ציטוט נכתב במקור על ידי בןהלאמשחיז צפיה בהודעה
ובגלל שאתה נאה דורש נאה מקיים אתה רוכב על KTM 1090 עם 120כ"ס שזה הרבה יותר ממה שצריך לטענתך גם בכביש ובטח בשבילים הלבנים.
אז בבקשה תעזבו את ההגבלה של 100כ"ס ועוד ועוד רישיונות ורגולציות. ואולי במקום להיטפל לרוכב שמקס' יהרוג את עצמו אולי נבקש יותר רישיונות ברכבים. שמה ילד בן 16.5 שקיבל רישיון יכול לקנות פורשה/ג'יפ או כל רכב אחר ולהוריד משפחות שלמות.
האופנועים על הכביש הם לא הבעיה - כי אם אופנוען הוא בעיה בא דארווין ומסדר את הבעיה בלי לקחת עוד נפגעים מהצד.
אני לא דורש במובן הפשטני. לא הקמתי עמותה או פניתי לאף מחוקק בעניין ואין לי כוונה כזאת. זו דעתי האישית (גם מנכ"ל KTM אמר משהו דומה בראיון שלא אחפש כרגע) ונימקתי גם מדוע. לשנינו ברור שתהליך הרישוי לאופנוע לא מוגבל לא מביא את הרוכב לרמה הנאותה לכלי של 100 כ"ס ושנינו מסכימים שצעירים לוקחים סיכונים יותר מרוכבים בוגרים, מנוסים וקירחים. השאלה אם המצב הנוכחי (לא שלי ושלך) שבו כלים עוצמתיים במיוחד נרכשים גם ע"י צעירים חסרי מנוח ומוח נראה בעיניך הגיוני ורצוי.

ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
עם כל האהבה שלי לכלים עם כ"ס נשלט שאפשר לסחוט מהם את כל המיץ מבלי להשאיר כתם בתחתונים - בבקשה לא. לא צריך עוד מבחנים ודרגות רישוי. גם ככה יצא המיץ אחרי הרשיון ל-A.

תגידו מה שתגידו על האמריקאים, הם יודעים לחיות. ילד בן 16 מוציא אישור לימוד רכיבה ויכול חוקית לרכב על בוסה עם מדגש טורבו מאוקיינוס לאוקיינוס.

(הנאמר לעיל נכתב בהומור)
אבל בארה"ב המדינה גם מאפשר לכל אחד להשיט סירות מנוע ולבנות רכבים מחורפנים. הקטע שם הוא אחריות אישית לצד תביעות בסכומים בדיוניים על רשלנות וכו'.