1. איך שנוח לך
2. דרך חברת ביטוח בטוח אפשר. ישירות - לא ניסיתי.
3. אין.
אני כבר לא ממש רוכב מתחיל, אבל עדיין לא מבין שום דבר בביטוח לקטנוע שלי. אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות:
1. אם אני רוצה רק ביטוח חובה, האם עליי לפנות לפול בעצמי, או להמשיך לעבור דרך חברה אחרת(כרגע רמי ביטוחים)?
2. האם יש אפשרות לשלם את ביטוח החובה בכרטיס אשראי - בלי ללכת לדואר עם חבילת מזומן?
3. האם יש הבדל בביטוח החובה שהחברות השונות(רמי ואודי?) מציעות?
תודה!
1. איך שנוח לך
2. דרך חברת ביטוח בטוח אפשר. ישירות - לא ניסיתי.
3. אין.
1. לא צריך אפילו לפנות, יכול דרך האתר אינטרנט.
2. כמובן שאפשר אשראי.
3. בביטוח חובה אין הבדל (מהסיבה שלא רמי ביטוחים או אודי דגן מבטחים אותך,הפול הוא המבטח).
תודה חברים!
אנסה דרך האתר של הפול.
אם אין בעצם הבדל בין רמי לאודי (יש עוד או שהם היחידים?), ממה בעצם הם מרוויחים אני אני עושה דרכם ביטוח חובה בלבד - מהאפשרות להציע לי דברים נוספים כמו מקיף וצד ג'?
אני לא בטוח בכלל שמישהו חוץ מהפול ימכור רק ביטוח חובה לאופנוע או בכלל.
גם לא ברור למה שמישהו לא יעשה צד ג' אבל שוין
ביטוח צד ג' לקטנוע הוא יחסית זול כמו שרשמו (לי זה 400₪).
לא נורא בהתחשב שאפילו נזק פלסטיקה פשוט לכלי רכב יכול להסתכם בכמה אלפי שקלים (שלא נדבר על מכוניות יוקרה).
אפילו מראות צד ברכבים הפשוטים עולות לפעמים מעל 1,000₪ בגלל שהכל אלקטרוני היום.
אוקי, שכנעתם - אתחיל לחפש הצעות מחיר![]()
הי
יש לי קטנוע 125, שמשמש אותי בעיקר להגיע למשרד ולחזור הביתה. בגלל שהעסק על שמי אני מגיש את הוצאות הקטנוע כהוצאות עסקיות, משנה שעברה הפול התחילו להגיד שאם כך אני צריך ביטוח מסחרי שהוא 1,500 ש"ח יותר יקר, זאת למרות שאני לא ממש משתמש בקטנוע לעסק - שליחות או משהו דומה.
קרה לכם?
נשמע לכם הגיוני שרק בגלל שאתה מגיש את ההוצאות, הביטוח יקר יותר? הרי אין שום אלמנט ביטוחי שמסכן אותי יותר מאשר אם לא הייתי מגיש את ההוצאות, אשמח לתשובתכם
אם אתה מגיש את ההוצאות של הקטנוע בתור עסק, אז הוא משמש לעסק שלך ולכן אתה צריך ביטוח "עסקי" ולא פרטי.
אי אפשר להגיד מצד אחד הקטנוע הוא בשימוש פרטי ומצד שני להגיש עליו הוצאות עסקיות.
תעשה את החישוב מה יוצא יותר משתלם (או שאם יש לך רו"ח הוא ייעשה לך את זה).