שאלה לבעלי נסיון עם צמיגים: מתלבט בין מצלר טורנס למצלר טורנס נקסט, רוצה קצת יכולת שטח. הבעיה היא שפעם היו לי משלין אנקי 3 שעשו רעש משגע אחרי 70 קמ"ש. היום עם טורנס נקסט. יש מישהו עם מצלר טורנס? יכול להעיד על הצמיג? רוכב על BMW f750GS
שאלה לבעלי נסיון עם צמיגים: מתלבט בין מצלר טורנס למצלר טורנס נקסט, רוצה קצת יכולת שטח. הבעיה היא שפעם היו לי משלין אנקי 3 שעשו רעש משגע אחרי 70 קמ"ש. היום עם טורנס נקסט. יש מישהו עם מצלר טורנס? יכול להעיד על הצמיג? רוכב על BMW f750GS
גם האנקי החדש יותר, האדוונצ'ר מרעיש.
העניין הוא שהרעש בעצם מאותת לך "אני גם צמיג שטח"
לפי דעתי האנאקי זה בין הצמיגים היחידים שנותנים גם שטח סביר וגם כביש טוב, הנקסט לא ממש לשטח
עוקב.
"שטח" אתה מתכוון לשבילים כבושים?
בשישי אנסה את הטורנס נקסט על שבילים.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
הטורנס נקסט נחותים משמעותית מהטורנס בשטח. למעשה, הם החליפו את הטורנס ext שהיו אםילו יותר מוכווני כביש. לא סגור לגבי הרעש, של הטורנס, אבל בכביש הם נתנו אחלה עבודה.
הטורנס נקסט מורכבים אצלי על האופנוע, אמנם לעיתים רחוקות נכנס איתם לשביל קטן אבל לדעתי הם צמיגי כביש, בכביש יש להם אחיזה לא רעה ושקטים בכל מהירות שהאופנוע נותן, מבחינתי הבעיה היחידה היא אורך החיים שלהם שלדעתי יחסית קצר.
לא מרעישים כלל בכביש
רציתי יותר שטח ועברתי לK60 של היידנאו שגם שקטים מאוד בכביש