אני כבר התוודיתי שהאכלת טרולים היא תחביב שלי. לדעתי האישית, ניצחתי אותו, אבל הוא לא הבין זאת עדיין.
אני כל פעם נדהם מחדש איך הוא מצליח לגרור אתכם לענות לו..
אני כבר התוודיתי שהאכלת טרולים היא תחביב שלי. לדעתי האישית, ניצחתי אותו, אבל הוא לא הבין זאת עדיין.
התחביב הכי זול הוא בישול. גם אם תשקיע במעשנת, מנגל, סכינים, סו ויד ונתחים יקרים -תאכל בבית ותחסוך הוצאה על מסעדות. היום הכנתי Chicken Wings Lollipop כשאני מהרהר אם לצאת לקורס מסלול בסרס![]()
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אפרופו טרולים ואופנועים יש לי כבר טיול מתוכנן לשם:
https://www.gotravel.co.il/travel/?p=3138
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
הלואי והתחשיב שלך היה נכון, בשנה החלפתי שני גלגלש"ים (לא יודע מה המוסך הנוכל שקניתי ממנו את האופנוע שם לי בסט הראשון), שני צמיגים אחוריים ואחד קדמי, טיפול, בטח לאופנוע שלך עולה הרבה יותר ממה שרשמת ובלתמ"ים לעיתים הם מאוד יקרים רק המשאבת דלק שהלכה לי תוסיף אותה ותקבל עוד הוצאה חודשית של 500 ש"ח, ירידת ערך הכנסת 10% לדעתי יהיה יותר (בכל אופן אצלי) וכל זה לפני תוספות ושדרוגים, להחזיק אופנוע זה יקר, אפילו מאוד יקר, הנאה לא מודדים בכסף, אם אתחיל לחשב את כל ההצואות שלי סביר להניח שאפסיק לעשות הרבה דברים.
נערך לאחרונה על ידי Guccii800; 31-07-2020 בשעה 06:24.
1. איזה אופנוע אתה מחזיק - "סטנדרטי" או אקזוטיקה? כשמחשבים אחזקה של אופנוע "ממוצע", לא מתייחסים לעלויות חלפים (ותדירות תקלות) של אינדיאן, דוקאטי (מהדגמים היקרים - דיאבל סטייל) או MV - כמו שבחישוב עבור רכב "ממוצע", לא משקללים עלויות חלפים של מרצדס, פורשה או פרארי.
מי שרוצה ללכת על אקזוטיקה יקרה, מראש מודע לעובדה שיש לזה מחיר.
2.שני צמיגים אחוריים בשנה ושני גלגל"שים?
או שאתה רוכב 40 אלף ק"מ בשנה ומעלה, או שאתה משתולל עם האופנוע (בדיוק כמו שכתבתי ל-AsafA). צמיג ספורט-טורינג מודרני מחזיק בין 20 ל-40 אלף ק"מ, תלוי באיכות הצמיג - כל עוד אתה לא עושה "פתיחות" ואתה חלק על הגז.
סט גלגל"ש מחוזק מחזיק בערך אותו דבר, עם פוטנציאל ליותר כל עוד יד ימין רגועה.
שוב, אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על אופנוע שמשמש לנסיעה מנהלתית וטיולים רגועים. אופנוע שמשמש לרכיבה ספורטיבית - זה באמת תחביב מאוד, מאוד יקר.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קטקטקוב, אתה בטח מכיר את ההבחנה בין רוכבי אופנוע לקטנוע. בכל מה שקשור לכביש אתה נכנס להגדרה של רוכב קטנוע - כלי תחבורה יעיל וחסכוני (למרות שאתה רוכב על דוקאטי). וברור לך שאתה לא מייצג את הכלל. כמה עוד רוכבים יש שמוציאים 40,000 ק"מ מסט צמיגים או 80,000 מסט גלגל"ש?!
כמה ק"מ אתה מוציא מצמיג על האופנוע שטח שמשמש אותך להנאה ולא ככלי תחבורה נטו. כל כמה זמן אתה מחליף סט שרשרת וגלגלי שיניים שם? אלו נתונים יותר רלוונטים
האופנוע לא אקזוטי אבל האחזקה ממש לא זולה (אדוונצר 1190, גרסת הכביש עם צמיגים 100% כביש לא יורד לשטח), הטווח בין שני הצמיגים האחורים היה 10k וזה יחסית סביר לעומת ה mv ששם התדירות היתה כל 5k, הוחלפו שני סטים של שרשראות מכיוון שאת הסט הראשון החלפתי אצל מישהו שהיום אני יודע שהוא נוכל ואין לדעת מה הוא שם לי בסט הראשון וכן, בלי קשר אני רוכב יחסית חזק.
זה משנה מאיזו מהירות עושים את ה"פתיחה" מבחינת שחיקת צמיג? כלומר לפתוח מ-0 ל-30 או מ-90 ל-120 ב-X שניות, אותו נזק?
לדעתי (מבוססת על הנסיון שלי).
אם אתה רוכב רגוע ופעם בכמה זמן לוחץ אז הבלאי מזערי.
אם אתה רוכב תמיד עם מצערת פתוחה אז בהחלט תרגיש את הבלאי.
אני ירדתי מהחלפה כל 4000 עד 6000 קילומטר על הכלים הקודמים שהיו לי למעל 14000 קילומטר בnc הנוכחי.
כשהפרמטר היחיד שדומה לכלים הקודמים הוא המשקל (שוקל כמו הבאנדיט שהיה לי).
הערה קטנה בבאנדיט הצלחתי לשמור על הצמיג קצת יותר סביב 8000 קילומטר פלוס מינוס.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI