שלום,
אני מחפש קטנוע לנסיעות של 40 ק"מ ביום (בית ועבודה נסיעה עירונית/בין עירונית באזור קריות), שיהיה אמין ועם שוק סביר (אני רק נכנס לתחום אז במקרה שאחליט למכור/לעבור לאופנוע)
התקציב שלי 17K+-
אני חושב ללכת על 250 ומאמין שהוא יעשה את העבודה. לאחר חיפושים ביד 2 והרבה שיחות מצאתי 2 קטנועים טובים שנמכרים באותו מחיר ואני זקוק לייעוץ.
1. איקס מקס 250 שנת 2015 יד 01 עבר 20K (נעשה טיפול 20) + ספר טיפולים ויש גם תוספת אגזוז של אקרפוביץ (אני לא ילד אבל אישית אוהב את הרעש של האגזוז), מחיר (אחרי פגישה) 16,500 ש"ח, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16900)
2. גוי מקס 250XI 'ספורט' שנת 2017, עבר 10K יד 01 + ספר טיפולים, מחיר (אחרי פגישה) 16,500, מחירון לוי יצחק 14700 (משוקלל 16500).
שני הקטנועים לא עברו תאונות או החלקות.
אני רכבתי על 2 הכלים ויותר אהבתי את האיקס מקס אבל מצד שני זה יוצא שאם אני הולך על האיקס מקס אני משלם את אותו המחיר על קטנוע יותר ישן בשנתיים ועם 10K ק"מ יותר על המנוע.
אז דבר ראשון אשמח לשמוע מה אתם חושבים על האופציות שלי? (אם יש למישהו המלצה נוספת אשמח לשמוע אז תציעו)
דבר שני, האם לדעתכם אולי כדאי לי לחכות/להמשיך לחפש עסקה "טובה יותר" מכיוון ששניהם דורשים מחיר מחירון משוקלל (אני חדש בתחום הקטנועים אבל ברכב זה נדיר שאתה מוכר אותו במחיר מחירון משוקלל).
תודה רבה לכל העוזרים.