אני שוקל להחליף את ארפכשד כי ירדתי מהרעיון של השטח. אין לי משהו נגד אדוונצ'ר ובטח שלא נגד ה KTM המופלא שבאמת עושה הכל - מהר ובטוח. פשוט מתחשק להתנסות בעוד סגמנטים כי הזמן קצר וההנאה מרובה. על הפרק משפחות הנייקדים והספורטורינג. ה VFR עלה בחיפושים ונדלקתי. ספורט טורינג הכי קרובים לליבי ואני די מחבב את העיצוב הנקי של ה VFR. הלכתי כבר בשבוע שעבר לראות דוגמן במצב די טוב והתנוחת רכיבה סבירה והמראה נאה עם הארגזים. התייעצתי עם שני מכונאים אמינים שהבטיחו לי שאין בעיה עם השנים. מדובר בכלי אמין וחזק וצריך ממש להשתדל לרצות להרוס אחד כדי להסב לו נזק. אני מדבר על כלים שעשו ק"מ יחסית נמוך באזור ה 30-60,000 ק"מ.הבנתי גם מקריאה וצפיה שהגיר הדרייבפשט והמנוע מאוד אמינים והאופנוע עבר פיתוח ממושך ומספר שדרוגים כך שהוא די "בשל" מבחינת תקלות ילדות. יש לי חשש קל ממיגון הרוח המקורי אבל יש פתרונות אפטרמרקט. הכוח התנועה, הטווח של המיכל, הריקול והמשקל לא מפחידים אותי ולא עלויות ההחזקה שיהיו כנראה גבוהות. המיועד יעבור בדיקה אצל אחד הבודקים.
שימושים
בעיקר טיולי רכיבה מהירה וארוכה בטיולי סופשבוע. פחות עיר ויותר כבישים פתוחים לעיתים רחוקות עם מורכבת (נניח ביחס של 1-10.) אני מחפש גם יכולת לתאוצה מהירה, סיבובים נמוכים ובלימות חזקות.
הבנתי שנמכרו יחסית מעט כלים כאלה (פחות מ -100) לאורך השנים ולכן אני פונה לקהל הקדוש: איזה עדר עיזים אני מפספס, תובנות שצברתם ושמועות בלתי מבוססות שכדאי לי לבדוק?