ציטוט נכתב במקור על ידי ofer צפיה בהודעה
קודם כל תודה על הביקורת קורא ונהנה מהן.
אבל....
אני קורא את המשפט הזה:
"השיפור העיקרי נמצא במערכת המתלים המתכווננת, שמציעה הידראוליקה ברמה גבוהה יותר ומאפשרת טווח שימושים רחב יותר, במיוחד ברכיבה ספורטיבית חזקה, שם ה-890 דיוק R מצליח לשמור על יציבות במקומות שה-790 מתחיל להתנדנד, ובמיוחד תחת שילובי כוחות של בלימה ופנייה."
וחושב לעצמי איך זה שבביקורת על ה790 לא זכור לי שהיה איזכור לזה אם כבר היללו אותו על היכולות הדינמיות שלו (והאמת שלא רק פה גם בביקורות שקראתי מחול).
וזה פשוט גורם לי לחשוב האם יש גם ב 890 חסרונות שלא שלא סיפרו לנו אליהם (או לצורך העניין בכל ביקרות אחרת על אופנועים אחרים) ואם זה המצב אז כמה שאני נהנה לקרוא את זה כנראה שצריך להתיחס לביקורות כיום כבידור ולא כמקור מידע ענייני לשיקולים לפני קניה וזה חבל.

רק רוצה לצין שאין פה שום כוונה לזלזל בעבודה שלכם אני מעריך ומוקרי את הכתבות פה ואת הזמן שאתם משקיעים על הפלטפורמה הזאת. סתם חולק מחשבה\דעה אישית שלי...
ברור שבכל השקה של מוצר שעיתונאי מוזמן אליה (במיוחד המושקעות בחו"ל) יש בעיה מובנית בסיקור. מצד שני, אי אפשר להעמיס לוקשים או להתעלם מלקרדות ולפגוע באמון הקוראים לאורך זמן. זה נכון למגזינים עם ערוצי יוטיוב פופולאריים וגם לערוצים של רוכבים פרטיים שהם המקור העיקרי שלי להתרשמות מכלים. וזה רק מסתבך כי ההתרשמות נכתבת לעומת דגמים מקבילים בשנתון ובסגמנט (עם החלוקה המעאפנית). בנוסף, אני לא חושב שיש כיום אופונועים גרועים ואם היציבות הנוכחית טובה יותר זה לא אומר שהקודמת מאכזבת אלא שיש שיפור. מה שחסר ומפתיע שהמגזינים לא מזהים את הנישה של מבחני דגמים לאחר שנה שימוש חמש ועשר. לא רק עלות החזקה אלא איך הכלי מזדקן חשובים כי חלק נכבד מהעסקאות בעולם הם כלים משומשים- ואולי בעצם הרוב...
מבחינתי המבחנים האלה הם כמו כרטיס ביקור של האופנוע. מי שרוצה לדעת איך מרגישים הבלמים או המתלים כדאי שייקח רכיבת מבחן.

ה 890 קרץ לי בגלל המשקל הקל והיחס בין כוח למשקל כשכל זה עטוף באלקטרוניקה ובלמים חזקים. הבעיה שאישתי שאלה מיד אם התכניות כוללות אותה ולכן התקררתי. המינוס בנייקדים "הספורטיבים" היא הוויתור על חיבור מובנה למזוודות היצרן בעיצוב האופנוע. פשוט מטומטם ושטחי כי העיקר הוא מיצוב האופנוע בסגמנט. יש מקום ואפשרות להוסיף חיבור בלי להוסיף משקל או להזיק לגרר. וואלק, שימו חיבור ושהרוכב יחליט אם הוא מטייל בקשירות מסורבלות ולא בטיחותיות או במזוודות.