוחות?
    האופנוע לא אמור להגיע עם רגלית אמצע או שזאת תוספת בתשלום? אולי זה יפתור את בעיית החניה וזוית החניה.

תודה על הסיכום.

ציטוט נכתב במקור על ידי crazyj צפיה בהודעה
    נשמע אופנוע מעולה, מוזר לגבי הרעידות בבלמים.
    לגבי הכסא כנראה שמדובר בכסא הכי נמוך שלהם ולכן הוא קשה, השאלה אם בכסא נוחות יהיה נח להגיע לרצפה, מה גובה של הכסא נוחות?
    האופנוע לא אמור להגיע עם רגלית אמצע או שזאת תוספת בתשלום? אולי זה יפתור את בעיית החניה וזוית החניה.

תודה על הסיכום.
    הכסא הוא הכיסא הסטנדרטי, הכסא הנמוך הוא אופציה בהזמנה אבל לא הזמנתי אותו.

ב"נוחות" יש עוד 20 מ"מ, לגובה שלי זה לא ישנה להפך הכיפוף בברכיים יהיה בזווית עדיפה, כסא הנוחות הוא לא אופציה בהזמנה כמו הנמוך מה שאומר שאני משלם על עוד כסא מחיר מלא.

רגלית אמצע קיימת כתוספת, כמעט כל דבר זה תוספת בתשלום בבמוו, בדרך כלל לא משתמש בזה והמחסן שלי הוא מעץ כולל הריצפה, ג'ק אמצע מעמיס יותר משקל על שתי נקודות והריצפה שם די רכה.

לגבי הבלמים אני מקווה שזה יעבור, יש לי הרגשה שזה קצת פחות עכשיו אבל בגלל שאני יכול לרכב רק לעבודה וחזרה אין לי אפשרות לעשות הרבה קילומטרים במכה כדי לבדוק אם זה עובר.
    ממש בקילומטרים הראשונים הקלאץ עשה קצת רעש כאילו הוא מחליק אבל תוך 15 קילומטר זה נעלם אז אולי הכל עניין של זמן.

Junior Member
    טוב שהצמיגים זה לא תוספת....
    תודה, תמשיך לעדכן בהמשך כשתוכל.

ציטוט נכתב במקור על ידי crazyj צפיה בהודעה
    טוב שהצמיגים זה לא תוספת....
    תודה, תמשיך לעדכן בהמשך כשתוכל.
    לגבי הצמיגים שאתה מזמין אתה לא יודע מה תקבל, זה יכול להיות המשלין רוד 5 או הברידג'סטון T30 ולפי דעתי המשלין עדיף, במזל של 50/50 קיבלתי את המישלין, לא מתאים ליצרן כמו במוו להתנהג כך.

Senior Member
    אופנוע יפה. תתחדש