ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
ברור שבכל השקה של מוצר שעיתונאי מוזמן אליה (במיוחד המושקעות בחו"ל) יש בעיה מובנית בסיקור. מצד שני, אי אפשר להעמיס לוקשים או להתעלם מלקרדות ולפגוע באמון הקוראים לאורך זמן. זה נכון למגזינים עם ערוצי יוטיוב פופולאריים וגם לערוצים של רוכבים פרטיים שהם המקור העיקרי שלי להתרשמות מכלים. וזה רק מסתבך כי ההתרשמות נכתבת לעומת דגמים מקבילים בשנתון ובסגמנט (עם החלוקה המעאפנית). בנוסף, אני לא חושב שיש כיום אופונועים גרועים ואם היציבות הנוכחית טובה יותר זה לא אומר שהקודמת מאכזבת אלא שיש שיפור. מה שחסר ומפתיע שהמגזינים לא מזהים את הנישה של מבחני דגמים לאחר שנה שימוש חמש ועשר. לא רק עלות החזקה אלא איך הכלי מזדקן חשובים כי חלק נכבד מהעסקאות בעולם הם כלים משומשים- ואולי בעצם הרוב...
מבחינתי המבחנים האלה הם כמו כרטיס ביקור של האופנוע. מי שרוצה לדעת איך מרגישים הבלמים או המתלים כדאי שייקח רכיבת מבחן.
מסכים. במיוחד עם הביקורת על כלים ישנים יותר זה נתון מאוד מעניין (אולי לא עשור אבל כמה שנים בהחלט רלוונטי) אבל כנראה שפה אין ממש טעם ליבואן להשקיע זמן וכלים למבחנים האלה.
מה שאני מנסה להגיד זה שכנראה ביקורת שיש לה גם צדדים שלילים ולא הכל טוב ויפה תתפס כיותר אמינה (ראליסטית).
כי בסופו של דבר אם דיוק 790, דיוק 890, MT 07 ו SV650 כולם מקבלים סקירות חיוביות באותה מידה כנראה שיש פה משהו לא תקין (לא מדבר על הסקירה עצמה מדבר עם הרושם שמועבר על האופנוע)

וכן אני חושב שאם מתגלה חוסר איזון בזמן בלימה תחת לחץ וזה הפריע לכותב כמו שרשום פה היה ראוי לרשום את זה בביקורת המקורית של ה790 כמובן אם הסתייגות שזה בתנאים קצוניים