תשאל את עצמך את השאלה הבאה, איזה רכב שלא שבור מהתחת וצריך ישור קו אתה קונה ב40,000?
שאלה רטורית.
עכשיו תחשוב איזה אופנוע אתה קונה ב40,000.......
זה בסדר גמור לחשוב אחרת, חלק מי מה שיפה בפורום - מגוון הדעותובהמשך למה שכתבת, זה בדיוק למה כתבתי בתגובה שלי את זה:
מה שכן נכון אולי לומר שיש כמה רמות לאהבה וסוג האהבה...
יש אנשים שממש [אבל ממש] לא אוהבים פקקים ומאוד אוהבים למצוא חניה מהר, גם אנשים כאלו סביר שיאהבו לרכב על דו"ג ויהי מה ויעלה הביטוח כמה שיעלה
תשאל את עצמך את השאלה הבאה, איזה רכב שלא שבור מהתחת וצריך ישור קו אתה קונה ב40,000?
שאלה רטורית.
עכשיו תחשוב איזה אופנוע אתה קונה ב40,000.......
ב40 אתה קונה יופי של מכונית מיני. לא שבורה ולא יישור קו.
אני מוציא ילדים כל יום.
אילולא האופנוע אני פשוט לא מגיע מזמן.
לכן ההוצאה וההכנסה נעשים ברגל, או עם אוטו שנוסע 500 מטר מהבית וחזרה.
נסועה שנתית לפי מחירון
מכוניות עם מנוע 2000
צריכת דלק 1/ 11
ביטוחים יקרים יותר
תחזוקה ותיקונים הם לא 100 שח בממוצע בדרך השגרתית. נסועה של 24 בשנה. לא יורד מ 3500. אני לא מדבר על גיר רגיל חדש וקטן כי תפרתי המון נסיעות ארוכות.
אני לא צריך לשאול, אם היית קורא את ההודעה הקודמת שלי - היה כתוב שם בדיוק איזה רכב קניתי ב-41 אלף ש"ח. רכב מעולה שכבר שנתיים ו-30 אלף ק"מ נוסע מעולה ללא בעיות, יש בו מספיק מקום גם לילד הבא אם יהיה בזמן הקרוב, לא קורע אותי לא בדלק ולא בטיפולים. כך שהשאלה הרטורית היא אחרת, למה אתה מגיב בלי לקרוא...
נכון - ב-40 אתה קונה אופנוע חדש לא רע, שיעשה את העבודה - או אופנוע משומש מגניב ביותר.
מה שכן, המגניבות שלו לא אומרת שהאחזקה שלו תהיה זולה יותר מרכב.
בחרת להתפנק, יש לזה מחיר. שמח בשבילך שאתה יכול להרשות את זה לעצמך, מכל הלבנסועה שנתית לפי מחירון
מכוניות עם מנוע 2000
צריכת דלק 1/ 11
ביטוחים יקרים יותר
תחזוקה ותיקונים הם לא 100 שח בממוצע בדרך השגרתית. נסועה של 24 בשנה. לא יורד מ 3500. אני לא מדבר על גיר רגיל חדש וקטן כי תפרתי המון נסיעות ארוכות.
כמו שאף אחד לא באמת חייב אופנוע 600+ כדי להתנייד, אף אחד גם לא צריך 2000 סמ"ק אוטומטי כדי להתנייד.
בגלל זה צריכת הדלק שלך גבוהה יותר, והביטוחים יקרים יותר. זאת זכותך המלאה, אבל אתה צריך להבין שאתה משלם על הפינוק ולא על צורך הגיוני (זה שאתה נוסע הרבה לא משנה כאן - הפיאט שלי בקרה כבר בכל הארץ, מאילת ועד גבול הצפון).
כשהייתה לי אלפא רומיאו 159 (1.9 ידני) גם אני שילמתי מעל 10K בשנה במוסך, וחישבתי דלק לפי 1/10 תחת לחץ מתון. ברגע שהחלטתי שמצבי המשפחתי כבר לא מאפשר לי להתפנק ברכב שכ"כ אהבתי, עברתי לחלופה הגיונית וחסכונית כדי להשאיר את האופנוע...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual