תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: יעוץ | מתלבט בין X-MAX 250 2015 לגוי מקס 250XI 2017

צפייה משולבת

Junior Member

יעוץ | מתלבט בין X-MAX 250 2015 לגוי מקס 250XI 2017

שלום,
    אני מחפש קטנוע לנסיעות של 40 ק"מ ביום (בית ועבודה נסיעה עירונית/בין עירונית באזור קריות), שיהיה אמין ועם שוק סביר (אני רק נכנס לתחום אז במקרה שאחליט למכור/לעבור לאופנוע)
    התקציב שלי 17K+-
    אני חושב ללכת על 250 ומאמין שהוא יעשה את העבודה. לאחר חיפושים ביד 2 והרבה שיחות מצאתי 2 קטנועים טובים שנמכרים באותו מחיר ואני זקוק לייעוץ.
    1. איקס מקס 250 שנת 2015 יד 01 עבר 20K (נעשה טיפול 20) + ספר טיפולים ויש גם תוספת אגזוז של אקרפוביץ (אני לא ילד אבל אישית אוהב את הרעש של האגזוז), מחיר (אחרי פגישה) 16,500 ש"ח, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16900)
    2. גוי מקס 250XI 'ספורט' שנת 2017, עבר 10K יד 01 + ספר טיפולים, מחיר (אחרי פגישה) 16,500, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16500).
    שני הקטנועים לא עברו תאונות או החלקות.
    אני רכבתי על 2 הכלים ויותר אהבתי את האיקס מקס אבל מצד שני זה יוצא שאם אני הולך על האיקס מקס אני משלם את אותו המחיר על קטנוע יותר ישן בשנתיים ועם 10K ק"מ יותר על המנוע.
    אז דבר ראשון אשמח לשמוע מה אתם חושבים על האופציות שלי? (אם יש למישהו המלצה נוספת אשמח לשמוע אז תציעו)
    דבר שני, האם לדעתכם אולי כדאי לי לחכות/להמשיך לחפש עסקה "טובה יותר" מכיוון ששניהם דורשים מחיר מחירון משוקלל (אני חדש בתחום הקטנועים אבל ברכב זה נדיר שאתה מוכר אותו במחיר מחירון משוקלל).

תודה רבה לכל העוזרים.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    קטנועים נמכרים הרבה מתחת למחירון.
    וקטנועים קונים אחרי בדיקה.
    מכיוון שקטנוע לא קונים בשביל הכיף, הייתי הולך על הג'וימקס הצעיר והרענן יותר.
    אלו הקווים המנחים אצלי, אתה צריך לדבר עם עוד מוכרים ולראות מה מצב השוק.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    קטנועים נמכרים הרבה מתחת למחירון.
    וקטנועים קונים אחרי בדיקה.
    מכיוון שקטנוע לא קונים בשביל הכיף, הייתי הולך על הג'וימקס הצעיר והרענן יותר.
    אלו הקווים המנחים אצלי, אתה צריך לדבר עם עוד מוכרים ולראות מה מצב השוק.
    כן השלב הבא היה לקחת את הקטנוע לבדיקה אבל לא רציתי לעשות את זה לפני שאני מתייעץ כאן בפורום בעניין המחיר של כלי (וכמו שאני מבין ממך שזה כמו בענף הרכב, גם אם הקטנוע עובר בדיקה והכל תקין ונתונים טובים עדיין יש להתעקש על מחירון רגיל ולא משוקלל).
    תודה!

Senior Member
    כל עסקה לעצמה היא סבבה.
    שאתה משווה בין שתי העסקאות יש יתרון קל לג'וי מקס.
    אני רושם קל, כי למרות שלאקסמקס יש שנתיים פור ו10,000 ק"מ+ הכלי נחשב יותר אמין.
    אם האקסמקס ממש עושה לך את זה, לך עליו.
    אם אתה שואל מה עדיף, כנראה הג'וי מקס.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    כל עסקה לעצמה היא סבבה.
    שאתה משווה בין שתי העסקאות יש יתרון קל לג'וי מקס.
    אני רושם קל, כי למרות שלאקסמקס יש שנתיים פור ו10,000 ק"מ+ הכלי נחשב יותר אמין.
    אם האקסמקס ממש עושה לך את זה, לך עליו.
    אם אתה שואל מה עדיף, כנראה הג'וי מקס.
    כן תאמת מה שאתה אומר זה מחזק את דעתי, רק העניין היחיד שאני לא בטוח שאני רוצה לשלם מעל המחירון ואני מוצא את עצמי ממהר קצת בשביל לסגור את העסקה כי אני מחפש קטנוע כבר כמה זמן...

Senior Member
    אני מתנצל ואולי אני מכיר את זה בשם אחר, אבל מה זה מחירון משוקלל?
    בכל מקרה, אין שום סיבה לשלם מעל מחירון.
    לא בדו גלגלי, בטח לא בקטנועים.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אני מתנצל ואולי אני מכיר את זה בשם אחר, אבל מה זה מחירון משוקלל?
    בכל מקרה, אין שום סיבה לשלם מעל מחירון.
    לא בדו גלגלי, בטח לא בקטנועים.
    אני לא בטוח אם זה מונח מקצועי (אני לקחתי אותו מעולם הרכב, כאשר אתה נכנס למחירון יד2 יש לך מחירון בסיס ואחרי זה אתה ממלא את כל הפרטים של הרכב ק"מ, יד האם היה בליסינג, תוספות ואחרי כל זה אתה לוחץ "שקלל מחיר" והוא נותן לך מחירון בהתאם למאפיינים של הרכב), לצורך הדוגמא כאשר אתה נכנס למחירון קטנועים בלוי יצחק, אתה בוחר את הדגם של הקטנוע והוא נותן לך מחירון כללי לאותה דגם ושנה ואחרי זה יש לך אפשרות להוסיף גם מאפיינים ק"מ ויד... ואז אתה לוחץ "חישוב" ויש לך מחיר שונה (לפעמים גבוה יותר ולפעמים נמוך בדרך כלל הק"מ ובעלות פרטית/חברה זה מה שמשפיע).

Senior Member
    אז אתה לא משלם מעל המכירון, מכירון משוקלל זה המכירון של הכלי הנ"ל בהתייחס לנתונים שלו.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי DavikB צפיה בהודעה
    שלום,
    אני מחפש קטנוע לנסיעות של 40 ק"מ ביום (בית ועבודה נסיעה עירונית/בין עירונית באזור קריות), שיהיה אמין ועם שוק סביר (אני רק נכנס לתחום אז במקרה שאחליט למכור/לעבור לאופנוע)
    התקציב שלי 17K+-
    אני חושב ללכת על 250 ומאמין שהוא יעשה את העבודה. לאחר חיפושים ביד 2 והרבה שיחות מצאתי 2 קטנועים טובים שנמכרים באותו מחיר ואני זקוק לייעוץ.
    1. איקס מקס 250 שנת 2015 יד 01 עבר 20K (נעשה טיפול 20) + ספר טיפולים ויש גם תוספת אגזוז של אקרפוביץ (אני לא ילד אבל אישית אוהב את הרעש של האגזוז), מחיר (אחרי פגישה) 16,500 ש"ח, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16900)
    2. גוי מקס 250XI 'ספורט' שנת 2017, עבר 10K יד 01 + ספר טיפולים, מחיר (אחרי פגישה) 16,500, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16500).
    שני הקטנועים לא עברו תאונות או החלקות.
    אני רכבתי על 2 הכלים ויותר אהבתי את האיקס מקס אבל מצד שני זה יוצא שאם אני הולך על האיקס מקס אני משלם את אותו המחיר על קטנוע יותר ישן בשנתיים ועם 10K ק"מ יותר על המנוע.
    אז דבר ראשון אשמח לשמוע מה אתם חושבים על האופציות שלי? (אם יש למישהו המלצה נוספת אשמח לשמוע אז תציעו)
    דבר שני, האם לדעתכם אולי כדאי לי לחכות/להמשיך לחפש עסקה "טובה יותר" מכיוון ששניהם דורשים מחיר מחירון משוקלל (אני חדש בתחום הקטנועים אבל ברכב זה נדיר שאתה מוכר אותו במחיר מחירון משוקלל).

תודה רבה לכל העוזרים.
    ה-MAX הוא קטנוע טוב יותר, והפער בקילומטראז' זניח. הוא גם אחרי טיפול 20 היקר. מבין השניים, הייתי הולך עליו.
    מבחינת מחירים - לדעתי האישית, הם גבוהים מדי, בטח במצב השוק של היום (קורונה וזה, אנשים לא ממהרים להוציא כסף מהכיס). אם החבר'ה רוצים למכור - הם כנראה יצטרכו להתגמש בעוד 2000 שקלים לפחות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    ה-MAX הוא קטנוע טוב יותר, והפער בקילומטראז' זניח. הוא גם אחרי טיפול 20 היקר. מבין השניים, הייתי הולך עליו.
    מבחינת מחירים - לדעתי האישית, הם גבוהים מדי, בטח במצב השוק של היום (קורונה וזה, אנשים לא ממהרים להוציא כסף מהכיס). אם החבר'ה רוצים למכור - הם כנראה יצטרכו להתגמש בעוד 2000 שקלים לפחות.
    כן אני מסכים וזה מה שאעשה, כרגע אין רצון מצד המוכר לרדת אבל בסדר אחכה ואחפש במקביל.
    ממש תודה לכל מי שעזר!
    שיהיה שבוע טוב