עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
תוצאות 46 עד 60 מ 60

אשכול: משלט 21 נסגר לרכיבת אופנועים

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אני אגיד לך מה הבעיה... שלי, שלך, של כולנו (או של רובנו לפחות. אולי שושני פחות מתאפיין בזה עקב דפורמציה מקצועית רבת שנים).

מישהו טס 60 קמ"ש חצי מטר מהילד שלך?
    תזמין לו משטרה.
    או ששבור לו את הפנים.
    או שתנקב לו צמיג, תנפץ לו את השמשה עם אבן ואז שבור לו את הפנים.

אתה לא תעשה את זה, כי אתה כנראה מפחד מערסים, ותנצל אחד מ-1001 תירוצים כדי "לא להסתבך" "לא לרדת לרמה שלהם" "להגיב באופן מידתי" - מה שנתפס בצד השני כפחדנות וחולשה, ומאפשר לשים עליך קצוץ.
    על הדרך, אפשר להיזכר מה קרה לשוטר שטייל עם משפחתו, זיהה ערסים עבריינים שסוחטים קטין, ואז יידו על השוטר אבנים כשהתערב. רמז דק - כנגד אותו שוטר (שנהג לטעמי ב"מידתיות" יתרה, ורק במקרה הירי שלו גרם למות אחד העבריינים) - הוגש כתב אישום על גרימת מוות ברשלנות. כך שתהיה סמוך ובטוח, שהשוטר הבא שיראה עבריינים שסוחטים ילד (את הבן שלך, נגיד) - ידאג להעלים עין ולהמשיך הלאה בחייו.

אז את התסכול שיש לך בפנים על כך שאתה לא מסוגל להגן על עצמך ועל הילד שלך מפני הערס, והמדינה לא מעוניינת להגן עליך גם כן - אתה מוציא בזה שאתה מציע לסגור את השטח לכל הציבור, רק כדי שגם לאותו ערס יסגרו.
    אלא מה? אותו ערס ימשיך להסתובב עם ה-RZR בטבע גם אם זה אסור. הוא ינסה לברוח מפקחים, יפעיל כלפיהם אלימות, והם יעדיפו "לא להתעסק" איתו ולהתעלם מקיומו, כי הם אנשים בדיוק כמוך - ובמקום זה יתנו לך דו"ח באיזה תירוץ מונפץ.
    אתה, אני ושאר החבר'ה הנורמאליים יאבדו את הזכות שלהם לעשות בטבע שימוש הגיוני וסביר.
    הערס ימשיך לחגוג ולטנף.

אז כמו שאומרים - "בבקשה אל תנסה לשפר את חיי, אני בסדר עם הטוב שיש".

סאוווומווו הרגת אותי עם ה- דפורמציה הזאת הלכתי למרשתת:
    חילה היא תופעה תרמו-מכנית בחומרים הנדסיים שמתאפיינת בדפורמציה איטית של חומרים מוצקים כתוצאה מחשיפה ארוכת טווח לרמות מאמץ שהן מתחת למאמץ הכניעה של החומר. הזחילה מורגשת יותר בחומרים המחוממים למשך זמן ארוך, ובטמפרטורה קרובה לנקודת ההתכה. קצב הזחילה תמיד גדל עם הטמפרטורה. ויקיפדיה"

ולעינינו, עמך ישראל הפך בשנים האחרונות מסיבות רבות לסכנה הכי גדולה שלנו, כשכל הקווים האדומים נחצו, כשלהיות בסדר הפך להיות פראייר, כשכל
    דאלים גבר,
    כשהכל מותר ואין שום כבוד לסמכות הורית/מורית/חוקתית אין כבר הרבה ברירות החלש ומי שנתפס כחלש מפסיד, והחלשים או אלה שצעקתם
    לא נשמעת הופכים לשקופים. אז אם החזקים לא יצעקו מקומם וילחמו על הזכויות שלהם הם פשוט לא יהיו!

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    סאוווומווו הרגת אותי עם ה- דפורמציה הזאת הלכתי למרשתת:
    חילה היא תופעה תרמו-מכנית בחומרים הנדסיים שמתאפיינת בדפורמציה איטית של חומרים מוצקים כתוצאה מחשיפה ארוכת טווח לרמות מאמץ שהן מתחת למאמץ הכניעה של החומר. הזחילה מורגשת יותר בחומרים המחוממים למשך זמן ארוך, ובטמפרטורה קרובה לנקודת ההתכה. קצב הזחילה תמיד גדל עם הטמפרטורה. ויקיפדיה"

ולעינינו, עמך ישראל הפך בשנים האחרונות מסיבות רבות לסכנה הכי גדולה שלנו, כשכל הקווים האדומים נחצו, כשלהיות בסדר הפך להיות פראייר, כשכל
    דאלים גבר,
    כשהכל מותר ואין שום כבוד לסמכות הורית/מורית/חוקתית אין כבר הרבה ברירות החלש ומי שנתפס כחלש מפסיד, והחלשים או אלה שצעקתם
    לא נשמעת הופכים לשקופים. אז אם החזקים לא יצעקו מקומם וילחמו על הזכויות שלהם הם פשוט לא יהיו!

אני חושב שבעברית תקנית זה צריך להיקרא "עיוות מקצועי"... אבל כן, בחיפוש גוגל ראיתי שהמינוח לא נפוץ בארץ.
    https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%A...rofessionnelle
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    אני אגיד לך מה הבעיה... שלי, שלך, של כולנו (או של רובנו לפחות. אולי שושני פחות מתאפיין בזה עקב דפורמציה מקצועית רבת שנים).

מישהו טס 60 קמ"ש חצי מטר מהילד שלך?
    תזמין לו משטרה.
    או ששבור לו את הפנים.
    או שתנקב לו צמיג, תנפץ לו את השמשה עם אבן ואז שבור לו את הפנים.

אתה לא תעשה את זה, כי אתה כנראה מפחד מערסים, ותנצל אחד מ-1001 תירוצים כדי "לא להסתבך" "לא לרדת לרמה שלהם" "להגיב באופן מידתי" - מה שנתפס בצד השני כפחדנות וחולשה, ומאפשר לשים עליך קצוץ.
    על הדרך, אפשר להיזכר מה קרה לשוטר שטייל עם משפחתו, זיהה ערסים עבריינים שסוחטים קטין, ואז יידו על השוטר אבנים כשהתערב. רמז דק - כנגד אותו שוטר (שנהג לטעמי ב"מידתיות" יתרה, ורק במקרה הירי שלו גרם למות אחד העבריינים) - הוגש כתב אישום על גרימת מוות ברשלנות. כך שתהיה סמוך ובטוח, שהשוטר הבא שיראה עבריינים שסוחטים ילד (את הבן שלך, נגיד) - ידאג להעלים עין ולהמשיך הלאה בחייו.

אז את התסכול שיש לך בפנים על כך שאתה לא מסוגל להגן על עצמך ועל הילד שלך מפני הערס, והמדינה לא מעוניינת להגן עליך גם כן - אתה מוציא בזה שאתה מציע לסגור את השטח לכל הציבור, רק כדי שגם לאותו ערס יסגרו.
    אלא מה? אותו ערס ימשיך להסתובב עם ה-RZR בטבע גם אם זה אסור. הוא ינסה לברוח מפקחים, יפעיל כלפיהם אלימות, והם יעדיפו "לא להתעסק" איתו ולהתעלם מקיומו, כי הם אנשים בדיוק כמוך - ובמקום זה יתנו לך דו"ח באיזה תירוץ מונפץ.
    אתה, אני ושאר החבר'ה הנורמאליים יאבדו את הזכות שלהם לעשות בטבע שימוש הגיוני וסביר.
    הערס ימשיך לחגוג ולטנף.

אז כמו שאומרים - "בבקשה אל תנסה לשפר את חיי, אני בסדר עם הטוב שיש".
    מדויק בקטע לא נעים

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    להזמין משטרה? הצחקת אותי. חבל על השיחה.

להתעמת עם ערסים? עשיתי, עושה ואעשה. אתה לא מכיר אותי אז אל תכתוב לי שאני מתוסכל מכך שאני לא מסוגל להגן על הילד שלי.
    ביום כשמישהו יסכן את הילדה שלי במתכוון כנראה שתקופה ארוכה לא אכתוב כאן.
    עם זאת:
    א. עימותים סתם מחממים את שני הצדדים, בטח לא מחנכים אף אחד.
    ב. אף שאני לא מפחד לעמוד מול אף אחד, אני חכם מספיק בשביל לא לריב עם ערס בג'יפ כשיש איתו עוד שלושה חברים שיכורים. אני לא נושא נשק ולא סופרמן. לזרוק אבל על ג'יפ לא מקדם אף אחד לשום מקום.

אין לי שום בעיה לחתוך צמיגים או לשבור פנים כשצריך וללכת לישון טוב מאוד באותו לילה, אל תחליט בשבילי ששנינו באותה סירה.

עכשיו נחזור לנושא- הצורה היחידה שעימותים יפתרו משהו זה אם תלך ליער בסופ"ש עם עוד 6-7 חברים, נשק ואלות ותשברו את העצמות לכל מי שייסע בצורה חוליגנית. כל סופ"ש. עד שהחבר'ה האלה ילמדו שיש את משמרות היער והם יתנהגו כמו שצריך. אבל יודע מה? בוא נשאיר את התסריט הזה להוליווד, יותר יצליח שם.

מה שהבאת פה זה עוד בעיה בחברה הישראלית. בעיה אמיתית, מסכים איתך. אבל כל קשר בינה לבין פתרון הבעיה שעליה אנחנו דנים מקרי בהחלט.

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    להזמין משטרה? הצחקת אותי. חבל על השיחה.

להתעמת עם ערסים? עשיתי, עושה ואעשה. אתה לא מכיר אותי אז אל תכתוב לי שאני מתוסכל מכך שאני לא מסוגל להגן על הילד שלי.
    ביום כשמישהו יסכן את הילדה שלי במתכוון כנראה שתקופה ארוכה לא אכתוב כאן.
    עם זאת:
    א. עימותים סתם מחממים את שני הצדדים, בטח לא מחנכים אף אחד.
    ב. אף שאני לא מפחד לעמוד מול אף אחד, אני חכם מספיק בשביל לא לריב עם ערס בג'יפ כשיש איתו עוד שלושה חברים שיכורים. אני לא נושא נשק ולא סופרמן. לזרוק אבל על ג'יפ לא מקדם אף אחד לשום מקום.

אין לי שום בעיה לחתוך צמיגים או לשבור פנים כשצריך וללכת לישון טוב מאוד באותו לילה, אל תחליט בשבילי ששנינו באותה סירה.

עכשיו נחזור לנושא- הצורה היחידה שעימותים יפתרו משהו זה אם תלך ליער בסופ"ש עם עוד 6-7 חברים, נשק ואלות ותשברו את העצמות לכל מי שייסע בצורה חוליגנית. כל סופ"ש. עד שהחבר'ה האלה ילמדו שיש את משמרות היער והם יתנהגו כמו שצריך. אבל יודע מה? בוא נשאיר את התסריט הזה להוליווד, יותר יצליח שם.

מה שהבאת פה זה עוד בעיה בחברה הישראלית. בעיה אמיתית, מסכים איתך. אבל כל קשר בינה לבין פתרון הבעיה שעליה אנחנו דנים מקרי בהחלט.
    סבבה, סליחה שהעזתי לפקפק באומץ שלך.
    לך אין בעיה להגן על הילד שלך, רק לי ולחבר'ה שרוכבים איתי (כולל מעבר בשטחי A אגב), יש כי אנחנו פחדנים כנראה.

עריכה: כמובן שאני נכנס לשטחי A רק בעמוד ענן, הרי הכניסה לישראלים אסורה ואני איש שומר חוק. כתבתי את האמור לעיל בלהט הויכוח בלבד.
    אילו הייתי נכנס, הייתי הופך מבחינת יושבי הפורום לאחד הערסים שדנים בהם כאן.
    או ש... אולי אני בעצם ערס רוסי? איך הדרדרתי, פעם הייתי ילד מחונן ממשפחה טובה...
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 28-07-2020 בשעה 17:49.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    רק לסבר את האוזן. הקטע שנסגר הוא בתוך שמורה, ואמנם במקטע שהוא שביל סמ"ש, אבל ספציפית העליה למשלט מסומנת כשביל הולכי רגל. אז חוק הוא חוק ולמישהו נמאס שמשתינים מהמקפצה (כל סופש יש שם פקקי תנועה, וביום ראשון כבר עולים ליוטיוב עשרות סרטונים מהמקום).
    עכשיו,
    הקטע שנסגר הוא תכלס שביל אש. אין ולא היתה שם שום פגיעה בטבע. להיפך.
    הייתי בשביל הזה וזוכר שהתצפית על כביש 1 מסבירה יותר מכל השיעורים והסרטים את המצור על ירושלים. חניתי קרוב לשם עם הג'יפ והלכנו ברגל. לא בגלל השלט שלא היה לדעתי, אלא בגלל שמדובר בחזירות. יש קטע כזה אצל חלק מאנשי השטח לאתגר את עצמם והכלים בעבירות. כשהם בקטע, הם לא סופרים את הפגיעה בטבע. יש שבילים שארגיש בנוח להשאיר עליהם סימני צמיגים ויש שבילים שבדל סיגריה לא אזרוק בהם. למה? כי בדיוק בשביל זה הגעתי לשם. נקי, שקט ומבודד.

... אני מאושר שאני חי במדינה, שבא ההגבלות על רכיבת שטח כמעט ואינן קיימות - ומתנגד בתוקף לכל שינוי שאינו פרטני ומנומק היטב (כגון - עתיקות בעלות ערך רב, טבע ייחודי שמצדיק הקמת שמורה וכו').- הטבע הוא משאב מתחדש.
    אני בטוח שמי שנמצא בדיון הזה לא מזבל ולא מזהם. יש בישראל חופש ואפשרות לטייל בשטח יחסית והנקודה היותר חשובה שהטבע נהרס ולא תמיד מתחדש כתוצאה מטיולי רכובים בשטח. אותי כאחד שלא סופר חוקים מילדות מבאס מאוד לפגוש בכתם שמן או צמיגים באמצע שום מקום במדבר. אני לא מדבר על טמטום כמו קנסות לרוכבי אופניים בסמ"ש להולכי רגל אלא על נזק שנראה לעין.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    קשה לי להאמין שיש אנשים ליברלים ונאורים שאשכרה תומכים בסגירה של מקומות ציבוריים בפני הציבור.
    קורא פה בשרשור ולא מאמין. רוכבים שקוראים לסגור את נס הרים או רוכבים שמרוצים כשנסגרים קטעי שטח. סליחה על הבוטות, אבל איזו מחשבה צרת אופקים. פעולה כזו היא המשך המדרון החלקלק של פגיעה בחופש הפרט, ולכן אני לחלוטין נגד זה.
    יש עשרות וכנראה מאות אתרים היסטוריים שלא נסגרו ונהרסו. חופים שהיה מסוכן לישון בהם בלילה בגלל טייסי שטח, נחלים ומעיינות שזוהמו ע"י טיילים ופשוט לא כיף להגיע אליהם. אני לא אומר שצריך לסגור כל מקום בעל ערך אבל כן רואה את התועלת וההגיון בסגירת חלק מהם. לא רואה קשר לצרות אופקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    שום דבר ממה שכתבת לא מצדיק עונש קולקטיבי ושלילת חירות פרט. כלום ושום דבר. גם אם תכתוב 5 פעמים בחייאת.

מדינה ששואפת להיות ליברלית ומערבית לא שוללת חירויות פרט כשהיא לא מצליחה לבצע אכיפה בגלל משאבים מוגבלים או לא מצליחה לחנך.
    אבל המדינה זה אני ואתה וכולנו ועובדה שעם המיסים שאנחנו משלמים לא מצליחים לשמור או להרתיע. יש מי שנבחר ואמור לאזן בין הזכויות. הזכות שלי לרכב באגזוז רועש פוגעת בזכות של דינה ודני להתרבות במושב האחורי בהרי ירושלים בלי רעשים מבהילים. זה לא שחור ולבן.

וואי וואי.
    חשבתי שזה פורום של אוהבי אופנועים, גז וצמיגים חרוכים (לפחות בדמיון).
    מסתבר שזה קודם כל פורום של אקו-אקטיביסטים ולוחמים למען "זכויות בעלי חיים"...
    גם אתה מתבאס לראות מעיין הרוס או פסגה מלוכלכת. אי אפשר להתעלם מכוחות ההרס והמודעות הסביבתית הדלילה של הישראלי הממוצע.
    נראה לך שאפשר להקים כוח שיטור שירדוף אחרי רייזרים וצרצרים כשלמשטרת התנועה אין מספיק ניידות?
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ולעינינו, עמך ישראל הפך בשנים האחרונות מסיבות רבות לסכנה הכי גדולה שלנו.

[/FONT][/RIGHT]

אני שונא לתת חומר למטומטמים, אבל יש לא מעט שיעשו אחלה דמגוגיה מהמשפט הזה כשהוא בא ממך.

אני שונא לתת חומר למטומטמים, אבל יש לא מעט שיעשו אחלה דמגוגיה מהמשפט הזה כשהוא בא ממך.
    שיעשו, מי שמכיר אותי יודע, ומי שיודע מבין ומי שמבין ...

FB_IMG_1596084942986.jpg

דברים שמרגיזים אותי.

FB_IMG_1596084942986.jpg

דברים שמרגיזים אותי.
    אני בטוח שעשו את זה חבורת ג'יפאים (בסבירות גבוהה - מועדון לנדרובר) או חבורת רוכבי אינדורו שהרגישו צורך לנוח במהלך מסלול קשה ולשתות קצת וודקה כדי להתקרר.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

גם אני שונא כשהם עושים את זה. במיוחד מוקדם בבוקר.
    הרעש של הדפיקות של הקרניים תמיד מעיר אותי...

גם אתה מתבאס לראות מעיין הרוס או פסגה מלוכלכת. אי אפשר להתעלם מכוחות ההרס והמודעות הסביבתית הדלילה של הישראלי הממוצע.
    נראה לך שאפשר להקים כוח שיטור שירדוף אחרי רייזרים וצרצרים כשלמשטרת התנועה אין מספיק ניידות?
    מי שהורס ומזבל - הורס ומזבל גם כשהוא מגיע ברגל.
    זה ממש לא קשור לרכבי שטח מכל הסוגים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אני בטוח שעשו את זה חבורת ג'יפאים (בסבירות גבוהה - מועדון לנדרובר) או חבורת רוכבי אינדורו שהרגישו צורך לנוח במהלך מסלול קשה ולשתות קצת וודקה כדי להתקרר.
    אני לא יודע אם אתה כותב את זה ברצינות. אם כן, אתה סובל מגזענות קשה. גם אם זאת גזענות עצמית.
    ולגבי ההודעה מקודם- אם להכליל בגסות, אנשים שמגיעים למקומות ברגל (ולא 20 מטר מהחניון) הם בד"כ בעלי מודעות סביבתית הרבה יותר גבוהה מכל רוכב שטח, או מטייל בג'יפ.

אני לא יודע אם אתה כותב את זה ברצינות. אם כן, אתה סובל מגזענות קשה. גם אם זאת גזענות עצמית.
    ולגבי ההודעה מקודם- אם להכליל בגסות, אנשים שמגיעים למקומות ברגל (ולא 20 מטר מהחניון) הם בד"כ בעלי מודעות סביבתית הרבה יותר גבוהה מכל רוכב שטח, או מטייל בג'יפ.
    אני מבין שהסרקזם שלי קצת קשה לעיכול, אבל תן קצת קרדיט - כשאני כותב רציני, אני בד"כ לא נוטה לכתוב שטויות.
    זה בסה"כ היה ניסיון לעשות "reductio ad absurdum", כמו בפוסט עם נס הרים. שאגב - גם אותו היה מי שפירש מילולית, מה שגורם לי לחשוב שאולי הבעיה אצלי. אולי אני צריך להנגיש את האמירות שלי בצורה פשוטה ולא משתמעת לשתי פנים, לעוסות היטב וברורות לכל דביל, כמקובל בעידן הסרטונים...

אני מניח שגם ה"גזענות" היה בסרקזם לא מובן, מצידך הפעם. אלא אם "בעלי לנדרוברים" או "רוכבי אינדורו" הפכו ל"גזע" בלי ששמתי לב. בעולם הדפוק שלנו, אני בהחלט רואה דבר כזה קורה.
    נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 30-07-2020 בשעה 22:35.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אז סליחה.
    בתור ג'יפאי עם לנדרובר ראיתי שחור בעיניים.
    (לא חבר במועדון. בשום מועדון לצורך העניין, לא מאמין במועדונים, למעט תמיכה במועדון האופנועים, בלי לקחת חלק פעיל בפעילויות שלהם).