ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
בעידנא דה רתחה פרסמתי הודעה בשרשור של שושני.
אז תפסיקו לבלבל את המוח ולהתחכם.
לא. אסור לצאת לרכב בשביל הכיף.
לצאת לרכיבת כיף וסבבה ואז לכתוב "מותר לצאת לקניות", זה זיוני שכל וצחוק מהאינטיליגנציה. אף אחד לא יצא כאן לקניות.
רוצים להשתין בבריכה? זכותכם! מהמקפצה? כנ"ל. להיות המציל שמשתין מהמקפצה? אהלן וסהלן (אתה המציל, מי בכלל יגיד לך משהו), אבל אל תיתממו. כיתבו את הדברים כמו שהם ותעמדו מאחורי המעשים שלכם כמו גברים, או לחילופין, אל תרוצו לספר לחבר'ה כמו ילדים.
AsafA, זה בעקבות מה שענית בשרשור של שושני. והטרוניה שלי היא שאי אפשר לצפות ממני ומשאר המדינה לעמוד בכללים כשמי שאמון על שמירת החוק לא מקפיד, ועוד מגדיל ועושה ומפרסם את זה לכל עבר.
אני לא מבין את התגובה הזאת. מבחינתי סיבוב לבד על האופנוע זאת פעילות ספורט לכל דבר. אם היו עוצרים אותי זה מה שהייתי אומר, בטח לא שאני בדרך לקניות על אופנוע שאין בו מקום אכסון לארנק, בלי תיק גב ועם חליפת רכיבה. אם היו קונסים אותי הייתי מבקש להישפט. עובדה שלשוטרים בניידות שפגשו אותי (כולל בהמתנה ברמזורים) לא היתה סיבה לדבר איתי - כנראה שיש קצת הגיון ושיקול דעת אצל מי שנמצא בשטח

רכבתי לבד, לא התקרבתי לאף אחד, בניגוד לקבוצות של 30 ויותר רוכבי אופניים שרוכבים בדבוקות צמודות ללא מסיכות.

אני חושב שהדוגמאות שבהן מוציאים מסוקים לתפוס גולשים בודדים בים ממחישות איזו רמה נמוכה של שיח, הפחדה וחוסר הגיון שולטים כאן. בשביל לקבל שיתוף פעולה אזרחי לאורך זמן, צריך שקיפות, הגיון ושליטה. אף אחד מהדברים האלה לא מתקיים כאן כבר מזמן והמצב רק הולך ומידרדר