נכתב במקור על ידי
Vroom
דבר ראשון, איזה שיעור אתה ואיפה אתה עושה את הטסט?
1. קו איטי, סלאלום נחש שצריך לעבור תוך 7 שניות אם אני לא טועה, נתיבים (צריך לעבור רק עם גלגל קדמי גם תוך 7 שניות בערך), האצה על 25 קמ"ש ובלימה ואז לפחות 4 שמיניות,
אחרי שהטסטסר יגיד לך לצאת מהשמיניות (הוא גם יכול לתת לך לעשות 8 שמיניות אם צריך) אז אתה יוצא לבחוץ למבחן קצר, שים לב שהם כנראה יירצו לעשות את זה מהר וייתנו לך כמה הוראות בבת אחת ולא כמו בשיעור שהכל איטי
2. אתה פותח לאט לאט את הידית של הקלאץ' עד שאתה מרגיש ניתוק והאופנוע מתחיל לזוז לאט לאט, אחרי שהבנת איפה הנקודת ניתוק תסתכל לנקודה הכי רחוקה שיש ותשחק טיפה עם הקלאץ' אם צריך, תראה שתצליח עוד להיות על 3-4 קמ"ש וזה ירגיש לך בסדר
3. לא יודע אם זה לא טוב אבל מה שאתה צריך לעשות כדיי שזה יעבוד זה ממש ממש בעדינות לתת על הגז ולשחרר את הקלאץ' לאט, אם למדת על ידני ברכב זה אמור להיות לך מוכר
4. בשמיניות הטריק זה גם להסתכל לנקודה שאתה רוצה להגיע אליה ברגע שאתה מתחיל את הפרסה של השמינייה, גם לדעת איך להזיז את הגוף כדיי להטות את האופנוע וההכי חשוב זה לשחק עם הגז והקלאץ', ברגע שאתה תתאים את עצמך למהירות אתה תהיה יותר יציב ויהיה לך יותר קל לשחק עם השיווי משקל, כמובן שגם המבט זה מאוד חשוב כדיי להצליח את התרגיל הזה ובסוף זה גם ההכי כיף
לא נראה לי כבר שצריך לעשות את הפרסה בסלאלום אבל כדי לעשות את הפרסה זה אותו טריק כמו בשמינייה, מבט לנקודה שאתה רוצה להגיע, קלאץ' בפנים והטייה של הגוף,
כדי לעשות את הסלאלום בקלות צריך כשאתה בערך בכניסה בין הנקודות להכניס קלאץ' ולהטות את הגוף לפנייה
השיטות שיש זה השיטות שהמורה מלמד, אין כזה דבר קל/קשה, תתן לזה קצת זמן ותראה שתצליח, להתאזר בסבלנות ולהתאמן להתאמן להתאמן
5. המסלול שאתה מתאמן עליו של הטסט (הסדר שהזכרתי ב-1) זה מה שיש לך בטסט, המסלול המפותל זה בשביל ללמוד ממש על ההתחלה את הכלי
6. תלוי מה אתה רוצה לעשות, אם אתה מתכנן לקנות קטנוע טימקס וזהו אז אוטומט, אם אתה מתכנן ליותר אז כמובן שעדיף ידני, לפי מה שאני מבין אתה עוד ממש בתחילת השיעורים, תתן לזה זמן ותראה שעוד מעט תקבל ביטחון על הכלי ותוכל לשלוט עליו בצורה ממש טובה ויהיה לך כיף
בהצלחה!