המצבר לא ניטען בדקתי יציאת סלילים יש זרם בדקתי מיישר זרם יש זרם עובד בדקתי חיבורים רצף זרימת חשמל מהמיישר פלוס ומינוס עד המצבר יש רצף אבל אני בודק במצבר אין טעינה מה נראה לכם זה אופנוע wr450f 2015 ויש מצבר חדשש חדש
המצבר לא ניטען בדקתי יציאת סלילים יש זרם בדקתי מיישר זרם יש זרם עובד בדקתי חיבורים רצף זרימת חשמל מהמיישר פלוס ומינוס עד המצבר יש רצף אבל אני בודק במצבר אין טעינה מה נראה לכם זה אופנוע wr450f 2015 ויש מצבר חדשש חדש
נערך לאחרונה על ידי מאיר1981; 03-06-2020 בשעה 12:13. סיבה: בעיית חשמל
found out the two yellow wires coming from the stator that then go into a plug near the fuel tank bolt screw had come out of its position when i put the fuel tank on and shorted the electrics against the frame and burned a plug that lead into the regulator. wired a new plug in and the bike is now charging thank goodness for that. again thanks for all the replies guys you've been a big help.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.manualslib.com/manual/58....html?page=704
זה מהספר של האופנוע.
איך זה קרה ? עשית טיפול? או ככה באמצע החיים מת ?
פתאום ככה באמצע החיים היה מצבר חדש אחרי חודש היתרוקן אז החלפתי מצבר ואז בדקתי טעינה הכול עובד אבל טעינה למצבר כלום לא זז יש סארטר יש אורות יש צופר אבל כנרה שאים אני ימשיך להתניע תכלי אז המצבר יתפרק השאלה חוץ מהסלילים והמיישר מה עוד יכול להשפיע ריילי סטרטר תקין יש פלג חדש מתינע בנגיעה אבל אין טעינה
כשהאופנוע מונע, כמה מתח אתה רואה על הדקי המצבר?
12.50 12.60 בערך והוא לא זז
האופנוע שלך יכול לעבוד ללא מצבר.
תניע ללא מצבר תראה אם זה עובד. אם האופנוע עובד הסלילים והמיישר תקינים
אולך לנסות אני מבין שצריך להתניע אים הקיק
חבר לקח הרבה זמן עד שהניע בקיק אי אפשר לסמוך על הקיק