עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 51

אשכול: עלות החזקת אופנוע כתחביב ושימוש אישי

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אני כל פעם נדהם מחדש איך הוא מצליח לגרור אתכם לענות לו..

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אני כבר התוודיתי שהאכלת טרולים היא תחביב שלי. לדעתי האישית, ניצחתי אותו, אבל הוא לא הבין זאת עדיין.

Senior Member
    התחביב הכי זול הוא בישול. גם אם תשקיע במעשנת, מנגל, סכינים, סו ויד ונתחים יקרים -תאכל בבית ותחסוך הוצאה על מסעדות. היום הכנתי Chicken Wings Lollipop כשאני מהרהר אם לצאת לקורס מסלול בסרס
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    אני כבר התוודיתי שהאכלת טרולים היא תחביב שלי. לדעתי האישית, ניצחתי אותו, אבל הוא לא הבין זאת עדיין.
    אכן ניצחת. מצאת הטיעון המושלם.
    כהרגלם של טרולים, יתעלמו מכך באלגנטיות...
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אפרופו טרולים ואופנועים יש לי כבר טיול מתוכנן לשם:

https://www.gotravel.co.il/travel/?p=3138

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

הלואי והתחשיב שלך היה נכון, בשנה החלפתי שני גלגלש"ים (לא יודע מה המוסך הנוכל שקניתי ממנו את האופנוע שם לי בסט הראשון), שני צמיגים אחוריים ואחד קדמי, טיפול, בטח לאופנוע שלך עולה הרבה יותר ממה שרשמת ובלתמ"ים לעיתים הם מאוד יקרים רק המשאבת דלק שהלכה לי תוסיף אותה ותקבל עוד הוצאה חודשית של 500 ש"ח, ירידת ערך הכנסת 10% לדעתי יהיה יותר (בכל אופן אצלי) וכל זה לפני תוספות ושדרוגים, להחזיק אופנוע זה יקר, אפילו מאוד יקר, הנאה לא מודדים בכסף, אם אתחיל לחשב את כל ההצואות שלי סביר להניח שאפסיק לעשות הרבה דברים.
    נערך לאחרונה על ידי Guccii800; 31-07-2020 בשעה 06:24.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    הלואי והתחשיב שלך היה נכון, בשנה החלפתי שני גלגלש"ים (לא יודע מה המוסך הנוכל שקניתי ממנו את האופנוע שם לי בסט הראשון), שני צמיגים אחוריים ואחד קדמי, טיפול, בטח לאופנוע שלך עולה הרבה יותר ממה שרשמת ובלתמ"ים לעיתים הם מאוד יקרים רק המשאבת דלק שהלכה לי תוסיף אותה ותקבל עוד הוצאה חודשית של 500 ש"ח, ירידת ערך הכנסת 10% לדעתי יהיה יותר (בכל אופן אצלי) וכל זה לפני תוספות ושדרוגים, להחזיק אופנוע זה יקר, אפילו מאוד יקר, הנאה לא מודדים בכסף, אם אתחיל לחשב את כל ההצואות שלי סביר להניח שאפסיק לעשות הרבה דברים.
    * זכית בתעודת אופנוען אמתי לשנה.
    על מנת ולממש את זכאותך יש לפנות לחתום מטה עם תמונה עדכנית ו-100 ש"ח דמי רישום.
    אנו מאחלים לך הצלחה והמשך דרך בטוחה.

(לכל השאר תמשיכו לנסות!)
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    1. איזה אופנוע אתה מחזיק - "סטנדרטי" או אקזוטיקה? כשמחשבים אחזקה של אופנוע "ממוצע", לא מתייחסים לעלויות חלפים (ותדירות תקלות) של אינדיאן, דוקאטי (מהדגמים היקרים - דיאבל סטייל) או MV - כמו שבחישוב עבור רכב "ממוצע", לא משקללים עלויות חלפים של מרצדס, פורשה או פרארי.
    מי שרוצה ללכת על אקזוטיקה יקרה, מראש מודע לעובדה שיש לזה מחיר.

2.שני צמיגים אחוריים בשנה ושני גלגל"שים?
    או שאתה רוכב 40 אלף ק"מ בשנה ומעלה, או שאתה משתולל עם האופנוע (בדיוק כמו שכתבתי ל-AsafA). צמיג ספורט-טורינג מודרני מחזיק בין 20 ל-40 אלף ק"מ, תלוי באיכות הצמיג - כל עוד אתה לא עושה "פתיחות" ואתה חלק על הגז.
    סט גלגל"ש מחוזק מחזיק בערך אותו דבר, עם פוטנציאל ליותר כל עוד יד ימין רגועה.

שוב, אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על אופנוע שמשמש לנסיעה מנהלתית וטיולים רגועים. אופנוע שמשמש לרכיבה ספורטיבית - זה באמת תחביב מאוד, מאוד יקר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    צמיגים יש כאלה שמחזיקים יותר ויש כאלה שקונים לשטח אז משאיר את המספר.
    שרשרת וגג"ש, כמה להעמיס בממוצע?
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    1. איזה אופנוע אתה מחזיק - "סטנדרטי" או אקזוטיקה? כשמחשבים אחזקה של אופנוע "ממוצע", לא מתייחסים לעלויות חלפים (ותדירות תקלות) של אינדיאן, דוקאטי (מהדגמים היקרים - דיאבל סטייל) או MV - כמו שבחישוב עבור רכב "ממוצע", לא משקללים עלויות חלפים של מרצדס, פורשה או פרארי.

או שאתה רוכב 40 אלף ק"מ בשנה ומעלה, או שאתה משתולל עם האופנוע (בדיוק כמו שכתבתי ל-AsafA). צמיג ספורט-טורינג מודרני מחזיק בין 20 ל-40 אלף ק"מ, תלוי באיכות הצמיג - כל עוד אתה לא עושה "פתיחות" ואתה חלק על הגז.

שוב, אני יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מדברים על אופנוע שמשמש לנסיעה מנהלתית וטיולים רגועים. אופנוע שמשמש לרכיבה ספורטיבית - זה באמת תחביב מאוד, מאוד יקר.
    קטקטקוב, אתה בטח מכיר את ההבחנה בין רוכבי אופנוע לקטנוע. בכל מה שקשור לכביש אתה נכנס להגדרה של רוכב קטנוע - כלי תחבורה יעיל וחסכוני (למרות שאתה רוכב על דוקאטי). וברור לך שאתה לא מייצג את הכלל. כמה עוד רוכבים יש שמוציאים 40,000 ק"מ מסט צמיגים או 80,000 מסט גלגל"ש?!

כמה ק"מ אתה מוציא מצמיג על האופנוע שטח שמשמש אותך להנאה ולא ככלי תחבורה נטו. כל כמה זמן אתה מחליף סט שרשרת וגלגלי שיניים שם? אלו נתונים יותר רלוונטים

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה

האופנוע לא אקזוטי אבל האחזקה ממש לא זולה (אדוונצר 1190, גרסת הכביש עם צמיגים 100% כביש לא יורד לשטח), הטווח בין שני הצמיגים האחורים היה 10k וזה יחסית סביר לעומת ה mv ששם התדירות היתה כל 5k, הוחלפו שני סטים של שרשראות מכיוון שאת הסט הראשון החלפתי אצל מישהו שהיום אני יודע שהוא נוכל ואין לדעת מה הוא שם לי בסט הראשון וכן, בלי קשר אני רוכב יחסית חזק.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    התחביב הכי זול הוא בישול. גם אם תשקיע במעשנת, מנגל, סכינים, סו ויד ונתחים יקרים -תאכל בבית ותחסוך הוצאה על מסעדות. היום הכנתי Chicken Wings Lollipop כשאני מהרהר אם לצאת לקורס מסלול בסרס
    תפסיק לצפות ב bbq pit bpys
    זה משמין

לגבי צמיגים הncעומד על 14000 קילומטר ואני כבר לקראת החלפת צמיג אחורי
    Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    זה משנה מאיזו מהירות עושים את ה"פתיחה" מבחינת שחיקת צמיג? כלומר לפתוח מ-0 ל-30 או מ-90 ל-120 ב-X שניות, אותו נזק?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    זה משנה מאיזו מהירות עושים את ה"פתיחה" מבחינת שחיקת צמיג? כלומר לפתוח מ-0 ל-30 או מ-90 ל-120 ב-X שניות, אותו נזק?
    לדעתי (מבוססת על הנסיון שלי).
    אם אתה רוכב רגוע ופעם בכמה זמן לוחץ אז הבלאי מזערי.
    אם אתה רוכב תמיד עם מצערת פתוחה אז בהחלט תרגיש את הבלאי.

אני ירדתי מהחלפה כל 4000 עד 6000 קילומטר על הכלים הקודמים שהיו לי למעל 14000 קילומטר בnc הנוכחי.

כשהפרמטר היחיד שדומה לכלים הקודמים הוא המשקל (שוקל כמו הבאנדיט שהיה לי).

הערה קטנה בבאנדיט הצלחתי לשמור על הצמיג קצת יותר סביב 8000 קילומטר פלוס מינוס.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    יש נושאים שאני לא מתווכח לגביהם. כמו: p =\= np.
    תוכיח את זה. יש פרסים גדולים לפותרים מלבד התהילה המדעית...

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי kaz צפיה בהודעה
    ככל שהמהירות יותר איטית ככה זה יותר גרוע, יותר סיכוי לפרפור של הצמיג שגורם לשחיקה הכי גדולה.