אהלן - היום אני רוכב טיפלה פחות מ200 קילומטר ביום, בכבישי הערבה - על הונדה NC750X 2014 אוטומט אני לא - לא מרוצה ממנו, אבל הכבישים האלה מותחים את תקרת הביצועים שלו למעבר ל'קו האדום' של המכלולים שמחברים אותי לכביש - הבולמים והבלמים - הפתרון הפשוט הוא להחליף אותם, אבל זה תהליך לא מהיר ויהיה יקר משמעותי מלמכור אותו -בעבר רכבתי בעיקר על גדלנועים אדוונצ'רים בינוניים וגדולים כמה טנרה 660ים ,הונדה ורדרו, סופר טנרה האופנוע שהתאים לי בעבר למשימה מבחינת נוחות היה סופר טנרה 1200, שהוחלף מאחר והיה מאוד לא חסכוני בדלק אפשר 1 ל21 אבל זה מתיש, לרוב 1 ל16, וצמיגים אחוריים. כל השאר היה מושלם - אני לא מחפש בהכרח אופנוע עתיר כוח וביצועים אלא אחד אמין, שלא יתקע אותי במדבר, עם מכלולי שליטה טובים; ושיעשה את זה בנוחות - דרייבשאפט זה בונוס רצינ
ספורט טוררים לא נוחים לי בגלל בעיות גב.
אני חושב להכניס אותו לטרייד כדי לקצר את תהליך המכירה, אבל בגדול התקציב עומד על 45- 50אלף כולל הטרייד
מה לא על השולח
יסטרום 650 מאוד לא אהבת - אופנוע סופר לא נעים, מאוד לא גמיש בביצועים. יותר עגלה מהNC
ויסטרום 1000, אופנוע כבד להחריד.
ב.מ.וו GSים למינהם - התנסתי רק עם הדור הראשון של ה1200, והרגיש לי מוזר, בנוסף מדד האמינות הלוקה בחסר שלהם עומדת נגדיהם בדגמים חדשים יותר
אני למעשה, נשאר עם רשימה קצרה מאוד של או סופר טנרה או קרוסטורר של הונדה ישנים או שפספסתי משהו? (בשניהם אני חוזר לבעיית צריכת הדלק והצמיגים שנגמרים אבל ניחא ).
רעיונות?