תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: חוות דעת על Svartpilen 401 ו- KTM Duke 390

Junior Member

Lightbulb חוות דעת על Svartpilen 401 ו- KTM Duke 390

היי,

האם יש כאן בפורום מישהו שהחזיק או מחזיק באופנועים הללו?
    בעופר אבניר יש מבצע עכשיו על הסוורטפילן - 888 שקל למשך 36 חודשים שזה כמעט 32,000 במקום 37,000.
    כמו-כן גם על ה- Duke 390 יש מבצע - 30,000 שקל במקום 35,000.

אני יודע שהאסקי משתמשים באותו המנוע כמו של Duke 390 ולפי הבנתי וממה שקראתי המנוע לא אמין במיוחד.
    השאלה מופנת לאלו שרכבו או מחזיקים באופנוע זה,

איך הוא מבחינת אמינות?
    האם יכול לעשות שטח קל?
    האם האופנוע רוטט מעל למהירות 120 קמ״ש בדרכים בין עירניות, האם נוח?

בעקרון, אני ממש מתלבט בינו לבין ה- Duke.
    להבנתי, תנוחת הישיבה ב- Svartpilen הרבה יותר נוחה ובכללי הארגונומיקה הרבה יותר טובה.

בכללי, אשמח לשמוע חוות דעת!

Senior Member
    https://www.drivespark.com/off-beat/...08-025046.html
    זו רק טעימה קטנה.

כנוהל, לפני קנית אופנוע תמיד נחמד להכיר בעיות נפוצות ולא נתקלתי באופנוע בלי מחלות כאלו ואחרות אבל אחרי לא מעט חיפושים, רואים הבדל ברור.
    חפש SV 650 common problems, תשווה את התוצאות מול הדיוק ואתה תראה.

דרך נוספת לאמוד אמינות זה דרך שוק יד 2. תראה פחות או יותר את התפלגות הק"מ על הכלים.
    אם אתה מחפש אקסמקס 250 שהוא כלי סופר נפוץ, אתה מוצא מספר לא קטן של דגמים עם 60-80 אק"מ ואפילו טיפה יותר. כנ"ל הxevo.
    תראה את שוק הדיוקים שיש ביד 2 ותבין בעצמך.

בסופו של דבר, זו חוויה יחסית אישית.
    ביליתי תקופה בפורומים של אפריליה ויש אנשים עם תיקוני חשמל קטנים לאורך +80 אלף קמ ויש כאלה שנכנסים למוסך 3-4 פעמים בשנה לשיפוצים רציניים יותר.

אתה מתכוון לקנות כלי עם אחריות, אז לפחות יש לך את זה.
    שים לב שהסחירות שלהם לא גבוהה במיוחד ויש לא מעט כלים בלוחות.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jester צפיה בהודעה
    היי,

האם יש כאן בפורום מישהו שהחזיק או מחזיק באופנועים הללו?
    בעופר אבניר יש מבצע עכשיו על הסוורטפילן - 888 שקל למשך 36 חודשים שזה כמעט 32,000 במקום 37,000.
    כמו-כן גם על ה- Duke 390 יש מבצע - 30,000 שקל במקום 35,000.

אני יודע שהאסקי משתמשים באותו המנוע כמו של Duke 390 ולפי הבנתי וממה שקראתי המנוע לא אמין במיוחד.
    השאלה מופנת לאלו שרכבו או מחזיקים באופנוע זה,

איך הוא מבחינת אמינות?
    האם יכול לעשות שטח קל?
    האם האופנוע רוטט מעל למהירות 120 קמ״ש בדרכים בין עירניות, האם נוח?

בעקרון, אני ממש מתלבט בינו לבין ה- Duke.
    להבנתי, תנוחת הישיבה ב- Svartpilen הרבה יותר נוחה ובכללי הארגונומיקה הרבה יותר טובה.

בכללי, אשמח לשמוע חוות דעת!
    בוא וקח רכיבת מבחן. יותר קל מזה? צור קשר בהודעה פרטית אם אתה מעוניין. אני עובד בעופר אבניר.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ההיכרות שלי היא רק עם ה דיוק\RC והם אכן סובלים מ"מספר תקלות ייצור" שתוקנו\טופלו ברובם ע"י החברה באחריות, לא יכול לעדכן לגבי מנועים של 2020 או מנועים של האסקי. לא כל המנועים סובלים מהבעיות ורובם התרחשו בתחילת שיווק הכלים. תקלות אחרות נגרמו עקב הזנחה של טיפולים\תחזוקה או כאלו שלקחו את הסיסמא READ TO RACE וציפו שהכלי יחזיק מעמד לאור זמן במצערת פתוחה עד הסוף....ממליץ לקנות כלים שטופלו כראוי ושעדיין באחריות יבואן באם הכיס מאפשר וכמובן לבדוק עבר טיפולי ולקחת לבדיקה (כמובן באם הכלי משומש).
    אין לי מושג היכן מורכבים המנועים של ההאסקים אבל ייתכן שבגלל שהם יצאו אחר אז יישמו עליהם את מה שלמדו על הדיוק\RC, בלי קשר קח כל אחד לרכיבת מבחן ותרגיש לאיזה כלי אתה מתחבר יותר.

לגבי שטח: תלוי ברוכב, אף אחד מהם לא ירגיש סבבה כמו דו"ש אבל ייתכן שההאסקים יהיו יותר נוחים מאשר הRC\DUKE כי לאחרונים יש ישיבה צפופה.
    כמו כן, חלקים יקרים אז אם כבר נכנסים לשטח קן אז לרכב בתשומת לב.
    לגבי כביש מהיר, שוב , לRC\DUKE ישיבה צפופה ואני פחות התחברתי, לRC מיגון רוח ספורטיבי, לשאר אין. אולי ניתן להוסיף כתוספת. מבחינת כוח יש לך דיי והותר בכולם.

מבחינה עיצובית (ומאמין שגם נוחות אבל לא ישבתי עליהם) אני אישית מתחבר יותר להאסקים, אבל זה אני.

[ראוי לציין שתקלות ייצור לרוב יקרו יותר במודלים חדשים מאשר בדגם הכי אחרון אבל לא בהכרח, במידה מסויימת ניתן להגיד שאחרי שדגם חדש משווק לקהל הוא עובר עוד תקופת בחינה בלייב ע"י הצרכנים. עפ"י שיקלול אחוז ההצלחה שלו עם תקלות (ובטח עוד דברים אחרים) בוחרים באם לתקן\לשדרג , למשוך או לגנוז. מדי פעם יהיו שינויים הכרחיים כדי לעמוד בדרישות השיווק של המדינות הצורכות (EU ו US ושוק "חופשי") בדמות תקנות זיהום, מערכות בטיחות או סיווג רשיון, שינויים אחרים יהיו עקב תחרות בשוק.]
    נערך לאחרונה על ידי zx2r; 25-07-2020 בשעה 14:17.

Member
    היו לי שני דיוק 390. רכשתי כאלו כחזרה לרכיבה לאחר הפסקה של כמה שנים. אני יכול להוסיף שמדובר בכלי מהנה מאוד עם יכולות גבוהות לקטגוריה ולנתונים שלו, שלא סתם זכה לאופנוע השנה, יותר מפעם אחת, במגזינים בחו"ל.
    לאופנוע ביצועים מעולים והתנהגות דינמית טובה מאוד ובכללי הוא מאוד מהנה אם משתמשים בו למטרה שלשמה נועד. אני סך הכול נהנתי מאוד מהם.
    לגבי אמינות - היו לי כמה תקלות, אף אחת מהן לא חמורה אך בכל זאת. לתחושתי זו לא אמינות יפנית. האם בגלל תקלות אלה אני מצטער שרכשתי אתם - לא. אבל זה רק הניסיון האישי שלי.

Member
    ורק להוסיף שלא עשיתי אתם המון קמ (סביב ה 10K) כך שאני לא יודע להגיד לגבי אמינות אחרי עשרות אלפי קמ.