הוא הרבה יותר גבוה מהתקציב
הוא הרבה יותר גבוה מהתקציב
תקציב עד אזור ה- 55
מעדיף חדש
וה- 300/400 חלשים מידי, אני רוכב על קטנוע 400 ואני רוצה משהו שיוכל לצאת לעקיפה בכביש 6 :-)
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רכבתי על הטרייסר לא מעט בשיעורי הנהיגה ל-A, כרגע בעלים של NC700X כבר מעל לחצי שנה.
ההונדה עם בסיס גלגלים ארוך יותר, טיפה פחות נזרק מצד לצד, פחות שובב. לא חסר לו כח אבל מרגישים שאפשר היה בכיף להציב את מנתק ההצתה עוד 2000 סל"ד גבוהה יותר וזה לא היה מפריע לו. הטרייסר יותר "צעיר", קומפקטי, זריז, מצד שני המנוע, לי לפחות, הרגיש יותר עסוק משל ההונדה. כח - מפרפר עם האחורי במכת גז, אין פה מה להשוות להונדה.
לתמהיל הנסיעות שלך? לך על ההונדה.
רכבתי כ- 3000 ק"מ על הטרייסר, אמנם על ה-09 אבל הם די דומים, הרכיבה הייתה בחו"ל על כלים מושכרים רכיבה אחת הייתה "בסדר"
בסלובניה, בתנאים משתנים בזוג (כפי שאני עושה בארץ בדיוק) מנוע 3 הצילנדר פשוט לא עשה לי את זה, נשמע עסוק, מאלץ אותך לעבוד קשה
רעשי מנוע מוגברים הרבה יותר אופנוע "מרעיש" מהורסיס שלי, בפעם השניה באלפים, קיבלתי כנראה אופנוע שבור תחושות קשות של חוסר
שליטה האופנוע "מתפזר" וזה היה כלי שתוחזק הייטב יחסית במקום מכובד, הקטע שכל התחושות מהאופנוע הראשון שרכבתי על התגברו
מה שגרם לי לחשוב שהם לא ממש מזדקנים טוב. החלפתי באמצע הטיול לאפריקה חדש... בקיצור צריך להיות או מאוד צעיר או מאוד מכיל
בשביל לאהוב את האופנוע הזה:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
טוב,
אז אחרי נסיעת מבחן ראשונה, על MT07 הבנתי שאני כנראה פחות פנוי לנייקד ומחפש יותר נוחות
שלא תבינו אותי לא נכון, ה MT07 נוסע נהדר ומאיץ בצורה מעוררת התפעלות וזה עוד בגרסה המוגבלת שעליה רכבתי בנסיעת המבחן,
אבל אני מחפש כנראה משהו יותר נוח עם אפשרות לשים ארגז מאחורה בלי לכער את האופנוע לגמרי
בסוכנות הציעו לי את הקוואסקי ורסיס650 אבל מהביקורות שאני קןרא עליו, אני מתרשם שמדובר באחד הכלים היותר חלשים והפחות מרגשים בנפח הזה
אשמח לרעיונות נוספים
ההונדה NC750, יקר מידי עם מחיר מחירון של 66,000 קצת גבוה לי מידי
יש כמובן את הטרייסר 700 שגם פה המליצו עליו, אבל אין בנמצא כזה לנסיעת מבחן והזמנה של חדש יכולה לקחת עד חודשיים לאספקה :-(
בקיצור ההגדרות החדשות
נוח, מגן רוח אפקטיבי, אפשרות להרכבת ארגז שישתלב יפה עם האופנוע
וכן, שיהיה גם כיף ומהנה לרכב עליו!
תודה לכל העונים
הורסיס דווקא נשמע כפתרון לא רע, לך תעשה רכיבת מבחן.
חפש אולי NC בן שנה או שנתיים תרוויח.
נסה גם את ההונדה 500 שתתן פשרה לא רעה בכלל.
שוב אם לא אהבת את היאמהה ה-07 לא תאהב את הטריסר שדי דומה לו.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!