עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 44

אשכול: הארלי דיווידסון מחווטת מחדש

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    אתם קוברים את הארלי מוקדם מדי. הם עדיין יכולים לצאת מזה כמו דוקאטי או קטמ.
    אם יתמחרו את הברונקס כמו ה797, הם יכולים למקם את עצמם כיצרן אמריקאי אקזוטי.
    אני חושב שהם צריכים למצוא דרך להוריד את מחיר הכלים לרצפה ולדאוג על קשר טוב עם הלקוחות.
    הרבה יותר קל למכור אבזור כשיש על מה להלביש אותו, ושם הם יכולים לעשות את הכסף.
    הברונקס הרבה יותר מתקדם מה797 הפשוט והמיושן וגם חזק ממנו ככה שזה ממש לא השוואה הגיונית, הברונקס צריך להיות מתומחר כמו הונדה CB1000R, ההנדה עם יותר כח סוס אבל הארלי עם מומנט חזק יותר בסל"ד נמוך ככה שזה עניין של העדפת רוכב.

כרגע ההונדה בארצות הברית עולה 13000 דולר והברונקס מעריכים ב15000 דולר לדגם ה1000 ועוד 1000-2000 דולר לדגם ה1200.
    תמכור מאד בעייתי.

Senior Member
    הברונקס הוא התחלה טובה, אבל כמו של-CB1000R יש אחים קטנים בנפח 650, 300 ו-125, כך גם לברונקס אמורים להיות אחים שחולקים את העיצוב והשם לדעתי.
    הכיוון שהם לקחו בשיתוף הפעולה עם בנלי בדגם ה-300 זה כיוון נכון, ויכול לפתוח אותם להמון שווקים במדינות המזרח, במידה והמחיר יהיה נכון. ייצור בהודו ומחיר שמתחרה ב-390 של קטמ יכול לפתוח להם את תת היבשת הרבה יותר מכל טורר גדול. הודו היא שוק ענק שאין להתעלם ממנו.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    הברונקס הוא התחלה טובה, אבל כמו של-CB1000R יש אחים קטנים בנפח 650, 300 ו-125, כך גם לברונקס אמורים להיות אחים שחולקים את העיצוב והשם לדעתי.
    הכיוון שהם לקחו בשיתוף הפעולה עם בנלי בדגם ה-300 זה כיוון נכון, ויכול לפתוח אותם להמון שווקים במדינות המזרח, במידה והמחיר יהיה נכון. ייצור בהודו ומחיר שמתחרה ב-390 של קטמ יכול לפתוח להם את תת היבשת הרבה יותר מכל טורר גדול. הודו היא שוק ענק שאין להתעלם ממנו.
    הדגמים ההודים של הארלי לא נמכרים טוב, הציבור לא הגיב טוב להארלי בעל נפח בינוני לכן לא נראה לי שזה הכיוון.
    לפתח אופנוע אדוונצ'ר בהחלט הכיוון אבל למה כזה מכוער?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    הבעיה היא לא באופנועים ואת זה קשה למי שלא צמח בחברה להבין, הראלי מוכרת attitude ברזל, עשן, פורעי חוק,
    החברה מעלום לא התעסקה עם מנועים קטנים וידידותיים לטבעוניים. זה לא מה שהיא רוצה לשדר, זה לא מה שהיא.
    בדיוק הפרדוקס שממנו נבנים סרטי אבסורד בהוליווד.

הבעיה שקשה להמשיך עם זה בעידן החדש, מהמון סיבות, אבל תיקח מהם את השלד וגוף לא יחיה כי זו זהות החברה.

מעניין לראות איך הם יצליחו אם בכלל לצאת מזה, ואם הפוליטיקה והביזנס יהרגו את החזון.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    הבעיה היא לא באופנועים ואת זה קשה למי שלא צמח בחברה להבין, הראלי מוכרת attitude ברזל, עשן, פורעי חוק,
    החברה מעלום לא התעסקה עם מנועים קטנים וידידותיים לטבעוניים. זה לא מה שהיא רוצה לשדר, זה לא מה שהיא.
    אתה משכתב הסטוריה. כל מה שכתבת נכון הים, אחרי שמועדוני אופנועים ותרבות ״1%״.
    הרלי בנו אופנועים לצבא, פשוטים וזולים. היום קצת קשה לעשות ״פשוט״ ולכן זה לא יוצא זול. חיים קשים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    בדיוק הפרדוקס שממנו נבנים סרטי אבסורד בהוליווד.

הבעיה שקשה להמשיך עם זה בעידן החדש, מהמון סיבות, אבל תיקח מהם את השלד וגוף לא יחיה כי זו זהות החברה.

מעניין לראות איך הם יצליחו אם בכלל לצאת מזה, ואם הפוליטיקה והביזנס יהרגו את החזון.
    טבעונות לא הולכת יד ביד עם כלים קטנים. רק אומר.יש לא מעט רוכבים, ביניהם רוכבי סטאנט, כביש ואפילו קרוזרים, שהם טבעוניים ובחיים לא היית מנחש.

לגבי שאר הפוסט - העולם משתנה, ואיתו התדמית של ה"קול". אני בעד מנועים מקוררי אוויר, זקנים, רוקנרול וכוס וויסקי בבר מעושן אבל הגבריות הקלאסית דועכת ואיתה גם תחביבים ואימג' "גברי קלאסי". בעולם פוסט-מי-טו, אולי גם נגיע למצב בו רכיבה על קרוזר, הארלי במיוחד, תיחשב "תמיכה בגבריות הרעילה ובסמל הפטריארכיה". בלעחס.

Senior Member
    טבעונות לא הולכת יד ביד עם כלים קטנים.
    אני לא בטוח שכוונה היתה לאוכל.

לגבי שאר הפוסט - העולם משתנה, ואיתו התדמית של ה"קול". אני בעד מנועים מקוררי אוויר, זקנים,
    לא הצלחתי להבין מה קשר בין רמת גילוח, שיטת קירור מנועים, משקעות עישון בבר.
    אם אני מגולח, שוטה וויסקי, לא מעשן ולא אוהב רוק-נ-רול, אבל רוצה קרוזר - יש מצב לקבל אותו ברמת הנדסה של מאה 21? ורמת מחיר של מאזדה ולא פורשה?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה

אם אני מגולח, שוטה וויסקי, לא מעשן ולא אוהב רוק-נ-רול, אבל רוצה קרוזר - יש מצב לקבל אותו ברמת הנדסה של מאה 21? ורמת מחיר של מאזדה ולא פורשה?

אם תקרא את שאר התגובות שלי באשכול, תראה שאני בעד מה שאתה אומר.
    שושני התייחס לגבריות הקלאסית של ההארלי, המנועים הרועשים והרועדים, מעילי עור, מלאכי הגהינום וכל שאר הקלישאות. אז הגבתי.

אין שום בעיה לרכב על קרוזר, גם בלי כל ה"לייפסטייל" הנלווה וה"מחייב" שבא איתו.

לא בהארלי, חפש את החיקויים מיפן....וזאת הנקודה, מי שרוצה הארלי רוצה הארלי כמו שהוא, מי שרוצה חיקוי של הארלי מחפש את כל השאר...

הבעיה שהלקוחות שרוצים הארלי מתמעטים והאחרים רוצים "דמוי הארלי+הטבות מועדון.

אם תקרא את שאר התגובות שלי באשכול, תראה שאני בעד מה שאתה אומר.
    שושני התייחס לגבריות הקלאסית של ההארלי, המנועים הרועשים והרועדים, מעילי עור, מלאכי הגהינום וכל שאר הקלישאות. אז הגבתי.

אין שום בעיה לרכב על קרוזר, גם בלי כל ה"לייפסטייל" הנלווה וה"מחייב" שבא איתו.
    מעט מאד רוכבים על הארלי קלאסי בלי החבילה הנלוות, זה לא שהם טועים, הם שונים....

מעט מאד רוכבים על הארלי קלאסי בלי החבילה הנלוות, זה לא שהם טועים, הם שונים....
    יש גרעין קשה אבל אני רואה הרבה "חנונים" רוכבים על הארלי בגרמניה בלי קשר למועדון כל שהוא ובלי קסדות מוזרות ובנדנה.
    מסתבר שיש הרבה גברים בגיל מבוגר שבסה"כ רצו להגשים חלום ועכשיו יש להם את הכסף לעשות את זה.

Senior Member
    להתרשמותי גם רוב רוכבי ההארלי בארץ הם חנונים. כמה מהם רוכבים עם קסדות חצי, זקנים באורך הגלות וקעקוע של המורה מהתיכון?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member
    החברה מעלום לא התעסקה עם מנועים קטנים וידידותיים לטבעוניים
    בכנות, אני די בטוח שיש יותר טבעונים בעולם מרוכבי הארלי.

העולם משתנה, ואיתו התדמית של ה"קול". אני בעד מנועים מקוררי אוויר, זקנים, רוקנרול וכוס וויסקי בבר מעושן אבל הגבריות הקלאסית דועכת ואיתה גם תחביבים ואימג' "גברי קלאסי"
    זאת לא תדמית של "קול", זה שנים של פרסומות וסרטים גרמו לך לחשוב ככה.
    תיארת כרגע כל גבר שהופיע בסרט/סדרה עד שנות ה-90 בערך.
    ומה זה "גבריות קלאסית"? מי הגדיר אותה "קלאסית"? ולמה אתה מתאר אותה בכזאת צורה חיובית?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    בכנות, אני די בטוח שיש יותר טבעונים בעולם מרוכבי הארלי.
    כן. זה בהחלט נתון חשוב.

זאת לא תדמית של "קול", זה שנים של פרסומות וסרטים גרמו לך לחשוב ככה.
    תיארת כרגע כל גבר שהופיע בסרט/סדרה עד שנות
    אתה כנראה לא זוכר/מכיר היסטוריה של הרלי. תדמית של גבר פורע חוק שנוסע על הרלי לא הגיע ממחלקת שיווק. ההפך - הרלי ״רכבו״ על תדמית שמועדונים יצרו לה. עכשיו יש פחות שימוש בתדמית הזאת ולכן להרלי יש בעיה.

ומה זה "גבריות קלאסית"? מי הגדיר אותה "קלאסית"?
    שאלה מצויינת. מה זה מוזיקה ״קלאסית״? מי הגדיר אותה?
    תשובה - מותר לך לרכב על הרלי גם אם את אישה. קלאסית או לא.

Senior Member
    כן. זה בהחלט נתון חשוב.

אתה כנראה לא זוכר/מכיר היסטוריה של הרלי. תדמית של גבר פורע חוק שנוסע על הרלי לא הגיע ממחלקת שיווק. ההפך - הרלי ״רכבו״ על תדמית שמועדונים יצרו לה. עכשיו יש פחות שימוש בתדמית הזאת ולכן להרלי יש בעיה.

שאלה מצויינת. מה זה מוזיקה ״קלאסית״? מי הגדיר אותה?
    תשובה - מותר לך לרכב על הרלי גם אם את אישה. קלאסית או לא.

א. אין קשר בין כמות הטבעונים לדיון בכלל, אני לא העלתי את הטענה הזאת ראשון.
    ב."גבריות קלאסית"- לא ציינתי את זה בהקשר של הארלי אבל גבר קלאסי הוא לא רוכב הארלי שיושב בבר מעושן, שותה וויסקי ושומע רוקנרול, זה סתם תיאור לגבר.
    לצורך הדיון אגב, בשנים 1800 ומשהו גבר קלאסי נעל נעלי עקב.

אגב, בדיוק בגלל השימוש הזה התבניות של "גבר קלאסי" ומה מגדיר גבר קלאסי יש להארלי בעיה.
    הם השתמשו המיתוג הזה כל כך חזק שזה מושרש בחברה ועכשיו הם בבעיה (כי הרי גבר טבעוני שעובד בעבודה משרדית ואוכל במסעדות איטלקיות לא יירכב על הארלי).